July 26Jul 26 6 godzin temu, Square napisał(a):Nie bardzo rozumiem co próbujesz osiągnąć. Jak odpalam Całą Aktywność to widzę tylko najnowszy post w temacie, wcześniejszych tam nie ma (mobilka). Logiczne jest aby przenosiło do ostatniego czytanego, ale jest opcja aby zawsze przenosiło do najnowszego.Jeżeli widzisz tam więcej postów z tego samego tematu, to spróbuj kliknąć datę zamiast nazwy.Oczywiście chciałbym, żeby było tak jak przedtem - że jak klikam na poście to mnie przenosi do tego, który kliknąłem, a nie do jakiegoś innego. Najwyraźniej to nie jest logiczne.I w całej aktywności jest więcej niż ostatni post, poprzednie są niżej, wszystko chronologicznie.
July 26Jul 26 Posprawdzałem i przy widoku rozszerzonym (z podglądem) widać pojedyncze posty i przy klikaniu na datę przenosi do konkretnego posta.
July 26Jul 26 56 minut temu, Square napisał(a):Posprawdzałem i przy widoku rozszerzonym (z podglądem) widać pojedyncze posty i przy klikaniu na datę przenosi do konkretnego posta.O, super. Jakoś tego nie zauważyłem.