Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 3.0

Featured Replies

• Author

Ha, no gość szybki - już podesłał fix.

• Replies 3.4k
  • Views 469.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

W dniu 21.06.2026 o 09:38, Perez napisał(a):

Ha, no gość szybki - już podesłał fix.

Teraz nie widać ilości reakcji bez klikania więc też tak nie do końca fix.

A na to powiadomienie ze ktos dodal posta w momencie pisanie nie ma tez wtyczki czy cos?

Mi od jakiegoś czasu jak mam forum w osobnej karcie otwarte w przeglądarce nie pokazuje nowych powiadomień na dzwoneczku w rogu strony, dopiero jak odświeżę stronę to się pojawiają. Taki drobiazg ale kiedyś przychodziły na bieżąco powiadomienia.

• 2 weeks later...

Nawyk scrollowania forumka wjechał tak mocno, że co pół godziny sprawdzałem czy już działa.

Panie Sony, dziękujemy za rezygnację z płyt, wspieramy tę decyzję, będziemy was tylko chwalić w internecie.

No ale jak tak forumek umiera na 12h to moze chociaż jakis post na fb ze ktos nad tym pracuje?

• Author
45 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

No ale jak tak forumek umiera na 12h to moze chociaż jakis post na fb ze ktos nad tym pracuje?

Pełna zgoda, natomiast trochę niefartowna kumulacja, bo ja w rozjazdach, gdzieś jakoś późno mi wpadło w oko, że coś nie tak, zgłosiłem adminowi, który zazwyczaj ogarnia od ręki, a okazało się, że też skąd wracał i dzisiaj jak go łapałem o 8.00 to dopiero się budził, bo wrócił z wyjazdu o 3.00 :) Obiecujemy poprawę!

Panowie, był piątek wieczór, bądzie trochę wyrozumiali.

Jak widać forumek jak narkotyk, nie da się żyć bez niego D

Czy istnieje jakaś wtyczka umożliwiająca ignorowanie całych wątków, tak żeby się nie wyświetlały kiedy się przegląda listę nieprzeczytanych?

• Author

Wjechał update 5.0.19 - możecie poklikać po wyszukiwaniu, bo niby coś zmieniali.

Wygląda na to, że wyszukiwanie po tytułach naprawili.

Kierowniku @Perez , czy znowu jest jakiś problem z 4umkiem czy coś, bo ostatnio często muli (np. teraz) albo potrafi nie działać przez jakiś czas i wyskakuje jakiś error 404 czy inny dunno

• Author
3 godziny temu, Luqat napisał(a):

Kierowniku @Perez , czy znowu jest jakiś problem z 4umkiem czy coś, bo ostatnio często muli (np. teraz) albo potrafi nie działać przez jakiś czas i wyskakuje jakiś error 404 czy inny dunno

Nic nie powinno być, ostatnio świeże aktualki, admin też po tej kilkugodzinne awarii coś poprawiał i ma być oki, ale jak coś się dzieje to zgłaszajcie, tylko to najlepiej screen, jakaś konkret godzina, żeby można było logi przejrzeć.

Nie mam żadnych dowodów na zamulanie dunno

Najwyżej jak wyskoczy jakiś błąd, to zrobię screena i wrzucę.