Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Wystarczył jeden post blantmana żeby pogryźli się o jakąś chińską piłkę :p

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 306,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

tak sie baituje

Opublikowano
24 minuty temu, _Be_ napisał:

z tym, że ja w crasha jaki pesa grałem a ty nie, taka jest różnica :potter: 

posiadanie swoje zdania na podstawie screenów, prawie tak mocne jak mendrek piszący felieton o master chefie znając gre z yt 

Załóż się, że nie grałem w 8 części PESa. I dare you, I double dare you :lapka:

Opublikowano

co to ma do rzeczy? grales w pesa 2013, 2015 czy 2018 i twierdzisz, że te gry niczym się nie różnią? jak sie nie różnią to polecam wybrać się do specjalisty

Opublikowano

Pes 2018 > wszystko

Opublikowano
32 minuty temu, _Be_ napisał:

co to ma do rzeczy? grales w pesa 2013, 2015 czy 2018 i twierdzisz, że te gry niczym się nie różnią? jak sie nie różnią to polecam wybrać się do specjalisty

To ma do rzeczy, że zarzucasz mi znajomość gry tylko ze skrinów. Styczność z serią mam jeszcze od jej innej nazwy z czasów PSX. Oj, coś dzisiaj Bartek forma nie ta.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

To ma do rzeczy, że zarzucasz mi znajomość gry tylko ze skrinów. Styczność z serią mam jeszcze od jej innej nazwy z czasów PSX. Oj, coś dzdzisiaj Bartek forma nie ta.

Grałeś w Pesa 2013, 2015 lub 2018?

Opublikowano

Tak, w kanapowym multi meczyki przy jakichś dziwnych okazjach, wszystko to samo oprócz oprawy.

Cyba że te rewolucyjne zmiany są w singlu, to wtedy tym bardziej kek z tej gierki

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Tak, w kanapowym multi meczyki przy jakichś dziwnych okazjach, wszystko to samo oprócz oprawy.

:facepalm:

czyli nie grałeś, nie wiesz nie znasz sie a wypowiesz, dzieki za potwierdzenie

Opublikowano

To ile czasu trzeba przegrać z prosami w sieci żeby można było powiedzieć, że się grało? Czekam na Twoją odpowiedź z ręką w majtach

Opublikowano

To sie nie dzieje naprawde.

Mendrek pobity.

Nawet on by nie zarzucil pilce noznej ze od 100 lat graja ciagle na trawie.

Z jakiego obozu osoba jest?

Opublikowano
3 godziny temu, Maus napisał:

Czarek niby taki hejter, ale tasujesz sie do chinskich bajek na plejstejszon. Przyznaj sie.

Nie do wszystkich mandaryńskich bajdurzeń się tasuję, np bajka o kotopsie średnio mi siadła, a z kolei na ICO swego czasu w pewnym momencie zasnąłem snem sprawiedliwego. Ale Yakuza? Gdyby wysłać tych wszystkich nieudacznych speców od fabuł z Bajołer, Bugthesdy i przegrywających kolesi od Destini na dwuletni staż do arcymistrzów z Segi to może, moooooooże za dalszych pięć lat wyplują z siebie choćby coś w połowie tak dobrego jak Yakuza właśnie.

Dalsza sprawa. Bruksel coś pisze, że jestem fanem Call Of Duty. No prawda, jestem, a co, mam być fanem Bugtllefielda V, który z tak poważnego konfliktu jakim była II-ga WŚ robi sobie kosmiczne jaja?:yao:

Opublikowano
15 minut temu, milan napisał:

Mendrek pobity.

Panie kolego milan.

Ja wiem, że jest poniedziałek, dzień został zdominowany przez Psyko i Shivę, a tak ogólnie to nikomu nic się nie chce, ale skup się na moment.

Nie mówię, że piłka nożna jako sport sie nie zmienia i dlatego beka z tego sportu, bo cały czas to samo od miliona lat. Mówię, że seria gier PES, FIFA i inne badziewia o piłce to jest rok w rok to samo, zmiany to tam są w grafice, numerku przy tytule i nie wiem, wzorach na baloniku obszytym szmatką.

Czy użytkownik @milan zrozumiał przekaz?

Opublikowano
Teraz, Mani napisał:

Jakby co to on jest z partii zielonych. Just Sayin'.

Multiplatformowców, panie niebieski.

Opublikowano

Multiplatformowce, najgorsze co sie przydarzyło CW,

HRRRR TFU

Opublikowano

Jeszcze gorsze nasienie ;)

Odnośnie piłeczek. Nie gram, nigdy sportówki mnie jakoś specjalnie nie jarały ale mówienie, że tam się nic nie zmienia to troche proszenie sie o lepa w twarz. With all due respect. Szczególnie jeżeli się grało w ISS na PSXie a teraz w PES2k18 i pisać, że różnic nie ma. 

EDYTA:

Zbyszku wiesz, że Cie lubie. Jesteś moim bro ale ilekroć coś o piłeczce gadasz to przed oczami mam mój ukochany serial:

Moss=Bzduras

Edytowane przez Mani

Opublikowano
5 minut temu, Mani napisał:

Zbyszku wiesz, że Cie lubie. Jesteś moim bro ale ilekroć coś o piłeczce gadasz to przed oczami mam mój ukochany seria

To działa w dwie strony, tylko jak Ty mówisz mi coś o piłeczce to mam ochotę uciąć sobie uszy :(

Opublikowano
35 minut temu, milan napisał:

Mendrek pobity.

Odrzut z nikogo

Opublikowano

Trzeba ich jakoś znaczyć, jak bydło.

Opublikowano

Jak bydło to się zachowałeś w tym momencie.

Opublikowano
32 minuty temu, Maus napisał:

Trzeba ich jakoś znaczyć, jak bydło.

Już był taki jeden z Austrii co porwał tłum Niemiecki tfu rzesze i chciał ludzi znaczyć. Świat nie wierzył (jego) łzom.

Opublikowano
5 godzin temu, Pacquiao napisał:

Wystarczył jeden post blantmana żeby pogryźli się o jakąś chińską piłkę :p

Ooo panie ja tu tylko na chwilę wpadłem w pracy aby yakuzy bronić a tu taka dyskusja o wirtualnej piłce kopanej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.