Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 273,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
23 minuty temu, MaZZeo napisał:

Nie bo nie zagrasz na niej w RDR2 

Od takich exow mam koXa, prawilnie w 4k a nie jak zwierz w rozmytym chujwieczym xd

Opublikowano
6 godzin temu, _Be_ napisał:

No ale co tutaj ma żyć? Gierka 8/10 i cześć.

Szczodrys z tą ósemka. 

Opublikowano
11 godzin temu, Bansai napisał:

Ayyy LMAU

Switch i tak jest najlepsza konsola :dunno:

najlepsza konsola z jedną w dodatku średnio udaną grą w tym roku czyli octopath traveler? Sprzedałem switcha kilka tygodni temu bo przez 10 miesięcy odpaliłem na niej 2 gry bayo 2 i octopath i w sumie obu nie skończyłem. Bayo już skończyłem kiedys na wii u i mi się odechciało ponownie a octopath to jedno z moich największych rozczarowań tego roku.

Nie jestem też po(pipi)em co będzie przepłacał za indyki kilkuletnie które na pc mam za 5 zł.  Kupie ponownie rewizje w nastepnym roku jak wyjdą na to jakieś ciekawe gry.  I nie mówię tu o smash (kóre na forum po 2 tygodniach umarło na wii u) czy pokemon (nie pełnoprawna odsłona tylko jakaś przystawka do pokemon go). Ehhhh zawiodłem się. Tamten rok mega z zakończeniem w wykonaniu mojego goty xenoblade 2 ale w tym bieda z nędzą.

Opublikowano

No uważaj bo coś ciekawego wyjdzie na Switcha w przeciągu roku. :rotfl:

Opublikowano
Godzinę temu, blantman napisał:

najlepsza konsola z jedną w dodatku średnio udaną grą w tym roku czyli octopath traveler? .

To i tak lepiej niż xbox. Podsumowując, PS4 >>> Switch > xbox

Opublikowano
16 godzin temu, aphromo napisał:

Wiadomix, kolejny obok MHW czy SM kandydat do GoTy, no ale faworyt jest jeden.

e5upSHu.jpg

od kiedy gierki na 8 to są to kandydaci na goty xd

Opublikowano
13 godzin temu, Ryo-San napisał:

To już nawet chooj z Japonią ale patrząc na sprzedaż globalną to jest dosłownie K.O. Oczywiście to nie jest dobre z perspektywy graczy bo Sony nie czując oddechu konkurencji robi co im sie koorwa podoba.

Dla mnie Xbox z usługami jest znacznie lepszą konsolą, niż PS4, dlatego jako świadomy konsument posiadam właśnie tą konsolę. I ważne dla mnie jest, że MS tak czy owak zarabia coraz większy hajs na tej konsoli i nie zamierza jej porzucać. PS4 może mieć i milion razy lepszą sprzedaż, chooj mnie obchodzi to, że PS4 było kupowane w ilościach hurtowych min. przez rodziców dla gówniaków na świeta, bo w zestawie była Fifa czy inne Cody. Przynajmniej na LIVE nie zobaczę całej tej gówniarzerii

Opublikowano

Switch? Jedna fotka w zakupach podsumowywuje te konsole w 2018 roku :pawel: porty starych śmieci w tym diablo 3 za 200zł 

16 godzin temu, Cottage napisał:

Zakupy klasyki z ostatnich dni, nigdy nie smakowały tak dobrze:ohboy:

893DzBN.jpg

Opublikowano

Mam mocną blokade by zficusiowac do tego stopnia by wybierac na switcha multiplatformy, jest to mocne niedyebanie z lekka, chyba ze ktoś musi w przychodni proktologicznej grać w dark souls.

Opublikowano

siedzicie w przychodni, gracie na switchu w dark souls i nagle na całą poczekalnie rozbrzmiewa podniosła muzyka z walki z bossem :obama: 

Opublikowano

Mmmm, przenośne Dark Souls, gdy nie można wcisnąć pauzy w tramwaju.

Opublikowano
11 minut temu, milan napisał:

Mam mocną blokade by zficusiowac do tego stopnia by wybierac na switcha multiplatformy, jest to mocne niedyebanie z lekka, chyba ze ktoś musi w przychodni proktologicznej grać w dark souls.

akurat Diablo jest swietnie zrobione, odstaje jedynie rozdzielczością od PS4 Pro, ma wszystkie dodatki, nowa postac, do tego akurat do wielu przemawia cioranie w Diablo w trybie handheldu - ja to rozumiem!

Opublikowano
20 minut temu, nobody napisał:

Mmmm, przenośne Dark Souls, gdy nie można wcisnąć pauzy w tramwaju.

Nic nie stoi na przeszkodzie żeby wyłączyć po prostu konsole do stanu uśpienia :potter:

Opublikowano
21 minut temu, easye napisał:

akurat Diablo jest swietnie zrobione, odstaje jedynie rozdzielczością od PS4 Pro, ma wszystkie dodatki, nowa postac, do tego akurat do wielu przemawia cioranie w Diablo w trybie handheldu - ja to rozumiem!

A jednak wygrales z Kolosem na dzbana roku.

Opublikowano

Ty bys wygral w kategorii najbardziej ograniczonych użytkowników tego forum.

Opublikowano

Ankieta zweryfikuje.

Opublikowano

Czaicie że od roku na tego pyerdolonego switcha nie wyszła żadna gra warta uwagi? :dynia: 

Opublikowano
28 minut temu, Pupcio napisał:

Czaicie że od roku na tego pyerdolonego switcha nie wyszła żadna gra warta uwagi? :dynia: 

Czaisz, że od premiery ten konsoli wyszła jedna - słownie jedna godna uwagi gra? 

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

Czaisz, że od premiery ten konsoli wyszła jedna - słownie jedna godna uwagi gra? 

nie no, wipeout omega collection też jest ok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.