Opublikowano 13 czerwca 20186 l poprawki w movesetach, male nowinki mechaniczne, nie ogladalem jeszcze calego streamu z wczoraj, no ale raczej niewiele
Opublikowano 13 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Rayos napisał: niewiele sie pomylilem hehehe Nie pipi. To nowa część, czy nie w końcu?
Opublikowano 13 czerwca 20186 l 27 minut temu, Ficuś napisał: przeciez to jest w sumie deluxe, co tu jest calkiem nowego? A Ridley byl w poprzednich czesciach?
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Godzinę temu, XM. napisał: Ile razy grałeś wii jakakół wiek grę online zagrasz nami a mówiłeś zagrasz będziesz grał? Czy to mario kart 8, czy to mh3u Na Forze też sie umawiał i nie przyszedł. Najgorszy typ gracza.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Umawianie się i nie wstawianie to brak szacunku do drugiej osoby, czyjegoś czasu.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Hm, gra jest na nowym enginie, na WiiU było 55 plansz (z tymi w DLC), a tutaj 75. Postacie są ze wszystkich części + już wiemy o dwóch nowych. Co do trybów to jeszcze nie wiemy jakie będą, ale jeśli dojdą nowe to nie wiem co jeszcze mieli by dać, żeby to była nowa część
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Autor to jest przeciez nowa czesc ale deluxe (czy jak w tytule ultimate) czyli taka jakby zbiorcza podsumowujaca dotychczasowe odslony
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Autor 8sierpnia dedykowany direct https://twitter.com/NintendoVS/status/1026202051884150784
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Zaczęli grubo, mocny trailer i Simon z Castlevanii wchodzi do gry Richter też Jest też plansza Dracula Castle Alucard jako Assist Trophy Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez funditto
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l No, ale reszta nie wyciekła Chrom i Dark Samus :o jako echo Fighter Jest i New Donk City Hall z wokalem Pani burmistrz Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez funditto
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Cudownie Echo fightery to tam mech, bo to tylko reskin innych postaci (wczesniej dostpene jako osbne postacie w smashash), no ale i tak super. Sakurai, dostarczaj dawać singla jakiegoś
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l 103 plansze, no grubo I wszystkie są teraz na 8 graczy Jedna plansza może się zmienić w trakcie walki w inną :o Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez funditto
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l To jest chore ile oni wpakowali w tą grę w porównaniu do innych bijatyk Słuchanie ost w handheld Mode, no nawet dla tych 800 tracków warto kupić Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez funditto
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Jestem w szoku szkoda ze dopiero grudzień powie mi ktoś kto grał wcześniej czy walki są 1 na 1 2 na 2 i tak dalej ? Bo na trailerach nawala się dużo postaci na raz I czy jest co odblokowywać rangi levele itp czy po prostu nawalanka przez neta i tyle
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Możesz walczyć w dowolnych konfiguracjach, 1 na 1 też Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez funditto
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l 1 minutę temu, Banan91PL napisał: czy walki są 1 na 1 2 na 2 i tak dalej ? Bo na trailerach nawala się dużo postaci na raz jak najbardziej 2 minuty temu, Banan91PL napisał: I czy jest co odblokowywać rangi levele itp czy po prostu nawalanka przez neta i tyle naturalnie
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Jezus to teraz mam takiego hype a to dopiero grudzień mam nadzieje ze jakaś beta chociaż będzie
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Shovel Knight jako Assist trophy czyli nie będzie jako zawodnik Ten nieujawniony tryb to jakaś wersja Subspace Emissary K.roll ooooo Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez funditto