Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

a na chuy mi spotify jak gram w gierki? toż słuchanie spotify to tak samo jak siedzenie na party słuchając dyrdymałów i jednocześnie grając w grę skupiającą się na historii :pawel: 

bonzaj albo pawcio tak robili

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
11 minut temu, nobody napisał:

>śmieszkuj z Gays Don

>wrzucaj do listy Crapdowna czy jakieś Session

Nie no fajnie ze MS sie dorzucil do Kickstartera, szanuje.

Nie zapominajmy o DLC do Cuphead, w koncu zwyciezca kategorii Indie na TGA 2017.

Opublikowano

no pawcio to w ogole jest cenny uzytkownik tego forum. jak figaro, yano, frosti.... taki ultra rzadki zloty magikarp.

Opublikowano
33 minuty temu, nobody napisał:

>śmieszkuj z Gays Don

>wrzucaj do listy Crapdowna czy jakieś Session

Prawdziwi DESPERADOS 

No ten sam poziom co Gays Done, ale Session wiadomo: tylko dla koneserów. Na PlayStation zawsze zostaje jakiś Tony Hawk ze średnia 3/10 :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No ten sam poziom co Gays Done

Chciałbyś :)

Opublikowano

Pokaż mi gdzie tak napisałem. 

Spokojnie będzie co najmniej półkę wyżej niż C3 :v

Opublikowano

Gra jeszcze nie wyszla ale botki juz wiedza ze sredniak xd Po czym wnioskuja ? GRAFICZKA xd

Chyba tylko w porownaniu jako ex Sony, gdyby byl exem MS to by bylo chwalonko czekanko i jaranko. 

Paranoja.

Tak samo sie oklamujecie z tym, ze Scarlett bedzie mocniejszy niz PS5, kiedy juz wiadomo, ze AMD tworzy Navi dla Sony,  sorry koledzy ale MS nie poczeka 1.5 - 2 lata po premierze PS5 bo to by bylo samobojstwo juz;) 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Poczekamy, zobaczymy :) 

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

Gra jeszcze nie wyszla ale botki juz wiedza ze sredniak xd Po czym wnioskuja ? GRAFICZKA xd

Chyba tylko w porownaniu jako ex Sony, gdyby byl exem MS to by bylo chwalonko czekanko i jaranko. 

Paranoja.

Tak samo sie oklamujecie z tym, ze Scarlett bedzie mocniejszy niz PS5, kiedy juz wiadomo, ze AMD tworzy Navi dla Sony,  sorry koledzy ale MS nie poczeka 1.5 - 2 lata po premierze PS5 bo to by bylo samobojstwo juz;) 

Klapy natomiast w ciemno dają 90 na MC. Bo przecież ex. Ghost of coś tam też ma wystawione 89, bo wewnętrzne studio. 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Poczekamy 

Życiowe motto zielonych crittersów. Czekacie na dobry rok Xboxa od 3 lat. Ale może w 2021 Ninja Theory wyda kolejną chuyową grę.

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

Życiowe motto zielonych crittersów. Czekacie na dobry rok Xboxa od 3 lat. Ale może w 2021 Ninja Theory wyda kolejną chuyową grę.

zapomniałeś wspomnieć o czekaniu na dokończenie SOT

Opublikowano

nie można czekać na coś co nigdy nie nastąpi ;) 

Opublikowano
15 minut temu, chris85 napisał:

Klapy natomiast w ciemno dają 90 na MC. Bo przecież ex. Ghost of coś tam też ma wystawione 89, bo wewnętrzne studio. 

Nie pamietam, abym cokolwiek w tym stylu powiedzial.

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

nie można czekać na coś co nigdy nie nastąpi ;) 

Wierze że jubileuszowy patch może trochę namieszać ;) 

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Was trzeba uśpić, bo widać że się męczycie z akceptacją rzeczywistości. :( 

Skadze znowu Paolo, zycie jest piekne. Kiedy inni bajdurza o graniu w chmurze, ze slina na ustach patrza na telefony i marza o sprzedawaniu skorek do broni

Sony: PlayStation 5 jest niezbędne

Opublikowano

A pamietacie revolt? To guwno rozmazane mialo byc killerem xboxa, a skonczylo gorzej niz order  :corvo:

Opublikowano

No pamiętamy:

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Pojawily sie nominacje GDCA, jedyna nominacja dla MS - technologia w FH4, poza tym totalna dominacja Sony i kolejne statuetki czekaja:xboss:

Xbox jedna nominacja, Sony totalna dominacja czaicie nie ?;););)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Recore mialo byc, ech telefon :smutas:

Rozi ty kur.wo od razu musiałeś punktowac :lapka:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Recore przez kilka godzin nawet fajne było, ale nie skończyłem bo już nużyło. W sumie to może z jeden bot z forum to skończył xd

Opublikowano

Recore mial potencjał tyle ze pieniazki zabrali i musieli wyżygać to coś bez optymalizacji. 

Tak samo skonczyl prawdopodobnie order, tyle ze ten przynajmniej mial cinematic experience

Opublikowano

To w takim razie musiałem być ja.

Gierka była zabugowanym koszmarkiem technologicznym (Unity xdd). Ale miała całkiem spoko movement i przez wiekszość czasu klimat.

Ot budżetowy średniak z niższej pólki jakich wiele na rynku. Dziwne że ofi jeszcze o tym pamięta.

Gdzieś tam była fajna gra, bo jest pomysł, klimat i gameplay ale zawiodły kwestie technologiczne.

Opublikowano

Za mało pieniążków? Ale przecież dziesienć miliarduw vdolców... xd

Ejj a pamiętacie The Last Night?

Indyczek w cyberpunkowym klimacie. Czekałem jak poyeban, a tu się okazuje, że nie ma pieniążków i najprawdopodobniej skończy jak Scalebound :/

Jak ja nienawidzę tej kurwy xboksa :diablo::shotgun::yeti:

Edytowane przez Yakubu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.