Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Masz pod nickiem MGS3>MGS2 więc cokolwiek nie napiszesz to i tak będzie to (pipi) warte. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 320,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

mgs 2 xD ja pyerdole ile to już lat minęło od tego ścierwa na 8+?

Opublikowano
9 minut temu, nobody napisał:

No chyba jak jest się fanem nie gier, a kawałka plastiku z firmowym logiem, albo doznało amnezji, co wychodziło w latach 96-06. 

Akurat zaczynałem grać w 1996 no i X360 dalej Król Dżungli jak lew jest król wód :)

Opublikowano

Nie moja wina że Sons Of Liberty mając najlepszy scenariusz i intrygę w serii, nie potrafił tego znośnie sprzedać przez usypiający pacing i level design. :V

Opublikowano

Ilość lat nie ma znaczenia. MGS1/MGS21 >>>>> Rascal na PSX >>>> MGS3>MGS4>MGS5

Opublikowano

Czyli TLoU jest gorsze od Gearsów. OK.

Opublikowano

Ins jaki kek trajhard bo nie miał jak się do(pipi)c do bomb prawdy odnośnie postu Paola. :nosacz3:

Opublikowano

No przecież nie doyebe się do oczywistości. PSX>X360, wiadomo. Natomiast twój komentarz jest tyle warty ile moja odpowiedź na niego. Proste.

Opublikowano
1 minutę temu, Ins napisał:

No przecież nie doyebe się do oczywistości. PSX>X360, wiadomo. Natomiast twój komentarz jest tyle warty ile moja odpowiedź na niego. Proste.

Tzn. zgadzasz się z nim, ale równocześnie uważasz za niewarty. Srogo xd

Opublikowano

Chodzi jedynie o twoje pierdololo, nie kombinuj za bardzo xD

Opublikowano

No ale które? Nie ja do(pipi)łem się o podpis pod nickiem, by doyebać się o cokolwiek innego :hi:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

To akurat nie problem bo ostatnią dobrą konsolą (z resztą najlepszą w historii) był X360. Silent Hill Downpour nadrabiany mocno.

A ten silent Hill to nie jakiś kasztan przypadkiem? 

Opublikowano

Nieistotne. Taki podpis zasługuje na yebanie za każdym razem. To tak jakby mieć w podpisie MGS4>MGS3. Kwik.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tylko Bóg może mnie sądzić.

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

A ten silent Hill to nie jakiś kasztan przypadkiem? 

Straszny. Homecoming znacznie lepszy (wcale nie znaczy, że dobra gra). Wszystko w Downpour leżało, grafa, animacja, przeciwnicy, historia jako tako się broniła (tak samo jak w Homecoming).

Opublikowano

DP kapsko niesamowite, Homecoming połowa gry baaardzo dobra, potem trochę siada ale ogólnie świetnie mi się w to grało.

Opublikowano

Gdyby wydali nową część to nie trzeba by grać w stare :frog: 

PACZINKO LEPSZE

Opublikowano

96-06? zlote czasy blachy :)

Opublikowano

Uniknąłem pocisku, zdążyłem ściągnąć PT na PC dzień przed tym jak konami kazało je usunąć z internetu :cool2:

Opublikowano
11 godzin temu, Shen napisał:

i w co bedziesz grac jak zdechnie? Wsteczna na xboxie czy gierki z grafika z komorek na switchu?

Rak Xbox One, ktorego wstydzi sie nawet MS i slusznie bo najlepsza w konsoli jest wsteczna i legalna cebula, albo rak  Switch, juz widze jak wiara giercuje w 720p na swoich poteznych 4K TVkach, moze w indyki za 2x  ceny :)

Opublikowano
4 godziny temu, aphromo napisał:

Rak Xbox One, ktorego wstydzi sie nawet MS i slusznie bo najlepsza w konsoli jest wsteczna i legalna cebula, albo rak  Switch, juz widze jak wiara giercuje w 720p na swoich poteznych 4K TVkach, moze w indyki za 2x  ceny :)

Na moim potężnym tv 4k zrobiłem w weekend 11 h w "indyku z komórki" nigdzie indziej nie dostępnym Octopath traveler. Bawiłem sie lepiej niż w god of war :) a przede mną jeszcze ze 100 h :D

No ale rozumiem młodzież youtube. Szkalują yakuze za to napierdalają godziny w fortnite. W przerwach oglądając jak ktoś gra w gry lub otwiera paczki w fifie. Każde pokolenie ma swoje zabawki nie mi oceniać co lepsze lub gorsze :dunno:

Opublikowano
17 godzin temu, aphromo napisał:

Wracajac do spraw biezacych, GT Sport dobilo do 5 mln graczy, sporo.

ale jak to pięć milionów graczy? czemu nie podali liczby sprzedanych egzemplarzy?

Dlaczego Andrew21 nie napisał jeszcze, że Heavy Rain sprzedał się w dwóch milionach a zagrało w niego 6 milionów graczy.... 

xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.