Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Soul Calibur VI

Featured Replies

Opublikowano

@Dave Czezky, nie smutaj tylko też wracaj do SC. Generalnie to mam lekką beke z ludzi którzy deklarowali chęć grania po premierze. Po kilku miesiącach zostałem z tym sam jak palec bo większość obraziła się na jakieś pierdoły w grze, cześć nie miała czasu lub chęci po prostu. A wcześniej wszyscy głośno krzyczeli: będziemy grać, będziemy robić zloty, będziemy to i tamto ;)

Gra nie jest idealna ale na przestrzeni tych 2 lat ogromnie ją usprawniono. Choć to tak delikatnie mówiąc w sumie. Zmieniła się tu taka ilość rzeczy (wcale nie kosmetycznych), że dziś możemy mówić o praktycznie innym tytule. Świetnym i grywalnym (a że wciąż umiarkowanie zbalansowanym, taki urok bijatyk po prostu). Tak czy siak - minęły już dwa lata, a ja wciąż bawię się rewelacyjnie. 

A Hwang? Nie no, naprawdę zuch chłopek, tylko niech poprawią kilka niuansów a będzie mistrz :)

Edytowane przez Amer

• Odpowiedzi 402
  • Wyświetleń 171,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ta 2b o której pisał funditto to oficjalny char:   Chociaż oba guest charactery w SC6 to postacie z dobrych gier, a nie jak jakiś noctis.

• Razem z firmą CENEGA przygotowałem serię kilku filmów przedstawiających grę SOULCALIBUR VI. Pierwszy odcinek to wprowadzenie, pozostałe trzy opisują z grubsza system gry.   https://www.youtu

• Wracam do Calibura! Ja pierdole ile to lat czekania było!!

Opublikowano

@Amer

Dokładnie za bardzo to wszystko przekombinowali, wystarczyło by dać zwykłe postawy i heya, ta cała mechanika jest IMO zbędna powinni ją zwyczajnie wyjebać, bo sama postać mega, trochę szalona ale ogólnie OK. Tylko ta mechanika do zmiany/wywalenia, bo faktycznie poniesie Cię fantazja i jeb druga runda pół życia mniej...

Edytowane przez Soul