Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie jest tak jasny ale nadal wygląda lepiej niż to co serwuje wam wasza ukochana korporacja :) Walczcie dalej chłopcy, może uda się wam i ktoś sfrajerzy i kupi krawędziowca xD

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 43,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli podsumowując wypociny Kukuryku o XE93: -prawdziwy HDR do bani i trzeba sie ratować sztucznie podbitym SDR udającym HDR -błędy upłynniacza -czarne plamy i notoryczne gubienie detal

• raven_raven
    raven_raven

Myśleliście kiedyś o założeniu kościoła pod wezwaniem XE93? Możecie zacząć np. od Księgi Oświecenia:   Na początku było Sony i Kyokushinman użył w nim funkcji tworzenia rzeczywistości. Włącz

Opublikowano
55 minut temu, Ins napisał:

Grasz w SDR ze sztucznie podbitą jasnością. To nie jest HDR, zrozum to wreszcie. Ja wiem, że pstrokate i świecące to twoja bajka, no ale daj pan spokój, nie rób z siebie idioty non stop powtarzając to samo.

To jest hdr a co niby innego hehe.

Masz piekny znacznik na tv to potwierdzajacy. Wszystkie parametry z automatu dostosowane do hdr itd.

Jest dokladnie tym czym hdr ma byc.

Z mlekiem to faktyczie nie ma oczywiscie nic wspolnego i nierelnym z innej planety sloncem ale U4 sie klania.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, Kyokushinman napisał:

Zreszta i bez tego tryb gra Xe93 zamiata lg, który zyskal nowa funkcje tj. wygaszanie ale jasnosci xd

:rofl:

Tak sobie patrzę na ten b7 i tam nawet z upłynniaczem obraz  skacze  :D

15:20

Edytowane przez wulfen

Opublikowano

Tak sie czasem zastanawiam, czy są jeszcze jakieś fora w tym internecie na których ta dwójka pseudo ekspertow nie zrobiła jeszcze z siebie pośmiewiska...ale żadne nie przychodzi mi do głowy.

Jeden twierdzi że SDR jest lepsze niż HDR. Drugi z braku poparcia musi udawać że nie widzi takich tekstów (choć kiedyś pisał eseje o tym jak to HDR dodaje detali i rozszerza zakres tonalny w porównaniu z SDR), byle tylko ten pierwszy przyklaskiwał mu o jego bredniach z upłynniaczem. 

Nawet na gejonly chłopcy zostali spuszczeni do kibla razem z tymi ich mądrościami. Ale zdaje sie że to jeszcze nie koniec, bo po osiagnięciu dna, chłopcy zaczęli ryć ponizej poziomu mułu i wcale nie zamierzają sie zatrzymywać.

Opublikowano

Może kiedyś trafią w końcu na forum które nie będzie ich pompowało, zleje ich i  skończy się ich kariera.

Tutaj mają własne tematy.

Opublikowano

Był tu kiedyś człowiek autoklasyka, expert w dziedzinie głośników, fan Playstation i Uncharted 4, czyli sprzętu dla prawdziwych pasjonatów. Razem z Kukuesdeerem i Ukanio dobrze by się uzupełniali. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Taaaaa co to był za typ. Jak on płynął. Dobry miał stuff.

Opublikowano

A sprzęt który projektował i wykonywał własnoręcznie z udziałem bratem zdecydowanie deklasował to co można kupić w sklepach. 

Opublikowano

Lepsza czerń oleda nie czyni go panie lepszym tv.

Poza tym całkiem możliwe że skończy niedługo tak jak plazma.

Opublikowano
36 minut temu, Kyokushinman napisał:

tumblr_inline_oow4ypfqWR1r5xsp8_500.gif

Tak to widzę

Opublikowano

Plazma do dzisiaj ma obraz zjadajacy na sniadanie każdego lcd. Z jednym ale - tylko w zaciemnionym pomieszczeniu. I wlasnie dlatego tak skończył sie zywot plazm. W sklepie przy jasnym oswietleniu wypadala tragicznie. A klienci jak to klienci. Oczoje.bne musi byc i hu.j. Swiecic ma jak latarnia w centrum miasta. Im bardziej swieci w sklepie tym lepiej. Dlatego wymyslono takie cos jak tryb sklepowy, gdzie tv jest podkrecany do max wartosci aby swiecil lepiej a co za tym idzie sprzedal sie lepiej.W domu za to okazuje sie ze oczy wieczorem trzeba mrużyć :)

Plazma wieczorem w warunkach domowych = szczeka na podlodze.

Ofc jak piszę o plazmie to mam na myśli tylko i wylacznie produkty panasonica.

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano
  • Autor

Wy to chyba w jaskini żyjecie i nigdy prawdziwego słoneczka nie widzieliście jak LCD są dla was za jasne i trzeba oczy mrużyć:facepalm:

Opublikowano

A może to wynika z zachowania odpowiedniej odległości od ekranu, nie wpadłeś na to?

Opublikowano

Ziarniak jaka piz,da xd

Lepiej w pesa Bartek ćwicz bo oglądałem tego całego streama i niestety nie powalasz swoją grą. Ciesz się, że nie mogłem wtedy wstawić się na mecz  :rower:

Opublikowano

z czego to? na nikogoforum kozaczy?

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

z czego to? na nikogoforum kozaczy?

Tak xD

Opublikowano

a tu pizdus nie potrafil odniesc sie do tego, ze nie zagral, zmienial temat albo pisal wszedzie tylko nie tu xddddd

Opublikowano

Oglądał i jednocześnie nie mogl się wstawić na mecz, dobry jest z niego herbatnik.

Opublikowano

Ty on nawet by mógł mnie pokonać bo nie utrzymuje, że jestem czampionem pesa ale ku,rwa xd być takim plastusiem?

Opublikowano

Wstawić? A nie czasem stawić? Na forum nikogo niech sobie pisze. Dawne forum neo+ o które nawet redakcja nie dbała i miała wyjepke. Człowiek ziarno....zakała konsolarzy.

Opublikowano

jest teraz bluber oficjalnie twoja suka

pjetao-zaprega.gif

Opublikowano

hahahahhahahhaha