Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 306,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
23 minuty temu, MaZZeo napisał:

Nie bo nie zagrasz na niej w RDR2 

Od takich exow mam koXa, prawilnie w 4k a nie jak zwierz w rozmytym chujwieczym xd

Opublikowano
6 godzin temu, _Be_ napisał:

No ale co tutaj ma żyć? Gierka 8/10 i cześć.

Szczodrys z tą ósemka. 

Opublikowano
11 godzin temu, Bansai napisał:

Ayyy LMAU

Switch i tak jest najlepsza konsola :dunno:

najlepsza konsola z jedną w dodatku średnio udaną grą w tym roku czyli octopath traveler? Sprzedałem switcha kilka tygodni temu bo przez 10 miesięcy odpaliłem na niej 2 gry bayo 2 i octopath i w sumie obu nie skończyłem. Bayo już skończyłem kiedys na wii u i mi się odechciało ponownie a octopath to jedno z moich największych rozczarowań tego roku.

Nie jestem też po(pipi)em co będzie przepłacał za indyki kilkuletnie które na pc mam za 5 zł.  Kupie ponownie rewizje w nastepnym roku jak wyjdą na to jakieś ciekawe gry.  I nie mówię tu o smash (kóre na forum po 2 tygodniach umarło na wii u) czy pokemon (nie pełnoprawna odsłona tylko jakaś przystawka do pokemon go). Ehhhh zawiodłem się. Tamten rok mega z zakończeniem w wykonaniu mojego goty xenoblade 2 ale w tym bieda z nędzą.

Opublikowano

No uważaj bo coś ciekawego wyjdzie na Switcha w przeciągu roku. :rotfl:

Opublikowano
Godzinę temu, blantman napisał:

najlepsza konsola z jedną w dodatku średnio udaną grą w tym roku czyli octopath traveler? .

To i tak lepiej niż xbox. Podsumowując, PS4 >>> Switch > xbox

Opublikowano
16 godzin temu, aphromo napisał:

Wiadomix, kolejny obok MHW czy SM kandydat do GoTy, no ale faworyt jest jeden.

e5upSHu.jpg

od kiedy gierki na 8 to są to kandydaci na goty xd

Opublikowano
13 godzin temu, Ryo-San napisał:

To już nawet chooj z Japonią ale patrząc na sprzedaż globalną to jest dosłownie K.O. Oczywiście to nie jest dobre z perspektywy graczy bo Sony nie czując oddechu konkurencji robi co im sie koorwa podoba.

Dla mnie Xbox z usługami jest znacznie lepszą konsolą, niż PS4, dlatego jako świadomy konsument posiadam właśnie tą konsolę. I ważne dla mnie jest, że MS tak czy owak zarabia coraz większy hajs na tej konsoli i nie zamierza jej porzucać. PS4 może mieć i milion razy lepszą sprzedaż, chooj mnie obchodzi to, że PS4 było kupowane w ilościach hurtowych min. przez rodziców dla gówniaków na świeta, bo w zestawie była Fifa czy inne Cody. Przynajmniej na LIVE nie zobaczę całej tej gówniarzerii

Opublikowano

Switch? Jedna fotka w zakupach podsumowywuje te konsole w 2018 roku :pawel: porty starych śmieci w tym diablo 3 za 200zł 

16 godzin temu, Cottage napisał:

Zakupy klasyki z ostatnich dni, nigdy nie smakowały tak dobrze:ohboy:

893DzBN.jpg

Opublikowano

Mam mocną blokade by zficusiowac do tego stopnia by wybierac na switcha multiplatformy, jest to mocne niedyebanie z lekka, chyba ze ktoś musi w przychodni proktologicznej grać w dark souls.

Opublikowano

siedzicie w przychodni, gracie na switchu w dark souls i nagle na całą poczekalnie rozbrzmiewa podniosła muzyka z walki z bossem :obama: 

Opublikowano

Mmmm, przenośne Dark Souls, gdy nie można wcisnąć pauzy w tramwaju.

Opublikowano
11 minut temu, milan napisał:

Mam mocną blokade by zficusiowac do tego stopnia by wybierac na switcha multiplatformy, jest to mocne niedyebanie z lekka, chyba ze ktoś musi w przychodni proktologicznej grać w dark souls.

akurat Diablo jest swietnie zrobione, odstaje jedynie rozdzielczością od PS4 Pro, ma wszystkie dodatki, nowa postac, do tego akurat do wielu przemawia cioranie w Diablo w trybie handheldu - ja to rozumiem!

Opublikowano
20 minut temu, nobody napisał:

Mmmm, przenośne Dark Souls, gdy nie można wcisnąć pauzy w tramwaju.

Nic nie stoi na przeszkodzie żeby wyłączyć po prostu konsole do stanu uśpienia :potter:

Opublikowano
21 minut temu, easye napisał:

akurat Diablo jest swietnie zrobione, odstaje jedynie rozdzielczością od PS4 Pro, ma wszystkie dodatki, nowa postac, do tego akurat do wielu przemawia cioranie w Diablo w trybie handheldu - ja to rozumiem!

A jednak wygrales z Kolosem na dzbana roku.

Opublikowano

Ty bys wygral w kategorii najbardziej ograniczonych użytkowników tego forum.

Opublikowano

Ankieta zweryfikuje.

Opublikowano

Czaicie że od roku na tego pyerdolonego switcha nie wyszła żadna gra warta uwagi? :dynia: 

Opublikowano
28 minut temu, Pupcio napisał:

Czaicie że od roku na tego pyerdolonego switcha nie wyszła żadna gra warta uwagi? :dynia: 

Czaisz, że od premiery ten konsoli wyszła jedna - słownie jedna godna uwagi gra? 

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

Czaisz, że od premiery ten konsoli wyszła jedna - słownie jedna godna uwagi gra? 

nie no, wipeout omega collection też jest ok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.