Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 189,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zayebiście opisana rekalibracja. Wszystko wyjaśnione, żadnych niedomówień! Gdyby grafa się nie otwierała w pełnej rozdziale to wrzucam też link do 3840x2160 https://zapodaj.net/67a06363aa9dc

• @falcon87pl Każda część Dywizji jest tak skonstruowana że cały wątek fabularny spokojnie przejdziesz sam. Także to która część wybierzesz zależy w zasadzie od klimatu jaki bardziej preferujesz. D

Opublikowano

Podobno już mało kto gra, nie wiem dla kogo to dlc, kiedy Division 3?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, dzisiaj pojawił się projekt lato2025 i mamy przejąć 2 punkty kontrolne przy białym domu. Jak wykonać to zadanie mając już te punkty pod kontrolą??

Opublikowano
21 minut temu, sebaf napisał(a):

Witam, dzisiaj pojawił się projekt lato2025 i mamy przejąć 2 punkty kontrolne przy białym domu. Jak wykonać to zadanie mając już te punkty pod kontrolą??

Możesz zresetować status wszystkiego na mapie gdzieś tam jest opcja. Możesz też zmienić WT na wyższy/niższy wtedy też się resetuje status.

Opublikowano
W dniu 28.05.2025 o 20:44, Shen napisał(a):

nie wiem dla kogo to dlc

Dla nikogo. Czytałem ze 2 miesiące temu, że Ubi ma podnieść max poziom przedmiotów co wiązałoby się z resetem sprzętu i każdy by musiał farmić od nowa. Dla mnie to było by piękne, ale zrezygnowali z tego. Ja już prawie kupiłem, byłem o krok od kliknięcia na psstore, ale wszedłem do gry i pograłem a poziom stał w miejscu i wyszedłem.

To był dobry moment żeby podnieść ten poziom i ożywić grę, ludzie by zbierali sprzęt od nowa, byłby ruch w rajdach gdzie teraz nie gra nikt. Jedynie w normalne misje można pograć na najwyższych poziomach, w nie wciąż gra dużo ludzi.

Boję się, że Divison 3 czeka podobny los czyli słabe wsparcie dodatkami i kiszenie się z tym samym sprzętem przez całe lata, bo twórcy boją się gniewu graczy.