Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Uwielbiam ten syndrom jja, mały kejter, nieważne ile go kopiesz, i tak bedzie na ciebie szczekał

Kojarze 20 momentów w którym miałem  dreszcze z twoich beznadziejnych pojazdów, co też wskazywałem, ostatnio wylizałeś mi  rowa piszać że zarżałeś, teraz gryziesz po piętach, zryj zryj.

Opublikowano

Ale do WKP z takim gunwem na litosc boska.

Opublikowano

Ayyyy. Mi na szczescie, jak bylem najebany, to sie angielska autokorekta wlaczyla. :obama:

Opublikowano

Szkoda, że ci się autodestrukcja nie włączyła, bezbeku jebany.

Opublikowano

2j3ibdx.jpg

Opublikowano

uwaga zaraz znowu zmiana frontu u bociarni, nie multiplatformy, a eksy się będą liczyć

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

uwaga zaraz znowu zmiana frontu u bociarni, nie multiplatformy, a eksy się będą liczyć

Zadna zmiana frontu. Na PS4, oprocz BB, zaden ex sie nie liczyl.

Opublikowano

Nie liczy bo co tam klapy dostają? 1-2 dobre gry przez 5 lat a w CW kozaczą jak malin przed kumplami na trzepaku.

Obsidian u MSu?  :banderas: 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Jaranko Obsidianem w MSie a ostatnią grą jaką boty zagrały ich autorstwa to Alpha Protocol.

Opublikowano
13 godzin temu, aphromo napisał:

netflix-statystyki-1q-2018.png?resize=72

teraz juz wiesz skad te rekordy zyskow. Za 2017 byli w plecy okolo 2 mld dolcow, w tym roku szacuja na 3-4 mld.

Chłopie, skończ bredzić. Jakie 2mld w plecy za 2017? Pokaż mi COKOLWIEK potwierdzającego tą tezę. Bo ja np. czytam coś takiego:

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/netflix-liczba-uzytkownikow-i-wyniki-finansowe-w-2017-roku-100-mld-dolarow-kapitalizacji

gdzie jasno jest napisane, że:

I kwartał 2017 - 178mln $ zysku netto

II kwartał 2017 - 66mln $ zysku netto

III kwartał 2017 - 130mln $ zysku netto

IV kwartał 2017 - 186 mln $ zysku netto

razem: 560mln $ zysku netto.

netflix-4kwartal2017-1.png

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Ciekawe czy pupcio zdążył wyedytować wszystkie posty w których chwali Obsidian?:yakubu:

Opublikowano

chwalę ich tylko za new vegas więc jestem bezpieczny :obama: 

Opublikowano

Plus Sony traci ekskluzywne gry od Quantic  Dreams. Zamknęli evolution, Liverpool i zaraz ms będzie miał więcej swoich teamów niż Sony. 

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Czyli ten Titanic na flecie byl proroczy na E3.

Opublikowano

Co z tego jak przyjdzie spencer i powie że ma być multi i gra usługa c0rwy xD wejście ms na rynek konsol? najgorsze co spotkało branże gier wideo  historii 

Opublikowano

co jest złego w multi i grach usługach? 

Opublikowano

Pawcio nie ma z kim grac. :(

Opublikowano
  • Autor

Nie wszyscy lubią multi, może Pawcio się do takich zalicza.

Opublikowano
Teraz, Square napisał:

Nie wszyscy lubią multi, może Pawcio się do takich zalicza.

no nie sądze, bo w co drugim poście wspomina z łęzką w oku multi TLOU i Bad Company 2, a teraz chyba gra w Fortnite

poza tym Xbox nie przestanie produkować również gier singlowych, zwłaszcza po ostatnich zakupach. 

Opublikowano

:banderas:

Opublikowano

Ładnie fatalnie musieli sobie zbudować bazy danych, skoro przez tyle lat się z tą funkcjonalnością bujają :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.