Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

W (pipi),u mam Twoją opinię patrząc jakie gó,wno tu hajpujesz. To co Ci daje fun nie jest żadnych wskaźnikiem.

Czytaj twoje pusty, to guwno i to rzadkie, masz między uszami. 

Opublikowano

No ten pad xboxa wspaniale nadaje sie do budowania bazy w fortnite i robieniu fikołków w en bi ej. 

Babcie widac na swieta w tym roku zaplacily mniej na swieta, kupiły wnusiom xśmecie bez gry, bo for mya,ss za darmo. 

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

tak samo mozna powiedziec o Tobie, yhym.

Pamiętaj że świat nie kończy się na CW.

Teraz, YETI napisał:

Czytaj twoje pusty, to guwno i to rzadkie, masz między uszami. 

Niesamowicie merytoryczny argument. @aphromo może zaprosisz kolegę na warsztaty z retoryki przy wutce?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To remaster tej gry z 2011? Remaserstation 4 w pełnej okazałości.

Nie do konca, bo bedzie sporo nowego contentu.

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Pamiętaj że świat nie kończy się na CW.

:yao: No pamietam i psuje Wasz maly boci swiat tutat sygnalem z zewnatrz, posluchaj, ja moge osobiscie nie lubic tworczosci Da Vinciego czy Claude Monet'a, ale caly swiat uznaje je za dziela sztuki, wiec nie peroruje przy kazdej okazji co mi sie w nich nie podoba itp.

Jedyne co Wam zostalo to oblewanie gier Sony (pipi) i toksyczne docinki,tyle. Zreszta Ty Paolo jestes dziwny, bo w CW hurr durr boci krol, a ograles wiecej eksow Sony niz MS w zeszlym roku.

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To remaster tej gry z 2011? Remaserstation 4 w pełnej okazałości.

Cathrine ze wstecznej ? XD  płać frajerze, płać 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

aphromo przebija mendrka i jego kapelusze do rdr jako wyższość wersji ps3 nad wersją x360 :pawel: 

Opublikowano

ja zaczne:

ori2

Opublikowano

3. gow5

Opublikowano
2 minuty temu, chris85 napisał:

Cathrine ze wstecznej ? XD  płać frajerze, płać 

Stara wersja w 720p, bez Xbox One X Enhanced, jednak wole Full Body z nowym contentem i ulepszeniami.

4 minuty temu, suteq napisał:

aphromo przebija mendrka i jego kapelusze do rdr jako wyższość wersji ps3 nad wersją x360 :pawel: 

Bzdura.

Opublikowano

Zaczyna się obiecująco, indyk do odpalenia na laptopie, ciekawe co następne, crapdown? 

Są swiry. 

O battletoads robione przez 20 osób i Girsy z pasztetem na 8.

Z CZYM DO LUDZI BIEDAKI :rofl:

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

Bzdura.

Absolutnie. Piszesz długie, przepełnione słowami, ale brakujące w treści posty, wielokrotnie z resztą wyjaśniane. Masz fanatyczne uwielbienie do marki Sony. Decyzje Sony zawsze przyjmujesz z otwartymi ramionami i brak Ci krytyki. Mendrek jak w mordę strzelił. Czasem się zastanawiam czy nie jesteś jego alterem.

Opublikowano

wszystko w 4k, to cos co bedziesz widzial moze w 2021.

Opublikowano
4 minuty temu, Mojave napisał:

ja zaczne:

ori2

10 lat temu zapowiedzieli i jeszcze nie wyszło? :) 

Opublikowano

Ale to dopiero jak @YETI spłaci raty za swój stary tv Sony i weźmie następny 4K LCD.  xD

Edytowane przez chris85

Opublikowano

49822901_2225546484156261_20498636155020

Opublikowano

1. Ori 2

2. Battletoads

3. Gears of War 5

4. Crackdown 3

5. Session

Ciekawe czy 2019 dostarczy również Halo Infinite. Do tego najlepsze wersje takich kozaków jak Devil May Cry 5, Resident Evil 2 czy Kingdom Hearts 3. Warto pamiętać o DLC do jednej z najlepszych gier tej generacji, czyli Cupheada. No ale pewnie nie będzie w co grać. :reggie: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

6. tunic

odliczamy dalej

Opublikowano
1 minutę temu, Mojave napisał:

wszystko w 4k, to cos co bedziesz widzial moze w 2021.

xDDDD

Dzbany przez 3 lata grali w 900p w chvjowe gry, a teraz walczą 4k, a w temacie gier bez zmian. 

To jest argument, brak gier, ale za to 4k. Można upaść niżej? 

No nic, jak będę grał w najlepiej oceniane gry roku, ale tylko w 1080p, nie wiem jam to przeżyję. 

XDDDDD 

4 minuty temu, chris85 napisał:

Ale to dopiero jak @YETI spłaci raty za swój stary tv Sony i weźmie następny 4K LCD.  xD

Ale podasz tą listę, czy nie? 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Absolutnie. Piszesz długie, przepełnione słowami, ale brakujące w treści posty, wielokrotnie z resztą wyjaśniane. 

Jaki brak tresci jak ja niemalze w punktach pisze, o co chodzi. Jakby nie bylo tresci to byscie nie cytowali tego calym stronami, nie tanczylibyscie chocholego tanca za kazdym razem jesli gdziekolwiek sie pomyle, cos przejezycze itp. To wlasnie ja mam ciezej, bo siedze i sprawdzam zanim cokolwiek napisze, a na wyzwiska mozna odpowiedziec tylko wyzwiskami, no a ja nigdy tego nie robilem.

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Masz fanatyczne uwielbienie do marki Sony. Decyzje Sony zawsze przyjmujesz z otwartymi ramionami i brak Ci krytyki. 

Zupelnie tak jabym nie napisal ze to MS w tym roku zrobil lepsza konfe, ze 4K to zaleta One X, Spencer dobrze zrobil ze pozycjonuje Xboxa jak tanszy zamiennik itp. To nie ja, to Wy sie wstydzicie tego co napisaliscie wczesniej, jak z Hellblade itp.

Opublikowano

4k, xcloud, game pass. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.