Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

a na chuy mi spotify jak gram w gierki? toż słuchanie spotify to tak samo jak siedzenie na party słuchając dyrdymałów i jednocześnie grając w grę skupiającą się na historii :pawel: 

bonzaj albo pawcio tak robili

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 317 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
11 minut temu, nobody napisał:

>śmieszkuj z Gays Don

>wrzucaj do listy Crapdowna czy jakieś Session

Nie no fajnie ze MS sie dorzucil do Kickstartera, szanuje.

Nie zapominajmy o DLC do Cuphead, w koncu zwyciezca kategorii Indie na TGA 2017.

Opublikowano

no pawcio to w ogole jest cenny uzytkownik tego forum. jak figaro, yano, frosti.... taki ultra rzadki zloty magikarp.

Opublikowano
33 minuty temu, nobody napisał:

>śmieszkuj z Gays Don

>wrzucaj do listy Crapdowna czy jakieś Session

Prawdziwi DESPERADOS 

No ten sam poziom co Gays Done, ale Session wiadomo: tylko dla koneserów. Na PlayStation zawsze zostaje jakiś Tony Hawk ze średnia 3/10 :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No ten sam poziom co Gays Done

Chciałbyś :)

Opublikowano

Pokaż mi gdzie tak napisałem. 

Spokojnie będzie co najmniej półkę wyżej niż C3 :v

Opublikowano

Gra jeszcze nie wyszla ale botki juz wiedza ze sredniak xd Po czym wnioskuja ? GRAFICZKA xd

Chyba tylko w porownaniu jako ex Sony, gdyby byl exem MS to by bylo chwalonko czekanko i jaranko. 

Paranoja.

Tak samo sie oklamujecie z tym, ze Scarlett bedzie mocniejszy niz PS5, kiedy juz wiadomo, ze AMD tworzy Navi dla Sony,  sorry koledzy ale MS nie poczeka 1.5 - 2 lata po premierze PS5 bo to by bylo samobojstwo juz;) 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Poczekamy, zobaczymy :) 

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

Gra jeszcze nie wyszla ale botki juz wiedza ze sredniak xd Po czym wnioskuja ? GRAFICZKA xd

Chyba tylko w porownaniu jako ex Sony, gdyby byl exem MS to by bylo chwalonko czekanko i jaranko. 

Paranoja.

Tak samo sie oklamujecie z tym, ze Scarlett bedzie mocniejszy niz PS5, kiedy juz wiadomo, ze AMD tworzy Navi dla Sony,  sorry koledzy ale MS nie poczeka 1.5 - 2 lata po premierze PS5 bo to by bylo samobojstwo juz;) 

Klapy natomiast w ciemno dają 90 na MC. Bo przecież ex. Ghost of coś tam też ma wystawione 89, bo wewnętrzne studio. 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Poczekamy 

Życiowe motto zielonych crittersów. Czekacie na dobry rok Xboxa od 3 lat. Ale może w 2021 Ninja Theory wyda kolejną chuyową grę.

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

Życiowe motto zielonych crittersów. Czekacie na dobry rok Xboxa od 3 lat. Ale może w 2021 Ninja Theory wyda kolejną chuyową grę.

zapomniałeś wspomnieć o czekaniu na dokończenie SOT

Opublikowano

nie można czekać na coś co nigdy nie nastąpi ;) 

Opublikowano
15 minut temu, chris85 napisał:

Klapy natomiast w ciemno dają 90 na MC. Bo przecież ex. Ghost of coś tam też ma wystawione 89, bo wewnętrzne studio. 

Nie pamietam, abym cokolwiek w tym stylu powiedzial.

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

nie można czekać na coś co nigdy nie nastąpi ;) 

Wierze że jubileuszowy patch może trochę namieszać ;) 

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Was trzeba uśpić, bo widać że się męczycie z akceptacją rzeczywistości. :( 

Skadze znowu Paolo, zycie jest piekne. Kiedy inni bajdurza o graniu w chmurze, ze slina na ustach patrza na telefony i marza o sprzedawaniu skorek do broni

Sony: PlayStation 5 jest niezbędne

Opublikowano

A pamietacie revolt? To guwno rozmazane mialo byc killerem xboxa, a skonczylo gorzej niz order  :corvo:

Opublikowano

No pamiętamy:

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Pojawily sie nominacje GDCA, jedyna nominacja dla MS - technologia w FH4, poza tym totalna dominacja Sony i kolejne statuetki czekaja:xboss:

Xbox jedna nominacja, Sony totalna dominacja czaicie nie ?;););)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Recore mialo byc, ech telefon :smutas:

Rozi ty kur.wo od razu musiałeś punktowac :lapka:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Recore przez kilka godzin nawet fajne było, ale nie skończyłem bo już nużyło. W sumie to może z jeden bot z forum to skończył xd

Opublikowano

Recore mial potencjał tyle ze pieniazki zabrali i musieli wyżygać to coś bez optymalizacji. 

Tak samo skonczyl prawdopodobnie order, tyle ze ten przynajmniej mial cinematic experience

Opublikowano

To w takim razie musiałem być ja.

Gierka była zabugowanym koszmarkiem technologicznym (Unity xdd). Ale miała całkiem spoko movement i przez wiekszość czasu klimat.

Ot budżetowy średniak z niższej pólki jakich wiele na rynku. Dziwne że ofi jeszcze o tym pamięta.

Gdzieś tam była fajna gra, bo jest pomysł, klimat i gameplay ale zawiodły kwestie technologiczne.

Opublikowano

Za mało pieniążków? Ale przecież dziesienć miliarduw vdolców... xd

Ejj a pamiętacie The Last Night?

Indyczek w cyberpunkowym klimacie. Czekałem jak poyeban, a tu się okazuje, że nie ma pieniążków i najprawdopodobniej skończy jak Scalebound :/

Jak ja nienawidzę tej kurwy xboksa :diablo::shotgun::yeti:

Edytowane przez Yakubu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.