Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

jakby evolution nie zrobiło takiego kasztana jak driveclub to by dalej żyło 

Opublikowano

Fallout 76 :shieeet:

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

jakby evolution nie zrobiło takiego kasztana jak driveclub to by dalej żyło 

Pograłby w takiego next-genowego Motorstorma :(

Opublikowano
Godzinę temu, oni napisał:

Pograłby w takiego next-genowego Motorstorma :(

Powinieneś się zainteresować Onrush w sieci, akurat rzucono perły przed wieprze i możesz sobie z passa ściągnąć. Szkoda, że Codemasters zwaliło marketing i gra się tak słabo sprzedała. Za miesiąc wychodzi też port Wreckfest z PC, jakbyś jednak wolał coś klasycznego i mniej innowacyjnego...

Opublikowano
7 minut temu, Mendrek napisał:

Powinieneś się zainteresować Onrush w sieci, akurat rzucono perły przed wieprze i możesz sobie z passa ściągnąć. Szkoda, że Codemasters zwaliło marketing i gra się tak słabo sprzedała. Za miesiąc wychodzi też port Wreckfest z PC, jakbyś jednak wolał coś klasycznego i mniej innowacyjnego...

zajrzyj do tematu, grałem w OnRush...

Opublikowano
5 godzin temu, kubson napisał:

black ops IIII wspaniala gierka :banderas: gram na zmiane z FH4 i Xenoblade Chronicles xD a za chwile RDR2 jezu jak dobrze byc graczem

Serio?

Opublikowano

No z tym RDR to trochę przesadził.

Opublikowano

Serio, a co?

Opublikowano

Uuuu wygląda na to że kubson ośmielił się mieć własne zdanie, w dodatku niezgodne z forumowyn hivemindem

Opublikowano
18 godzin temu, Ins napisał:

No klapy, Dwie opcje do wyboru:

Wybieram trzecia : duza nowosc w postaci battleroyale, zdecydowanie lepiej zrobionego niz go.wno PUBG, ktore mialo byc najmocniejsza premiera i exem smiesznej platformy pardon ekosystemu...

5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Śmieszne są te przytyki na Sea of Thieves gdzie ta ku.rwa The Order 1886 czy Drive „71” Club to już arcydzieło (sic!) i niedoceniona perełka potrzebująca kontynuacji. 

Szkoda mocno The Order, bo setting znakomity, Driveclub coz, nie mogli przelozyc daty premiery ( Bikes najlepsze motorki btw ), a SoT, no upychaja costam ale obstawiam powtorke z NMS - solidny patch za 1-1.5 roku, czytaj wlasciwa premiera gry.

Opublikowano
13 minut temu, oni napisał:

Uuuu wygląda na to że kubson ośmielił się mieć własne zdanie, w dodatku niezgodne z forumowyn hivemindem

To już nie możemy nawet się śmiać z ludzi grających w coda?  Nic dziwnego że to forum umiera :/

Opublikowano

Przeciez gdyby oni zrobili to battleroyale w WW2, z odwzorowaniem bitew ( Stalingrad, Dunkierka, Eben-Emael, Arras ) to bylaby swietna gierka.

Niektorzy nie widza, ze ta czesc wniosla wiecej nowego, niz Forze na tej generacji... 

Opublikowano
28 minut temu, aphromo napisał:

a SoT, no upychaja costam ale obstawiam powtorke z NMS - solidny patch za 1-1.5 roku, czytaj wlasciwa premiera gry.

Porównywanie obu tych gier :rotfl:

Piraci nigdy nie byli w podobnej sytuacji. Nawet w momencie comebacku NMS kiedy to Hello Games chwaliło sie liczbą aktualnie grających na Twitterze, to gra wciąż była mniej popularna niż Piraci którzy umierają od 7 miesięcy a wciąż jakoś nie chcą umrzeć

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wniosła b. dużo nowego, to prawda, np. tryb battle royale do serii Call of Duty i usunęła fabułę. Progres jak Bonus BGC.

Komus szkoda tych pompatycznych singli na 4h ?

8 minut temu, oni napisał:

Porównywanie obu tych gier :rotfl:

xD zupelnie tak jakby nie byly prawie takie same xd

Opublikowano

Rozpyedala mnie to cw XD licytować się teraz o singiel "fabularny" cod XDD

Opublikowano

Też tego nie rozumiem:dunno: Licytować się o coś (singiel w CoD), który nikomu nie jest potrzebny i nikogo nie interesuje...

Opublikowano
  • Autor

Xbox też nikomu nie jest potrzebny, a napierdalacie te posty jakbyście nie mieli w co grać.

Opublikowano
16 godzin temu, Bzduras napisał:

Nie chcę zgrywać Kolumba czy innego odkrywcy wody w proszku, ale właśnie w tej radosnej atmosferze mija nam już 12 edycja CW, tak samo jak wszystkie poprzednie :v

giphy.gif

Opublikowano

Ja przez te 12 edycji walczę o to, by ktoś przypadkiem wybierając swoją główną konsolę do grania, nie kupił Xboxa. Nie dość że wesprze najgorsze kanalie branży, to jeszcze ogra na niej 3 gierki i zostanie z ch*jową konsolą bez gier, bez szans na takie hity jak TLOU, God of War, Spiderman, Horizon i wiele innych. Nie zamierzam poprzestawać, dopóty MS nie złoży broni i zacznie produkować cyfrowe gry za 40 PLN na wyłączność dla Sony (bo na AAA w królestwie niebieskim nie zasługują) ;) 

Opublikowano

Jako główną konsolę wybrałem XoX i czuję się z tym fantastycznie. Dzięki XGP mam pierdyliard gier za 40zl :obama:, właśnie zacząłem ogrywać MCC. Wspaniała konsola.

Opublikowano

EHH

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.