Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 307,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

jakby evolution nie zrobiło takiego kasztana jak driveclub to by dalej żyło 

Opublikowano

Fallout 76 :shieeet:

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

jakby evolution nie zrobiło takiego kasztana jak driveclub to by dalej żyło 

Pograłby w takiego next-genowego Motorstorma :(

Opublikowano
Godzinę temu, oni napisał:

Pograłby w takiego next-genowego Motorstorma :(

Powinieneś się zainteresować Onrush w sieci, akurat rzucono perły przed wieprze i możesz sobie z passa ściągnąć. Szkoda, że Codemasters zwaliło marketing i gra się tak słabo sprzedała. Za miesiąc wychodzi też port Wreckfest z PC, jakbyś jednak wolał coś klasycznego i mniej innowacyjnego...

Opublikowano
7 minut temu, Mendrek napisał:

Powinieneś się zainteresować Onrush w sieci, akurat rzucono perły przed wieprze i możesz sobie z passa ściągnąć. Szkoda, że Codemasters zwaliło marketing i gra się tak słabo sprzedała. Za miesiąc wychodzi też port Wreckfest z PC, jakbyś jednak wolał coś klasycznego i mniej innowacyjnego...

zajrzyj do tematu, grałem w OnRush...

Opublikowano
5 godzin temu, kubson napisał:

black ops IIII wspaniala gierka :banderas: gram na zmiane z FH4 i Xenoblade Chronicles xD a za chwile RDR2 jezu jak dobrze byc graczem

Serio?

Opublikowano

No z tym RDR to trochę przesadził.

Opublikowano

Serio, a co?

Opublikowano

Uuuu wygląda na to że kubson ośmielił się mieć własne zdanie, w dodatku niezgodne z forumowyn hivemindem

Opublikowano
18 godzin temu, Ins napisał:

No klapy, Dwie opcje do wyboru:

Wybieram trzecia : duza nowosc w postaci battleroyale, zdecydowanie lepiej zrobionego niz go.wno PUBG, ktore mialo byc najmocniejsza premiera i exem smiesznej platformy pardon ekosystemu...

5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Śmieszne są te przytyki na Sea of Thieves gdzie ta ku.rwa The Order 1886 czy Drive „71” Club to już arcydzieło (sic!) i niedoceniona perełka potrzebująca kontynuacji. 

Szkoda mocno The Order, bo setting znakomity, Driveclub coz, nie mogli przelozyc daty premiery ( Bikes najlepsze motorki btw ), a SoT, no upychaja costam ale obstawiam powtorke z NMS - solidny patch za 1-1.5 roku, czytaj wlasciwa premiera gry.

Opublikowano
13 minut temu, oni napisał:

Uuuu wygląda na to że kubson ośmielił się mieć własne zdanie, w dodatku niezgodne z forumowyn hivemindem

To już nie możemy nawet się śmiać z ludzi grających w coda?  Nic dziwnego że to forum umiera :/

Opublikowano

Przeciez gdyby oni zrobili to battleroyale w WW2, z odwzorowaniem bitew ( Stalingrad, Dunkierka, Eben-Emael, Arras ) to bylaby swietna gierka.

Niektorzy nie widza, ze ta czesc wniosla wiecej nowego, niz Forze na tej generacji... 

Opublikowano
28 minut temu, aphromo napisał:

a SoT, no upychaja costam ale obstawiam powtorke z NMS - solidny patch za 1-1.5 roku, czytaj wlasciwa premiera gry.

Porównywanie obu tych gier :rotfl:

Piraci nigdy nie byli w podobnej sytuacji. Nawet w momencie comebacku NMS kiedy to Hello Games chwaliło sie liczbą aktualnie grających na Twitterze, to gra wciąż była mniej popularna niż Piraci którzy umierają od 7 miesięcy a wciąż jakoś nie chcą umrzeć

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wniosła b. dużo nowego, to prawda, np. tryb battle royale do serii Call of Duty i usunęła fabułę. Progres jak Bonus BGC.

Komus szkoda tych pompatycznych singli na 4h ?

8 minut temu, oni napisał:

Porównywanie obu tych gier :rotfl:

xD zupelnie tak jakby nie byly prawie takie same xd

Opublikowano

Rozpyedala mnie to cw XD licytować się teraz o singiel "fabularny" cod XDD

Opublikowano

Też tego nie rozumiem:dunno: Licytować się o coś (singiel w CoD), który nikomu nie jest potrzebny i nikogo nie interesuje...

Opublikowano
  • Autor

Xbox też nikomu nie jest potrzebny, a napierdalacie te posty jakbyście nie mieli w co grać.

Opublikowano
16 godzin temu, Bzduras napisał:

Nie chcę zgrywać Kolumba czy innego odkrywcy wody w proszku, ale właśnie w tej radosnej atmosferze mija nam już 12 edycja CW, tak samo jak wszystkie poprzednie :v

giphy.gif

Opublikowano

Ja przez te 12 edycji walczę o to, by ktoś przypadkiem wybierając swoją główną konsolę do grania, nie kupił Xboxa. Nie dość że wesprze najgorsze kanalie branży, to jeszcze ogra na niej 3 gierki i zostanie z ch*jową konsolą bez gier, bez szans na takie hity jak TLOU, God of War, Spiderman, Horizon i wiele innych. Nie zamierzam poprzestawać, dopóty MS nie złoży broni i zacznie produkować cyfrowe gry za 40 PLN na wyłączność dla Sony (bo na AAA w królestwie niebieskim nie zasługują) ;) 

Opublikowano

Jako główną konsolę wybrałem XoX i czuję się z tym fantastycznie. Dzięki XGP mam pierdyliard gier za 40zl :obama:, właśnie zacząłem ogrywać MCC. Wspaniała konsola.

Opublikowano

EHH

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.