Opublikowano 24 czerwca24 cze Witam, dzisiaj pojawił się projekt lato2025 i mamy przejąć 2 punkty kontrolne przy białym domu. Jak wykonać to zadanie mając już te punkty pod kontrolą??
Opublikowano 24 czerwca24 cze 21 minut temu, sebaf napisał(a):Witam, dzisiaj pojawił się projekt lato2025 i mamy przejąć 2 punkty kontrolne przy białym domu. Jak wykonać to zadanie mając już te punkty pod kontrolą??Możesz zresetować status wszystkiego na mapie gdzieś tam jest opcja. Możesz też zmienić WT na wyższy/niższy wtedy też się resetuje status.
Opublikowano 24 czerwca24 cze W dniu 28.05.2025 o 20:44, Shen napisał(a):nie wiem dla kogo to dlcDla nikogo. Czytałem ze 2 miesiące temu, że Ubi ma podnieść max poziom przedmiotów co wiązałoby się z resetem sprzętu i każdy by musiał farmić od nowa. Dla mnie to było by piękne, ale zrezygnowali z tego. Ja już prawie kupiłem, byłem o krok od kliknięcia na psstore, ale wszedłem do gry i pograłem a poziom stał w miejscu i wyszedłem. To był dobry moment żeby podnieść ten poziom i ożywić grę, ludzie by zbierali sprzęt od nowa, byłby ruch w rajdach gdzie teraz nie gra nikt. Jedynie w normalne misje można pograć na najwyższych poziomach, w nie wciąż gra dużo ludzi.Boję się, że Divison 3 czeka podobny los czyli słabe wsparcie dodatkami i kiszenie się z tym samym sprzętem przez całe lata, bo twórcy boją się gniewu graczy.