Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No nie wiem. Po prostu zalozylem ze nie ma nominacji w wyscigach to jedyna opcja jaka zostaje forzie to chyba grafika bo nikt by przeciez nie nominowal brum brumow do gry roku xD

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
Teraz, oni napisał:

jest 

nominowani są:

Destiny 2

Fortnite

No Mans Sky

Overwatch 

Siege

Uuuuuu mocna konkurencja. Sam nie wiem w co najmniej chciałbym zagrać:)

Opublikowano

17 nominacji mozna dobrac w temacie bezbeka roku na spokojnie, jesli chodzi o oboz Sony. :v

Opublikowano
24 minuty temu, teddy napisał:

Serio ms ma 0 nominacji? xD nawet forza sie nigdzie nie dostala?

Są trzy 

19 minut temu, teddy napisał:

No nie wiem. Po prostu zalozylem ze nie ma nominacji w wyscigach to jedyna opcja jaka zostaje forzie to chyba grafika bo nikt by przeciez nie nominowal brum brumow do gry roku xD

ty no nie wiem, przy brum brum bawie się lepiej niz przy ch,ujowym god of warze czy słabym strzelaniu w rdr 2 :usmiech:

Opublikowano
37 minut temu, oni napisał:

A dziwi brak nominacji dla Piratów za najlepszy kierunek artystyczny, no ale cóż. 

Dokładnie. Pierwsza gra, która okazuje wsparcie dla osób z autyzmem.

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

Są trzy 

ty no nie wiem, przy brum brum bawie się lepiej niz przy ch,ujowym god of warze czy słabym strzelaniu w rdr 2 :usmiech:

Ja sie dobrze bawilem przy battle for azeroth, ale wiem ze to nic nie znaczy tak naprawde i mmo nie nadaje sie na gre roku. Swoja droga to cieszy drugie, w pelni zasluzone, miejsce gowa w forumkowym glosowaniu na goty 2018

Opublikowano
6 minut temu, Rozi napisał:

Dokładnie. Pierwsza gra, która okazuje wsparcie dla osób z autyzmem.

i co? dobrze się bawisz? :usmiech: 

Opublikowano

najlepsze DLC do wowa to ja odpaliło się zemstę króla lichów i po raz pierwszy wpłynęło na statku do howling fjord

:banderas: 

Opublikowano

Howling Fyord? Nie no szanujmy się, przygodę z WOTLKiem zaczynało się od Borean Tundra :sir:

Opublikowano

to sie nawet nie rymuje

Opublikowano

Tez zarymuje niedokladnie

xbox, xbox ty chu.ju

Opublikowano

wow xddddddddddddd

rok 2004 dzwonił 

Opublikowano

2004? Zawsze szanowałem. Ja i moja gildia w wowie, napierdalająca raidy całymi dniami. 

Opublikowano

Skoro sea of thieves nie ma w kategorii "najlepsza gRa uSłUgA" to czy jest w kategorii "największe rozczarowanie roku"? :)

Opublikowano

Crapsasyn z nominacją do GOTY ahahahaha koorwa trzymajcie mnie bo yebne. Odpaliłem to ścierwo na chwilę i naprawdę nie wiem, nie wiem koorwa jak można grać w coś tak żenującego. Tak wiem że ten crap nie ma żadnej szansy na nagrodę ale już sama nominacja to jakiś żart.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
6 godzin temu, oni napisał:

ile wygra? nie wiadomo. Ale jestem pewny że wierny elektorat zagłosuje na to co powinien

Redaktor Official Xbox Magazine no raczej zaglosuje na SoT, reszta, mysle, ze bedzie owczy ped za RDR2.

Ogolnie, bezpieczne nominacje.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jeszcze a propo tego flamewaru w temacie RDR 2. Ja rozumiem, że od RDR 2 wieje nudnym sandałem (co akurat w grze o kowbojach jest bardzo spoko, w przeciwieństwie np. do GTA V), ale słyszeć to od gościa, który gloryfikuje Zeldę BOTW, to trochę jakby ślepy garbatemu dogryzał ;)

Opublikowano

Moze wstyd im za ostatnia prezentacje tlou 2 w stodole

Opublikowano

oho sony zaczyna odpyerdalać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.