Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

To jakie te innowacje sa w DG?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
17 minut temu, aphromo napisał:

Masz szczescie,  ze DMC5 rowniez na PS4 wychodzi, bo bys zobaczyl te swoje 10 milionow jak swinia niebo.

Nie wiem co ty bredzisz z tymi 10 milionami, ale jedyne szczęście jakie mam to pozbycie się plejśmiecia zanim wyżarło mi mózg jak tobie i tobie podobnym na tym forumku

Opublikowano
58 minut temu, Bzduras napisał:

Nie wiem co ty bredzisz z tymi

Czyli jest to warte tyle, co moje domysły - finalnie nie wiadomo do końca, jak to wszystko będzie wyglądać. Po prostu śmiem wątpić, że nagle Capcom pomyśli "dobra, to zróbmy coś jak w Shadow of War i niech siedzą 50 godzin nad farmieniem orbów do jednego skilla" przy gierce, która ma potencjał na ogromną sprzedaż. ( pogrubienie wlasne - aph )

Costam.

Ja Ci wrzuce ta ogromna sprzedaz z X1, nie boj zaby.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Najpierw wrzuć innowacje mordo.

Opublikowano
W dniu 8.01.2019 o 18:26, Ficuś napisał:

Aphorno tak strigerowany przeze mnie ze juz nawet mi nie odpisuje xdddd

W dniu 28.12.2018 o 22:22, Ficuś napisał:

Pozdrawiam w pierwszym i ostatnim poscie tej edycji cw i do zobaczenia przy nowej generacji konsol kiedy cw znowu bedzie mialo sens bo karty w tej wojnie juz dawno zostaly rozdane 

Kto i kogo tutaj strigerowal ? Eh Ficus, w buzi kibel, w glowie hula wiatr, tylko serduszko bije dla Nintendo.

Opublikowano

Dla striggerowania tego betonu moge zrobic wyjatek, twoje wyzwiska i meltdowny byly tego warte, a to dopiero początek, twoje kochane sony i bedacy w formie microsoft w nowej generacji wraz z moimi postami prawdy sprawia ze i ty mendrek wykupicie wszystkie zapasy posterisanu

Nowa generacja to beda piekne czasy dla prawdziwych graczy i przejrzenie na oczy dla zelbetonowych jehowow srejtejszyn

Opublikowano

Jak chcesz striggerowac aphromu, to zacznij mnie cytowac, bo mnie ignoruje. :)

Opublikowano

Jak czytam tę waszą dyskusję to się zastanawiam kto tu niby bardziej na serio pisze xd

Opublikowano

Jak to w CW. Kazdy mysli ze triggeruje przeciwny oboz a tak naprawde wszyscy maja to w dupie

Opublikowano
Godzinę temu, aphromo napisał:

Czyli jest to warte tyle, co moje domysły - finalnie nie wiadomo do końca, jak to wszystko będzie wyglądać. Po prostu śmiem wątpić, że nagle Capcom pomyśli "dobra, to zróbmy coś jak w Shadow of War i niech siedzą 50 godzin nad farmieniem orbów do jednego skilla" przy gierce, która ma potencjał na ogromną sprzedaż. ( pogrubienie wlasne - aph )

Costam.

Ja Ci wrzuce ta ogromna sprzedaz z X1, nie boj zaby.

Ale ja nadal nie mam pojęcia, do czego ty pijesz, bo o żadnych 10 milionach nie mówiłem. Zmień dilera

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No nie wiem. Za Xboxa warto umrzeć, bo i tak nie spotka mnie nigdy lepsze konsolowe doświadczenie niż konsola MS-u. :) 

A to juz sprawa miedzy toba i twoim terapeutą

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

Dla striggerowania tego betonu moge zrobic wyjatek, twoje wyzwiska i meltdowny byly tego warte,

Cytowac wszystkie obelgi od Ciebie pod moim adresem ? Nie ? Swietnie bo by matura tylko z tego wyszla.

Juz pomine milczeniem zalosne skomlenie o to ze Ci nie odpisuje :wacko: Napisalem Ci wyraznie, czekaj w kolejce jak inni, tyle.

twoje kochane sony i bedacy w formie microsoft w nowej generacji wraz z moimi postami prawdy sprawia ze i ty mendrek wykupicie wszystkie zapasy posterisanu

Nowa generacja to beda piekne czasy dla prawdziwych graczy i przejrzenie na oczy dla zelbetonowych jehowow srejtejszyn

Kochane Sony ? Co Ty masz z ta miloscia ostatnio ? Typie, PS4 jest krolem konsol jak lew jest krol dzungli, co sam napisales, zanim bakteria CW znowu Cie nie opetala, to wszystko.

Zesr.ac sie, a nie dac sie - takie Wasze motto.

Nowa generacja to beda piekne czasy dla prawdziwych graczy 

Indeed, kolego, indeed, ale to nie bedzie do konca tak, jak myslisz.

Godzinę temu, Bzduras napisał:

Ale ja nadal nie mam pojęcia, do czego ty pijesz, bo o żadnych 10 milionach nie mówiłem. Zmień dilera

Ogromna sprzedaz w tej generacji to jest okolo 10 mln, ale niech Ci bedzie juz, faktycznie na X1 powyzej miliona/dwoch i jest juz gigantyczny sukces. Strzel sobie high-five z kolezkami, ze Ci sie udalo przekonac aphromo do zmiany zdania, i odejdz w pokoju dobry czlowieku.

Godzinę temu, Mojave napisał:

bo mnie ignoruje. :)

DO KOLEJKI chwila moment.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
10 minut temu, aphromo napisał:

Ogromna sprzedaz w tej generacji to jest okolo 10 mln, ale niech Ci bedzie juz, faktycznie na X1 powyzej miliona/dwoch i jest juz gigantyczny sukces. Strzel sobie high-five z kolezkami, ze Ci sie udalo przekonac aphromo do zmiany zdania, i odejdz w pokoju dobry czlowieku.

Według ciebie ta ogromna sprzedaż, ja odnosiłem się do skali serii. Podobnie nigdzie nie wspomniałem o podziale na platformy, potencjalnie ogromna sprzedaż (tym razem dodam, żeby nie było niejasności - jak na grę z serii Devil May Cry) w przypadku tej części jest możliwa (na każdej platformie), gra zalicza pozytywny odbiór w mediach, wśród graczy i po takim czasie nieobecności serii w świadomości ludzi po prostu budzi zainteresowanie. Zwlaszcza, że prezentuje sobą wysoką jakość jak na grę action-adventure.

Dżiz, internet powinien być rozdawany po przejściu egzaminu ze zrozumienia tekstu :/

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Prosze,prosze, niezwykle spokojny i zdroworozsadkowy foruming, fajnie fajnie.

35 minut temu, Bzduras napisał:

Według Ciebie ta ogromna sprzedaż, ja odnosiłem się do skali serii.

Szkoda, ze od razu tak nie napisales, bo by nie bylo tematu, a tak to niepotrzebna walka z wiatrakami.

Coz,nie do konca, taki jest standard obecnie, zwlaszcza dla multiplatform AAA. W zasadzie tym jednym zdaniem zmieniasz sens wypowiedzi wiec nie ma co sie produkowac. Faktem jest, ze lwia czesc sprzedazy ( miejmy nadzieje, ze masz racje i bedzie ogromna ) DMC5 dokona sie na PS4, bo to jest target wydawcy i wlasnie gusta posiadaczy PS4 to jest to na co najbardziej sie zwraca uwage tworzac multiplatformy, zwlaszcza AAA. Z ta sprzedaza na X1, nie bylbym taki pewien, i sa historyczne argumenty za tym, zeby miec watpliwosci. Ale trzymajmy kciuki, ze botki wysuplaja ta krwawice z kieszeni na premiere.

Niepotrzebnie mi tlumaczyles sytuacje DMC, bo ja doskonale znam, ale nieco wiedzy w CW zawsze na propsie.

40 minut temu, Bzduras napisał:

Dżiz, internet powinien być rozdawany po przejściu egzaminu ze zrozumienia tekstu :/

Nie do konca w porzadku takie hasla, kiedy prawie caly post to doprecyzowanie/wyjasnianie mysli, ale puszcze to mimo uszu.

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Za Xboxa warto umrzeć,  

Razem z Xboxem, miales chyba na mysli.

Opublikowano

Na Xboxie mają w chuyu takie przestarzałe guwna jak DMC V mozecie sobie to wziąć

Opublikowano

chuya to wy macie w dupie haha

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

takie przestarzałe guwna jak DMC V 

Wg Digital Foundry najladniejsza konsolowa gra w 60 FPS, wczesniej Czarus sie jaral ze ponoc 4K na Koxie.

Takze, uzytkowniku Bluber, mam do Ciebie prosbe - schowaj sie myszko za miotelka juz i nie przeszkadzaj, dobrze ?

2 minuty temu, _Be_ napisał:

Na Xboxie mają w chuyu

Kazda gre ktora nie jest w Gamepasie, ja wiem ja wiem.

Opublikowano

DMC V nadal nikogo.

Opublikowano
13 godzin temu, blantman napisał:

W nocy się śpi a nie na forum siedzi

Faktycznie mój błąd.

Zmieniłem pracę na nocną, więc moje posty będą często w takich godzinach :potter:

Opublikowano
W dniu 8.01.2019 o 18:24, MaZZeo napisał:

aż szkoda że brakuje scen z Upadku, bo tak bym wyjaśnił aphromo że spierdoliłby na gameonly

XD Kogo chcesz oszukac ? Gdybys byl w stanie to zrobic to bys to zrobil, a nie pier.dolil farmazony jak zawsze. Strasznie sie stoczyles przez te lata, nizej niz Xbox.

Najpierw sie uporaj z demonami kompleksow ktore Cie dusza, pozniej startuj do mnie, man. Jak to zrobisz to osobiscie napisze Ci panegiryk, bo to nie jest prosta sprawa, nie nie.

W dniu 8.01.2019 o 18:24, MaZZeo napisał:

o co dzisiaj wyczytałem w tym temacie spokojnie przebija talibowanie Mendrka z lat 2010-2012

Jak najbardziej. Dziekuje za komplement, to bardzo mile.

10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Największą zaletą afromo jest to że ten spod jego palców jest przynajmniej zgrabnie napisany, co stawia go klasę wyżej od każdego innego klapa w tym temacie.

Chlubie sie swa gawedziarska swada:problem: Nie tylko wyzej niz przecietny posiadacz PS4 jestem tutaj, oj nie, Paolo.

Coz, jesli chodzi o budowe zdania i inne takie, to spora grupa powinna zajrzec do jakiegos leksykonu.

10 godzin temu, _Be_ napisał:

czuje się trochę jak w zoo na wybiegu dla małp,

No po tym co piszesz moznaby wnioskowac, ze forumkujesz wlasnie stamtad.

@Masorz Witamy nowego kolege w naszym szanownym gronie!:good:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ja tu piszę posta średnio raz na pół roku, ale dziękuję za powitanie.

Ino Sony.

Opublikowano

Moja krew :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.