Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
12 minut temu, MaZZeo napisał:

Czyli znowu nie ma co kupować ps4, wystarczy ac odyssey, tylko podczas gry trzeba myśleć ze poruszasz się pjoterem parkerem po chodniku

a gdzie tam, babeczka jak pjoter :cool: 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Widze, ze jest tez cos dla milosnikow RDR2.

Opublikowano

>Spooder-man 10/10 na PPE - ooo cudowna giereczka, fenomen, zasłużone

>Odyssey 9.5/10 na PPE - w sumie sie wstrzymam, kupione oceny, nie wierzę

Ja p.ierd.olę ale to całe zwierzęce community tego portalu do ja bym wysłał do Łagru.

Opublikowano
51 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

>Spooder-man 10/10 na PPE - ooo cudowna giereczka, fenomen, zasłużone

>Odyssey 9.5/10 na PPE - w sumie sie wstrzymam, kupione oceny, nie wierzę

Ja p.ierd.olę ale to całe zwierzęce community tego portalu do ja bym wysłał do Łagru.

Niech zgadne, wszystko ocenial Gruszczyk?

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

zmieniając temat już 88 na meta

85.

edit- po krotkim namysle stwierdzam, ze moznaby nabyc, w ostatniego AC gralem 10 lat temu.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Though the main story is compelling, completing it requires you to parti(pipi)te in a massive amount of level grinding through less-than-stellar side quests. There’s plenty to do in this world, but a lot of it feels like busy work that fights to stay exciting or compelling. Odyssey is yet another open world game that misinterprets the meaning of more content.

Ciekawe co na to krytycy aktywnosci pobocznych w SM.

A tak na powaznie, to mega growy rok, najlepszy GoW,SM,MonHun,DB,RDR2,remak Sotc...

Opublikowano

Ciekawe co na to fani Brum Brumów, tam też od zajebania znaczników i znajdziek, ale teraz to nie przeszkadza :pawel:

Opublikowano

Jezdzic w kolko nie beda przeciez.

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Ciekawe co na to fani Brum Brumów, tam też od zajebania znaczników i znajdziek, ale teraz to nie przeszkadza :pawel:

A co, masz brać udział w wyścigach na zasadzie gry w kotka i myszkę? Może znajdę kolejny wyścig, może nie XD 

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

A Peter gdzie miał chować swoje rzeczy kurwa?

Opublikowano
Godzinę temu, Pacquiao napisał:

Spodermon ma 10/10 na PPE? XD

a daj spokój :pawel: 

Pod recenzją był prawidziwie doskonały komentarz dający argument za argumentem i solidne przypuszczenia dlaczego oceny exów Sony na ppe.pl to artykuły sponsorowane, ale (bez zaskoczeina) został usunięty. Ten portal to multiplatformowość w krzywym zwierciadle gdzie to co jest wadą zależne jest tylko od konsoli na którą się dana gra ukazała.

Oczywiście 10 dla Spoodera w pełni zasłużone, ale 9.5 dla Odyssey to już za dużo. Szkoda że gra nie jest exem na PS4, byłaby kolejna dycha w tym miesiącu. :pawel: 

Opublikowano

szkoda ze paolo nie ma ps4, może w końcu by  dostał plusika za suchary

Opublikowano

Akurat Redaktor Wojciech wystawil rowniez 9tke FH4, wiec nie zapedzalbym sie tak z oskarzeniami o stronniczosc.

7 minut temu, milan napisał:

szkoda ze paolo nie ma ps4, może w końcu by  dostał plusika za suchary

Ma PS4.

Opublikowano
51 minut temu, Rozi napisał:

Rozi w temacie Forzy:

42723640_1819603481421919_28792461700041

Opublikowano
16 minut temu, aphromo napisał:

Akurat Redaktor Wojciech wystawil rowniez 9tke FH4, wiec nie zapedzalbym sie tak z oskarzeniami o stronniczosc.

Ma PS4.

Ale 9 dla FH4 prawdopodobnie jak najbardziej zasłużona, natomiast 10/10 dla Spodermona to jakaś wyższa forma trolingu nawet dla ludzi, którym się ta gra bardzo podoba. 

Opublikowano

No dobrze ale czy ktoś bierze ppe za wyznacznik czegoś więcej niż beki? Każdy wie spoder nie jest grą na 10 (dla mnie to nawet na 9 nie jest) ale chociaż można kwiknąć jak r e d a k t o r Gruszczyk coś wypluje

Opublikowano

Pupcio Gruszczyk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.