Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Kupic PS4, zeby calakowac FC Primal, Mass Effect 3, Driveclub lub Fifa '14. Nawet tego nie skomentuje.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 295,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ino Switch i multiplatformowe indyki w pudełkach 2x drożej :fsg:

Opublikowano
1 godzinę temu, Maus napisał:

Kupic PS4, zeby calakowac FC Primal, Mass Effect 3, Driveclub lub Fifa '14. Nawet tego nie skomentuje.

acha xD Tylko te gry ukończone mam w profilu? xD No moze kupilbym Xboxa w tym roku gdyby mial choc jedna gre - JEDNĄ, która nie jest crapem na poziomie SoT, czy SoD!

Opublikowano

Oprocz Hellblade nic ciekawego tam nie widzialem. Same Fify, indie ze Steam i Ubi rak.

Opublikowano

No ja mógłbym wymienić parę gier których na próżno szukać na konsolach konkurencji, ale po co? Dla zielonych to tylko Halo, Gearsy i gry free to play z game passa, których świat nie rozumie. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nigdy nie zapomnę tego posta w grupie Xbox Live Vizira, jakoby wszyscy użytkownicy Playstation wylewali morze łez, ze nie moga skosztować takiej perełki jak Sea Of Thieves.

:dynia:

Te community - cakowicie odrealnione od rzeczywistości xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bo tak było i jest. Do tej pory klapy z Tobą na czele macie ból dupska o tą grę :dunno:

Oczywiście kierowane do easye.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Ból dupy klapowe bo nikt z nimi nie chce grać jest zbyt śmieszny xd

Opublikowano

xD tak - te tlumaczenia Asaxa, z kim grac, jak,  zeby sie dobrze bawic, czy kubsona, zeby bron cie boze Ficusia do gry nie wpuszczać xD

A teraz drama, bo Sony nie chce zrobic cross playa z paroma użytkownikami Xboxa na krzyz xD

Opublikowano

Wolę tę parę użytkowników, niż 90% z tych niby 80mln dzbanów :dunno:

Opublikowano

dlatego brawa dla Sony! Na (pipi) maja robic cross play z paroma pomylencami na krzyz. Xbox? "niech ginie!"

Edytowane przez easye

Opublikowano

ma ktoś gifa z isisem? 

Opublikowano
49 minut temu, easye napisał:

No ja mógłbym wymienić parę gier których na próżno szukać na konsolach konkurencji, ale po co? Dla zielonych to tylko Halo, Gearsy i gry free to play z game passa, których świat nie rozumie. 

Cuphead, Ori....

UnsungPeriodicConey-size_restricted.gif

Opublikowano
49 minut temu, easye napisał:

No ja mógłbym wymienić parę gier których na próżno szukać na konsolach konkurencji, ale po co? 

Widze ze szarpales w GR, polecam goraco GR2 na PS4 :) Tak mimochodem^^

26 minut temu, Shagohad napisał:

Wolę tę parę użytkowników, niż 90% z tych niby 80mln dzbanów :dunno:

Szybko upada idea cross playu na forum :)

29 minut temu, easye napisał:

xD tak - te tlumaczenia Asaxa, z kim grac, jak,  zeby sie dobrze bawic, czy kubsona, zeby bron cie boze Ficusia do gry nie wpuszczać xD

Ciekawe, bardzo ciekawe.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, kubson napisał:

Jedyny plus Plejstejsion jak dla mnie to gry Housemarque

Jak tam wyniki, udało się coś pobić?

Opublikowano
58 minut temu, easye napisał:

A teraz drama, bo Sony nie chce zrobic cross playa z paroma użytkownikami Xboxa na krzyz xD

To i tak lepsze niż czekanie w lobby Forzy z odłączonym routerem :pawel:

Opublikowano
Jak tam wyniki, udało się coś pobić?

Kiepściutko panie Square, twoje wyniki póki co są dla mnie nieosiągalne, ale się nie zniechęcam i cisnę dalej
Opublikowano
2 godziny temu, Maus napisał:

Cuphead, Ori....

Chłopy wymieniają 4 razy konsole bez gier, aby miec wiecej terafankow, HDRy, a na końcu w CW walcza 2 tytułami, ktore dzialaj w 4 K nawet na lodówkach... xD

No kisne! "2 indyki" na dodatek z 2017. W tym samym okresie dla porownania na konsoli, na ktorej zielone przegryw nic dla siebie by nie znalazly Next Machina , God Of War, Persona 5,  Shadow of the Colossus, Yakuza Kiwami i 6, Detroit, Wipout lada chwila Spiderman, Kingdom Hearts, Concrete Genie i pare niszowych tytulow nie sposob spamietac...

Opublikowano

xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.