Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

To jakie te innowacje sa w DG?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 317,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
17 minut temu, aphromo napisał:

Masz szczescie,  ze DMC5 rowniez na PS4 wychodzi, bo bys zobaczyl te swoje 10 milionow jak swinia niebo.

Nie wiem co ty bredzisz z tymi 10 milionami, ale jedyne szczęście jakie mam to pozbycie się plejśmiecia zanim wyżarło mi mózg jak tobie i tobie podobnym na tym forumku

Opublikowano
58 minut temu, Bzduras napisał:

Nie wiem co ty bredzisz z tymi

Czyli jest to warte tyle, co moje domysły - finalnie nie wiadomo do końca, jak to wszystko będzie wyglądać. Po prostu śmiem wątpić, że nagle Capcom pomyśli "dobra, to zróbmy coś jak w Shadow of War i niech siedzą 50 godzin nad farmieniem orbów do jednego skilla" przy gierce, która ma potencjał na ogromną sprzedaż. ( pogrubienie wlasne - aph )

Costam.

Ja Ci wrzuce ta ogromna sprzedaz z X1, nie boj zaby.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Najpierw wrzuć innowacje mordo.

Opublikowano
W dniu 8.01.2019 o 18:26, Ficuś napisał:

Aphorno tak strigerowany przeze mnie ze juz nawet mi nie odpisuje xdddd

W dniu 28.12.2018 o 22:22, Ficuś napisał:

Pozdrawiam w pierwszym i ostatnim poscie tej edycji cw i do zobaczenia przy nowej generacji konsol kiedy cw znowu bedzie mialo sens bo karty w tej wojnie juz dawno zostaly rozdane 

Kto i kogo tutaj strigerowal ? Eh Ficus, w buzi kibel, w glowie hula wiatr, tylko serduszko bije dla Nintendo.

Opublikowano

Dla striggerowania tego betonu moge zrobic wyjatek, twoje wyzwiska i meltdowny byly tego warte, a to dopiero początek, twoje kochane sony i bedacy w formie microsoft w nowej generacji wraz z moimi postami prawdy sprawia ze i ty mendrek wykupicie wszystkie zapasy posterisanu

Nowa generacja to beda piekne czasy dla prawdziwych graczy i przejrzenie na oczy dla zelbetonowych jehowow srejtejszyn

Opublikowano

Jak chcesz striggerowac aphromu, to zacznij mnie cytowac, bo mnie ignoruje. :)

Opublikowano

Jak czytam tę waszą dyskusję to się zastanawiam kto tu niby bardziej na serio pisze xd

Opublikowano

Jak to w CW. Kazdy mysli ze triggeruje przeciwny oboz a tak naprawde wszyscy maja to w dupie

Opublikowano
Godzinę temu, aphromo napisał:

Czyli jest to warte tyle, co moje domysły - finalnie nie wiadomo do końca, jak to wszystko będzie wyglądać. Po prostu śmiem wątpić, że nagle Capcom pomyśli "dobra, to zróbmy coś jak w Shadow of War i niech siedzą 50 godzin nad farmieniem orbów do jednego skilla" przy gierce, która ma potencjał na ogromną sprzedaż. ( pogrubienie wlasne - aph )

Costam.

Ja Ci wrzuce ta ogromna sprzedaz z X1, nie boj zaby.

Ale ja nadal nie mam pojęcia, do czego ty pijesz, bo o żadnych 10 milionach nie mówiłem. Zmień dilera

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No nie wiem. Za Xboxa warto umrzeć, bo i tak nie spotka mnie nigdy lepsze konsolowe doświadczenie niż konsola MS-u. :) 

A to juz sprawa miedzy toba i twoim terapeutą

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

Dla striggerowania tego betonu moge zrobic wyjatek, twoje wyzwiska i meltdowny byly tego warte,

Cytowac wszystkie obelgi od Ciebie pod moim adresem ? Nie ? Swietnie bo by matura tylko z tego wyszla.

Juz pomine milczeniem zalosne skomlenie o to ze Ci nie odpisuje :wacko: Napisalem Ci wyraznie, czekaj w kolejce jak inni, tyle.

twoje kochane sony i bedacy w formie microsoft w nowej generacji wraz z moimi postami prawdy sprawia ze i ty mendrek wykupicie wszystkie zapasy posterisanu

Nowa generacja to beda piekne czasy dla prawdziwych graczy i przejrzenie na oczy dla zelbetonowych jehowow srejtejszyn

Kochane Sony ? Co Ty masz z ta miloscia ostatnio ? Typie, PS4 jest krolem konsol jak lew jest krol dzungli, co sam napisales, zanim bakteria CW znowu Cie nie opetala, to wszystko.

Zesr.ac sie, a nie dac sie - takie Wasze motto.

Nowa generacja to beda piekne czasy dla prawdziwych graczy 

Indeed, kolego, indeed, ale to nie bedzie do konca tak, jak myslisz.

Godzinę temu, Bzduras napisał:

Ale ja nadal nie mam pojęcia, do czego ty pijesz, bo o żadnych 10 milionach nie mówiłem. Zmień dilera

Ogromna sprzedaz w tej generacji to jest okolo 10 mln, ale niech Ci bedzie juz, faktycznie na X1 powyzej miliona/dwoch i jest juz gigantyczny sukces. Strzel sobie high-five z kolezkami, ze Ci sie udalo przekonac aphromo do zmiany zdania, i odejdz w pokoju dobry czlowieku.

Godzinę temu, Mojave napisał:

bo mnie ignoruje. :)

DO KOLEJKI chwila moment.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
10 minut temu, aphromo napisał:

Ogromna sprzedaz w tej generacji to jest okolo 10 mln, ale niech Ci bedzie juz, faktycznie na X1 powyzej miliona/dwoch i jest juz gigantyczny sukces. Strzel sobie high-five z kolezkami, ze Ci sie udalo przekonac aphromo do zmiany zdania, i odejdz w pokoju dobry czlowieku.

Według ciebie ta ogromna sprzedaż, ja odnosiłem się do skali serii. Podobnie nigdzie nie wspomniałem o podziale na platformy, potencjalnie ogromna sprzedaż (tym razem dodam, żeby nie było niejasności - jak na grę z serii Devil May Cry) w przypadku tej części jest możliwa (na każdej platformie), gra zalicza pozytywny odbiór w mediach, wśród graczy i po takim czasie nieobecności serii w świadomości ludzi po prostu budzi zainteresowanie. Zwlaszcza, że prezentuje sobą wysoką jakość jak na grę action-adventure.

Dżiz, internet powinien być rozdawany po przejściu egzaminu ze zrozumienia tekstu :/

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Prosze,prosze, niezwykle spokojny i zdroworozsadkowy foruming, fajnie fajnie.

35 minut temu, Bzduras napisał:

Według Ciebie ta ogromna sprzedaż, ja odnosiłem się do skali serii.

Szkoda, ze od razu tak nie napisales, bo by nie bylo tematu, a tak to niepotrzebna walka z wiatrakami.

Coz,nie do konca, taki jest standard obecnie, zwlaszcza dla multiplatform AAA. W zasadzie tym jednym zdaniem zmieniasz sens wypowiedzi wiec nie ma co sie produkowac. Faktem jest, ze lwia czesc sprzedazy ( miejmy nadzieje, ze masz racje i bedzie ogromna ) DMC5 dokona sie na PS4, bo to jest target wydawcy i wlasnie gusta posiadaczy PS4 to jest to na co najbardziej sie zwraca uwage tworzac multiplatformy, zwlaszcza AAA. Z ta sprzedaza na X1, nie bylbym taki pewien, i sa historyczne argumenty za tym, zeby miec watpliwosci. Ale trzymajmy kciuki, ze botki wysuplaja ta krwawice z kieszeni na premiere.

Niepotrzebnie mi tlumaczyles sytuacje DMC, bo ja doskonale znam, ale nieco wiedzy w CW zawsze na propsie.

40 minut temu, Bzduras napisał:

Dżiz, internet powinien być rozdawany po przejściu egzaminu ze zrozumienia tekstu :/

Nie do konca w porzadku takie hasla, kiedy prawie caly post to doprecyzowanie/wyjasnianie mysli, ale puszcze to mimo uszu.

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Za Xboxa warto umrzeć,  

Razem z Xboxem, miales chyba na mysli.

Opublikowano

Na Xboxie mają w chuyu takie przestarzałe guwna jak DMC V mozecie sobie to wziąć

Opublikowano

chuya to wy macie w dupie haha

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

takie przestarzałe guwna jak DMC V 

Wg Digital Foundry najladniejsza konsolowa gra w 60 FPS, wczesniej Czarus sie jaral ze ponoc 4K na Koxie.

Takze, uzytkowniku Bluber, mam do Ciebie prosbe - schowaj sie myszko za miotelka juz i nie przeszkadzaj, dobrze ?

2 minuty temu, _Be_ napisał:

Na Xboxie mają w chuyu

Kazda gre ktora nie jest w Gamepasie, ja wiem ja wiem.

Opublikowano

DMC V nadal nikogo.

Opublikowano
13 godzin temu, blantman napisał:

W nocy się śpi a nie na forum siedzi

Faktycznie mój błąd.

Zmieniłem pracę na nocną, więc moje posty będą często w takich godzinach :potter:

Opublikowano
W dniu 8.01.2019 o 18:24, MaZZeo napisał:

aż szkoda że brakuje scen z Upadku, bo tak bym wyjaśnił aphromo że spierdoliłby na gameonly

XD Kogo chcesz oszukac ? Gdybys byl w stanie to zrobic to bys to zrobil, a nie pier.dolil farmazony jak zawsze. Strasznie sie stoczyles przez te lata, nizej niz Xbox.

Najpierw sie uporaj z demonami kompleksow ktore Cie dusza, pozniej startuj do mnie, man. Jak to zrobisz to osobiscie napisze Ci panegiryk, bo to nie jest prosta sprawa, nie nie.

W dniu 8.01.2019 o 18:24, MaZZeo napisał:

o co dzisiaj wyczytałem w tym temacie spokojnie przebija talibowanie Mendrka z lat 2010-2012

Jak najbardziej. Dziekuje za komplement, to bardzo mile.

10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Największą zaletą afromo jest to że ten spod jego palców jest przynajmniej zgrabnie napisany, co stawia go klasę wyżej od każdego innego klapa w tym temacie.

Chlubie sie swa gawedziarska swada:problem: Nie tylko wyzej niz przecietny posiadacz PS4 jestem tutaj, oj nie, Paolo.

Coz, jesli chodzi o budowe zdania i inne takie, to spora grupa powinna zajrzec do jakiegos leksykonu.

10 godzin temu, _Be_ napisał:

czuje się trochę jak w zoo na wybiegu dla małp,

No po tym co piszesz moznaby wnioskowac, ze forumkujesz wlasnie stamtad.

@Masorz Witamy nowego kolege w naszym szanownym gronie!:good:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ja tu piszę posta średnio raz na pół roku, ale dziękuję za powitanie.

Ino Sony.

Opublikowano

Moja krew :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.