Opublikowano 18 listopada 20177 l 8 minut temu, Mejm napisał: Pokaż ukrytą zawartość spoiler A gdzie jest podglad pisanego posta przed dodaniem? W edytorze ostatnia opcja
Opublikowano 18 listopada 20177 l W ogóle cała historia repy jest, tylko głupio to jest rozwiązane. u siebie w profilu aktywność reputacji --> posty i masz wszystko co się w związku z nią działo w każdą stronę.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Trochę jak z teczkami IPNu, teraz somsiad może wejść na profil na forumku i przejrzeć całą historię. Nic się nie ukryje.
Opublikowano 18 listopada 20177 l 2 minuty temu, Kyo napisał: W edytorze ostatnia opcja Ten post zostal zmieniony przez uzytkownika Mejm Teraz.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Nowy image forumka bardzo spoko. Tym bardziej że na ipadzie ciągle mi zmieniało na mobilną wersję. Chociaż więcej na komórce oglądam forumek to teraz też lepiej bo plusiki idzie przez mobila wbijać i jakoś wszystko większe. Na razie na plus. Jedynie miałem problem wbić się w ostatnią zawartość. Znalazłem, tylko szkoda, że nieprzeczytane zostało po zmianie wszystko uznane za przeczytane. Trudno. Imo znacznie lepiej na mobilu. Jak da radę zrobić ciemną wersję przez komórkę to dajcie znać jak - OK JUŻ MAM! :)
Opublikowano 18 listopada 20177 l 2 minuty temu, Okie from Muskogee napisał: W ogóle cała historia repy jest, tylko głupio to jest rozwiązane. u siebie w profilu aktywność reputacji --> posty i masz wszystko co się w związku z nią działo w każdą stronę. U mnie jest tylko rrozdana reputacja, nie ma otrzymanej.
Opublikowano 18 listopada 20177 l 1 minutę temu, marbel007 napisał: Jak da radę zrobić ciemną wersję przez komórkę to dajcie znać jak. Zjeżdżasz na sam dol -> styl -> ciemny
Opublikowano 18 listopada 20177 l Nie ma powiadomienia, ze post byl edytowany przez uzytkownika. Ogozo sie zes.ra ze szczescia.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Teraz, c0r napisał: U mnie jest tylko rrozdana reputacja, nie ma otrzymanej. Wyświetla się reputacja otrzymana tylko z nowego silnika forum, przed chwilą było testowane.
Opublikowano 18 listopada 20177 l 1 minutę temu, c0r napisał: U mnie jest tylko rrozdana reputacja, nie ma otrzymanej. Moim zdaniem przyglądasz się niewystarczająco wnikliwie leniwcu.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Teraz, eX4cT_PL napisał: Zjeżdżasz na sam dol -> styl -> ciemny Ta już mam ale nie dostosowuje się do wersji mobile :( Przynajmniej w "Ostatnia zawartość".
Opublikowano 18 listopada 20177 l Teraz, marbel007 napisał: Ta już mam ale nie dostosowuje się do wersji mobile Przynajmniej w "Ostatnia zawartość". U mnie na iPhonie wszystko śmiga.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Co do reputacji co kto widzi to potem zobaczę do ustawień grup - być może niektóre grupy mają wyłączony podgląd repa. Na spokojnie Narazie ogarniam burdel w emotach - powinny podstawowe działać już : ) : D : / ^ ^ : (
Opublikowano 18 listopada 20177 l Teraz, eX4cT_PL napisał: U mnie na iPhonie wszystko śmiga. Patrzę że tylko Nowa Zawartość się rozjeżdża. Android 6.
Opublikowano 18 listopada 20177 l 4 minuty temu, Mejm napisał: Nie ma powiadomienia, ze post byl edytowany przez uzytkownika. Ogozo sie zes.ra ze szczescia. Senior i tak mógł od paru miesięcy robić ninja edity
Opublikowano 18 listopada 20177 l Zauważyłem, chyba słusznie, że ogólnie te pozytywne emoty, to i tak są plusy chyba nie? Chciałbym wiedzieć, które dają plus jeśli to prawda.
Opublikowano 18 listopada 20177 l 6 minut temu, Okie from Muskogee napisał: Moim zdaniem przyglądasz się niewystarczająco wnikliwie leniwcu. Przeczytaj pierwszego posta w temacie.
Opublikowano 18 listopada 20177 l 6 godzin temu, Perez napisał: Szmery-bajery: 1. Nowy system ocen - lajki, buźki, plusiki. Obecnie ikonek jest 7. Lubię, Dzięki, Haha i Plusik dają po +1, Zmieszany i Smutny są bez punktów, Minusik daje -1. Można wymieniać na serduszka, misie czy co tam wymyślicie.
Opublikowano 18 listopada 20177 l 1 minutę temu, Okie from Muskogee napisał: Zauważyłem, chyba słusznie, że ogólnie te pozytywne emoty, to i tak są plusy chyba nie? Chciałbym wiedzieć, które dają plus jeśli to prawda. Przeczytaj pierwszy post, jest tam wyjaśnione.
Opublikowano 18 listopada 20177 l zmieńcie ten dziwny dźwięk powiadomień na dźwięk wpadającego trofika z konsol playstation aktualny trochę wgurwia, a ten proponowany przeze mnie będzie pasował jak ulał na forum playstationextreme.info