Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak można traktować PS4 jako główną konsolę mając BeastBoxa pod dachem? XDD

klapy lubią wspierać wizualne retro, czy grafa z psxa za 100$ czy 720p/20fpsów na szrocie4 jeden uj

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Podobno klapy grają tylko w premierówki i remastery (a właszcza wsteczna) nikogo.

RoS w 4K i LR na UE4 wart jest zlamania pryncypiow Paolo :)

2 godziny temu, Daddy napisał:

720p/20fpsów na szrocie4 jeden uj

Ktora gierka tak dziala na amatorze ? Serio pytam, bo raczej dosc dobrze znam temat i jeszcze sie nie spotkalem.

Opublikowano

On opisuje swoje doświadczenia do tej pory na bazowym łoniaku, i tak długo wytrzymał z upgradem na XOX

Opublikowano
13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Potem powrót do tego śmieciowego pada i sieciowego średniowiecza w postaci PSN. To będzie piękny reality check. :cool:

Na tym śmierdzącym bonku to ja już od 2-3 miesięcy nie gram xdd 

Z trzy fajne gierki ograłem i do żyda

Opublikowano
13 godzin temu, aphromo napisał:

lbo powrot do przeszlosci z Last Remnant R i Resonance of Fate, ktore dziwnym losu zrzadzeniem Xboxa omina. Dla kazdego cos milego

No fajnie tylko,, że Last Remnant było exem na x360, kto miał ograć ten ograł :usmiech:

Opublikowano
46 minut temu, Yakubu napisał:

Na tym śmierdzącym bonku to ja już od 2-3 miesięcy nie gram xdd 

Z trzy fajne gierki ograłem i do żyda

Przecież i tak grasz głównie w dwie-trzy gierki i do tego multiplatformy. Serio chce Ci się przesiadać na tego niebieskiego złoma?

Opublikowano

jakubu z swoim zyebanym gustem idealnie pasuje na plejku,rwe :lapka:

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież i tak grasz głównie w dwie-trzy gierki i do tego multiplatformy. Serio chce Ci się przesiadać na tego niebieskiego złoma?

PS4 ma co chwilę zayebiste eksy jak Zero Dawn, Uncharted, God od War, Spiderman. Do tego za jakiś czas 10/10 The Last of Us 2 i Days Gone plus to Death Stranding, a na bonczurze co tam? Trio halo, forza i gearsy, które są dla mnie srakami jak jakuzy, persony i asasyny? Hrptfu yebać. Coś tam fajnego ma wyjść poza indykami, które pójdą na lapku z biedronki?

Opublikowano
4 minuty temu, Yakubu napisał:

zayebiste eksy jak Zero Dawn

Ohwow.jpg

Opublikowano

horizon bardzo spoko, na pewno o wiele lepszy niż dad of war 

Opublikowano

chory? xD horizon najgorsza gra jaka powstała na tej generacji, już wole w ordera grać

Opublikowano

ale dlaczego tak forze h obrazasz pupcio.

Opublikowano

No forza horizon to ściek dla faunów 

Opublikowano
23 minuty temu, suteq napisał:

horizon bardzo spoko, na pewno o wiele lepszy niż dad of war 

no horizon, uncharted 4, bb i tak naprawdę to tyle, reszta wydmuszki

Opublikowano

tak jak piszesz 

Opublikowano

bo Guerrilla Games to zwykli wyrobnicy, ich Killzony to jedne z najbardziej bezpłciowych FPS'ów w jakie kiedykolwiek grałem. 

Opublikowano

killzony> horizon niższej klasie może się podobać strzelanie do robotów w plastikowym świecie ;)

Opublikowano

jak mozna porownywac fpsa z open-worldem :facepalm:

Opublikowano

każda gra open world> horizon 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.