Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, Mojave napisał:

Liczysz z tymi od RTV AGD? :)

Nie, kazdy oddzial ma wlasny profil. Dla porownania Nintendo ma ok 3.500 pracownikow.

Oczywiscie MS nie ma wlasnego profilu growego:pawel:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Oczywiscie MS nie ma wlasnego profilu growego:pawel:

A to przed chwila nie klociles sie o Microsoft Studios?

Opublikowano
5 minut temu, Mojave napisał:

A to przed chwila nie klociles sie o Microsoft Studios?

Zaprzeczylem klamstwom Asaxa, tyle, devi MS mnie nie obchodza bo robia gierki na 6 albo pip pafy na jedno kopyto. Nie wiem skad wzial te dane bo zadnych potwierdzonych nie ma, ale jesli MS ma tyle devow ile napisal to jest mocna bieda. Mial byc szampan, bedzie sciek :(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ja (pipi)e blanti xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Teraz sobie zaprzeczyles, bo MS ma swoj profil growy.

Opublikowano
34 minuty temu, Kyo napisał:

Pieniędzy też więcej. I co? I gó.wno xD

czy to nie ty pisałeś, że chciałbyś żeby MS zaczął inwestować mocniej w gierki? 

Opublikowano
1 minutę temu, Mojave napisał:

Teraz sobie zaprzeczyles, bo MS ma swoj profil growy.

No klilknalem w ich stronke i pojawia sie Bing, Windows, Health Education, szukalem nie znalazlem oswiec nas.

43 minuty temu, Ficuś napisał:

drugie moje pojawienie sie w tej edycji drugie pekniecie aphorno xdddd 

Peknal, ale brzuch ze smiechu xD Po raz kolejny robisz z geby kibel, na domiar zlego pierniczysz jak potluczony jak zawsze. Sio do Nintendo:)

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

No klilknalem w ich stronke i pojawia sie Bing, Windows, Health Education, szukalem nie znalazlem oswiec nas.

https://www.microsoftstudios.com/

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

czy to nie ty pisałeś, że chciałbyś żeby MS zaczął inwestować mocniej w gierki? 

Czy nie zauważyłeś że mój post jest min. odpowiedzią na Twoje podliczenia ile to pracowników tworzących gierki ma MS w porównaniu do Sony? :D Lider branży o którym wspomniałeś nie dość że "robi" więcej gier to jeszcze są dużo wyżej oceniane niż te od MS. Już nie wspomnę o grafice gdzie w MSie 1-2 teamy potrafią zrobić ładne gierki (przesadzam).

Poza tym kupić teamy a zrobić gierki to tak trochę jak z tym powiedzeniem od chęci do czynów daleka droga czy jakoś tak.

Opublikowano

No i po co wklejasz stronke z marketingowym (pipi)olo.

Dla przykladu Obsidian, pracuj u nas, bo sie przenieslismy na poludnie nie ma sniegu w zimie:pawel:

Teraz, Kyo napisał:

odpowiedzią na Twoje podliczenia

Nie legitymizuj tego (pipi)enia dzbanie. Nie ma zadnych potwierdzonych danych nt. pracownikow MS Studios.

Opublikowano

To jest profil growy Microsoftu. Nie wiem, jak mam ci to wytlumaczyc. :)

Microsoft Studios is the video game production wing for Microsoft, responsible for the development and publishing of games for the Xbox, Xbox 360, Xbox One, Games for Windows, Steam, Windows Store and Windows Phone platforms.

Opublikowano

nostromo jaki trigger xD 

Opublikowano

@aphromo O c h u j  Ci chodzi? Rozmawiam z @ASX jeśli nie zauważyłeś. W dodatku masz problem z cytowaniem.

Opublikowano
3 minuty temu, Mojave napisał:

To jest profil growy Microsoftu. Nie wiem, jak mam ci to wytlumaczyc. :)

Nie, to jest stronka Microsoft Studios, jedyne w miare rzetelne zrodlo informacji o liczbie pracownikow to LinkedIn, MS nie ma tam profilu Studios.

1 minutę temu, Kyo napisał:

Rozmawiam z @ASX jeśli nie zauważyłeś.

Jesli nazywasz podliczeniem randomowe pindololo, to OK nie ma tematu.

Opublikowano

Kolejny trigger xdd szkoda ze yayos pewnie zas wszystko skasuje ehh

Opublikowano

WITKA POYEBALO

Opublikowano

Zapytam ponownie. O c h u j Ci chodzi? Dzban to Cie kur.wa zrobił.

W(pipi)iłeś się w rozmowę i jeszcze masz czelność kogoś nazywać dzbanem.

Opublikowano

W I T E K poza kontrolo

Opublikowano

PANOWIE MICROSOFT STUDIOS NIE ISTNIEJE, BO GO NIE MA NA LINKEDIN.

XD

Opublikowano
2 minuty temu, Kyo napisał:

Dzban to Cie kur.wa zrobił.

3 minuty temu, Kyo napisał:

jeszcze masz czelność kogoś nazywać dzbanem.

Tyle na ten temat. Czy kazdy staruszek jest rownie wyczulony na swoim punkcie jak Ty ?

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Witek jesteś poyebany w czerep, serio. @Rayos moderatore, oszczędź. To temat niemoderowany.

Cytat

2. Moderacja nie będzie tak ścisła jak na reszcie forum. Od was zależy na jakie tory skręci rozmowa i w jakim tonie będzie się toczyć. Pamiętajcie jednak, że "Betoniarnia" to nie dawna "Bluzgownica" - mocne osobiste pojazdy nie będą tu tolerowane.

:usmiech: 

Opublikowano

Nie zdazylem sobie tego "wypierdalaj!" zapisac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.