Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Wystarczył jeden post blantmana żeby pogryźli się o jakąś chińską piłkę :p

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

tak sie baituje

Opublikowano
24 minuty temu, _Be_ napisał:

z tym, że ja w crasha jaki pesa grałem a ty nie, taka jest różnica :potter: 

posiadanie swoje zdania na podstawie screenów, prawie tak mocne jak mendrek piszący felieton o master chefie znając gre z yt 

Załóż się, że nie grałem w 8 części PESa. I dare you, I double dare you :lapka:

Opublikowano

co to ma do rzeczy? grales w pesa 2013, 2015 czy 2018 i twierdzisz, że te gry niczym się nie różnią? jak sie nie różnią to polecam wybrać się do specjalisty

Opublikowano

Pes 2018 > wszystko

Opublikowano
32 minuty temu, _Be_ napisał:

co to ma do rzeczy? grales w pesa 2013, 2015 czy 2018 i twierdzisz, że te gry niczym się nie różnią? jak sie nie różnią to polecam wybrać się do specjalisty

To ma do rzeczy, że zarzucasz mi znajomość gry tylko ze skrinów. Styczność z serią mam jeszcze od jej innej nazwy z czasów PSX. Oj, coś dzisiaj Bartek forma nie ta.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

To ma do rzeczy, że zarzucasz mi znajomość gry tylko ze skrinów. Styczność z serią mam jeszcze od jej innej nazwy z czasów PSX. Oj, coś dzdzisiaj Bartek forma nie ta.

Grałeś w Pesa 2013, 2015 lub 2018?

Opublikowano

Tak, w kanapowym multi meczyki przy jakichś dziwnych okazjach, wszystko to samo oprócz oprawy.

Cyba że te rewolucyjne zmiany są w singlu, to wtedy tym bardziej kek z tej gierki

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Tak, w kanapowym multi meczyki przy jakichś dziwnych okazjach, wszystko to samo oprócz oprawy.

:facepalm:

czyli nie grałeś, nie wiesz nie znasz sie a wypowiesz, dzieki za potwierdzenie

Opublikowano

To ile czasu trzeba przegrać z prosami w sieci żeby można było powiedzieć, że się grało? Czekam na Twoją odpowiedź z ręką w majtach

Opublikowano

To sie nie dzieje naprawde.

Mendrek pobity.

Nawet on by nie zarzucil pilce noznej ze od 100 lat graja ciagle na trawie.

Z jakiego obozu osoba jest?

Opublikowano
3 godziny temu, Maus napisał:

Czarek niby taki hejter, ale tasujesz sie do chinskich bajek na plejstejszon. Przyznaj sie.

Nie do wszystkich mandaryńskich bajdurzeń się tasuję, np bajka o kotopsie średnio mi siadła, a z kolei na ICO swego czasu w pewnym momencie zasnąłem snem sprawiedliwego. Ale Yakuza? Gdyby wysłać tych wszystkich nieudacznych speców od fabuł z Bajołer, Bugthesdy i przegrywających kolesi od Destini na dwuletni staż do arcymistrzów z Segi to może, moooooooże za dalszych pięć lat wyplują z siebie choćby coś w połowie tak dobrego jak Yakuza właśnie.

Dalsza sprawa. Bruksel coś pisze, że jestem fanem Call Of Duty. No prawda, jestem, a co, mam być fanem Bugtllefielda V, który z tak poważnego konfliktu jakim była II-ga WŚ robi sobie kosmiczne jaja?:yao:

Opublikowano
15 minut temu, milan napisał:

Mendrek pobity.

Panie kolego milan.

Ja wiem, że jest poniedziałek, dzień został zdominowany przez Psyko i Shivę, a tak ogólnie to nikomu nic się nie chce, ale skup się na moment.

Nie mówię, że piłka nożna jako sport sie nie zmienia i dlatego beka z tego sportu, bo cały czas to samo od miliona lat. Mówię, że seria gier PES, FIFA i inne badziewia o piłce to jest rok w rok to samo, zmiany to tam są w grafice, numerku przy tytule i nie wiem, wzorach na baloniku obszytym szmatką.

Czy użytkownik @milan zrozumiał przekaz?

Opublikowano
Teraz, Mani napisał:

Jakby co to on jest z partii zielonych. Just Sayin'.

Multiplatformowców, panie niebieski.

Opublikowano

Multiplatformowce, najgorsze co sie przydarzyło CW,

HRRRR TFU

Opublikowano

Jeszcze gorsze nasienie ;)

Odnośnie piłeczek. Nie gram, nigdy sportówki mnie jakoś specjalnie nie jarały ale mówienie, że tam się nic nie zmienia to troche proszenie sie o lepa w twarz. With all due respect. Szczególnie jeżeli się grało w ISS na PSXie a teraz w PES2k18 i pisać, że różnic nie ma. 

EDYTA:

Zbyszku wiesz, że Cie lubie. Jesteś moim bro ale ilekroć coś o piłeczce gadasz to przed oczami mam mój ukochany serial:

Moss=Bzduras

Edytowane przez Mani

Opublikowano
5 minut temu, Mani napisał:

Zbyszku wiesz, że Cie lubie. Jesteś moim bro ale ilekroć coś o piłeczce gadasz to przed oczami mam mój ukochany seria

To działa w dwie strony, tylko jak Ty mówisz mi coś o piłeczce to mam ochotę uciąć sobie uszy :(

Opublikowano
35 minut temu, milan napisał:

Mendrek pobity.

Odrzut z nikogo

Opublikowano

Trzeba ich jakoś znaczyć, jak bydło.

Opublikowano

Jak bydło to się zachowałeś w tym momencie.

Opublikowano
32 minuty temu, Maus napisał:

Trzeba ich jakoś znaczyć, jak bydło.

Już był taki jeden z Austrii co porwał tłum Niemiecki tfu rzesze i chciał ludzi znaczyć. Świat nie wierzył (jego) łzom.

Opublikowano
5 godzin temu, Pacquiao napisał:

Wystarczył jeden post blantmana żeby pogryźli się o jakąś chińską piłkę :p

Ooo panie ja tu tylko na chwilę wpadłem w pracy aby yakuzy bronić a tu taka dyskusja o wirtualnej piłce kopanej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.