Skocz do zawartości

[CO KUPIC] Xbox One X vs Xbox One S vs Xbox One

Featured Replies

Opublikowano

lepiej wziąć Skę. mniejsze, zgrabniejsze, lepszy pad, a i na promocjach często gęsto idzie tanio wyrwać. Nie ma sensu IMO bawić się w używki magnetowidu z zasilaczem wielkości cegły. 

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To xbox one ci wystarczy.

• One S to po prostu wersja slim konsoli, niczym się nie różni od zwykłego Xbox One. 

• Grubasek czyli pierwszy One będzie w sam raz, dostaniesz go za 500-600 zł, na fifke będzie i game passa by ograć podstawowe klasyki.

Opublikowano
21 godzin temu, balon napisał:

Grubasek 1tb ma już nowszego pada.

500 GB też 

Opublikowano

Fat? Przecież zasilacz to kloc. Jeśli myślisz o jakiejś mobilności od czasu do czasu (nie wiem, wypad z konsolą do znajomych czy wzięcie jej ze sobą na wyjazd) to tylko leciutka i malutka Ska. Jak zobaczyłem ostatnio grubasa obok slimki w sklepie to wydaje się być dużo większy.

No i ten zasilacz to (pipi)

Opublikowano

Kto normalny biega z konsolą po ludziach? Robicie z tego zasilacza jakiś dealbreaker lol 

Opublikowano

Yyy... ja na przykład. Względnie zabieram ze sobą konsolę jadąc w odwiedziny do rodziny, bo wieczorami coś trzeba robić, nie?

Opublikowano

No to faktycznie można kupić mniejsza konsole jak np nintendo switch.

Opublikowano
Godzinę temu, metalcoola napisał:

A czy S nie ma przypadkiem lepszych bebechów od grubasa? Bo obiło mi się o uszy, ze gry chodzą nieco płynniej? Nie tak jak na XOX, ale zawsze :)

ma podkręcony procesor graficzny ale różnice są minimalne z wyjątkami jak project cars który może dostać z 10fpsów więcej.

Ja bym brał Skę, różnica w cenie mała a konsola dużo mniejsza i z kilkoma bajerami.

Opublikowano

Brać FATa w momencie gdy S'ka kosztuje <1000PLN mija się z celem. 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Fat? Przecież zasilacz to kloc. Jeśli myślisz o jakiejś mobilności od czasu do czasu (nie wiem, wypad z konsolą do znajomych czy wzięcie jej ze sobą na wyjazd) to tylko leciutka i malutka Ska. Jak zobaczyłem ostatnio grubasa obok slimki w sklepie to wydaje się być dużo większy.

No i ten zasilacz to (pipi)

Nie zadaje się z ludzmi, którzy nie mają w domu konsoli. Ku.rwa byłem zdecydowany na fata, ale teraz mi namieszaliście i nie wiem. Z tego co widzę to różnice są małe i chyba po rpostu wezmę to co mi się trafi gdzieś w lepszej cenie. Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi!

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:
No to faktycznie można kupić mniejsza konsole jak np nintendo switch.

I pograć na tym zniczu z ziomkiem w Forzę, Gearsy czy Cupheada, w sumie to jest myśl

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
W dniu 6.03.2018 o 19:18, MYSZa7 napisał:

Nowe wersje padów z jackiem i lepszymi triggerami są od terabajtowych grubasów, 

Nie jest to prawda. Mam 500gb fata i mam nowego pada z lepszymi bumperami a nie triggerami to raz dwa z wejsciem na jacka

Opublikowano

Jak różnica w cenie jest niewielka to bier eSke - mniejszy, zgrabniejszy box będzie lepiej wyglądał pod TV czy obok monitora. Do tego brak ceglastego zasilacza to może i niewielki plus ale koorwa, jak dobrze że nie trzeba już tego bydlaka kitrac za szafą.

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

I pograć na tym zniczu z ziomkiem w Forzę, Gearsy czy Cupheada, w sumie to jest myśl

Jak wyjdzie ten program do streamingu to tak będziesz mógł pograć w te gry na switchu

Opublikowano
Jak wyjdzie ten program do streamingu to tak będziesz mógł pograć w te gry na switchu
Ale nadal bede potrzebować do tego nadkonsoli i będę musiał być relatywnie blisko niej. Może kiedyś Rayos mi pożyczy, zobaczymy. Na razie mam Skę i chwalę sobie ją mocno (oprócz dasha, bo to kupsko to tragedia).
Opublikowano

No będziesz potrzebował ale nie będziesz musiałbyć blisko bo można przecież streamować rozgrywkę przez neta. 

Opublikowano
11 godzin temu, _Be_ napisał:

Nie jest to prawda. Mam 500gb fata i mam nowego pada z lepszymi bumperami a nie triggerami to raz dwa z wejsciem na jacka

Najpierw były wersje 1tb później też dawali do 500gb :reggie: a triggery często mi się (pipi)ią z bumperami

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
9 godzin temu, _Be_ napisał:

No będziesz potrzebował ale nie będziesz musiałbyć blisko bo można przecież streamować rozgrywkę przez neta. 

Łorewer, nie wiem w ogóle po co rozmawiamy o jakimś zniczu.

Generalnie S bez zasilacza >>>>>>>> Fat z zasilaczem. Chyba, że ktoś naprawdę lubi duże klocki, ale wtedy lepiej zadzwonić do pani Laury.