November 18, 20178 yr 5 minut temu, Okie from Muskogee napisał: W ogóle to jakieś to za małe jest. Chyba, że tylko ja mam marginesy po 4 centy za każdej strony. Gdyby rozciągnąć stronę o tę przestrzeń byłoby dużo lepiej moim zdaniem. Ctrl i +/- ???
November 18, 20178 yr Nie tak, żeby mi się wszystkie bukwy powiększyły, tylko żeby strona była szersza. Jak mówię, chyba że tylko ja mam te marginesy po lewej i prawej...
November 18, 20178 yr avek, informacje pod avkiem tez wg mnie za duze, zdecydowanie zmniejszyc avka i czcionke, obciac marginesy i byloby wiecej miejsca na posty, na glownej wydaje mi sie, ze statusy i shout tez za duzo miejsca zajmuja
November 18, 20178 yr A już wiem Wcześniej był trochę inny układ jednak. Tak pewnie musi być. Potem zobaczę czy jest opcja układu ale wątpię bo cała strona jest responsywna.
November 18, 20178 yr Moim zdaniem jest dobrze jak jest, wygodniej się czyta. Jeżdżenie wzrokiem od lewej do prawej po szerokich monitorach nie jest najlepsze.
November 18, 20178 yr W układy i zmiany grafik (ten szary)pobawię się wieczorem. Teraz serio krucho z czasem a sam panel jest też totalnie przemodelowany.
November 18, 20178 yr A i można dawać odpowiedzi bezpośrednio do statusów :D. Nie wiem czy coś zaczarowaliście czy tylko straszyliście, ale jest całkiem git teraz.
November 18, 20178 yr A i dajcie znać jak komuś statusy nie działają. Niektóry osobom forumek sam zablokował statusy. No chyba że ktoś wcześniej dostał blokadę - więc to zostaje
November 18, 20178 yr IMO reputację pod avkiem można odpuścić, komicznie wygląda taka litania PREMIUM MEMBER, <obrazek PREMIUM MEMBER> +2137 rep 15000 postów Skąd: Sosnowiec PSN ID: downgoradPL i więcej. Od razu się przypominają sygnatury jakie się kiedyś w internecie nosiło z dumą
November 18, 20178 yr Teraz, Kyo napisał: A i dajcie znać jak komuś statusy nie działają. Niektóry osobom forumek sam zablokował statusy. No chyba że ktoś wcześniej dostał blokadę - więc to zostaje czytaj szałta ;P działają po wuju choćby z jednego powodu
November 18, 20178 yr 1 minutę temu, raven_raven napisał: A i można dawać odpowiedzi bezpośrednio do statusów :D. Nie wiem czy coś zaczarowaliście czy tylko straszyliście, ale jest całkiem git teraz. Perez dodał wtyczkę żeby była taka możliwość. Albo sama się dodała
November 18, 20178 yr Kozacko to wygląda i działa, właśnie coś takiego sobie wyobrażałem. Zmiana na duży plus. Powiadomienia gdy ktoś zacytuje posta Edited November 18, 20178 yr by ragus
November 18, 20178 yr 2 minuty temu, Okie from Muskogee napisał: czytaj szałta ;P działają po wuju choćby z jednego powodu U Ciebie nie widzę problemów. Teraz, MYSZa7 napisał: A dzienny limit REAKCJI jest jakiś? Jest taki sam jak był przed zmianą.
November 18, 20178 yr Chodziło mi o to kyo, że się bez sensu wyświetla tylko część tekstu i nijak nie idzie tego rozwinąć, nie wchodząc w aktualizacje statusów u góry strony. To po co w ogóle sa po prawej? Brakuje 'rozwiń'.
November 18, 20178 yr #dobrazmiana Brawa dla administracji Sporo rzeczy do przyzwyczajenia, jakoś nie spotkałem się jeszcze z nowym IPB w internecie, to jest moje pierwsze doświadczenie. Wszystko wydaje się takie ogromne, każdą stronę skaluję do 90%, ale to też kwestia przyzwyczajenia.