Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Te minusy od daddiego, za tą tajemniczą maską musi kryć się 12 latek.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

nie ma co zbierać, pod gimnazjum w bełchatowie yeti pewnie za takie teksty otrzymuje oklaski 

malin w nagrodę zostawi mu pół pojary dzisiaj na trzepaku.

39605631_10156368640431023_6720155248662Co prawda już nie we własnym pałacu ale znowu niebieski plebs będzie rozstawiony po kątach  :banderas: 

Opublikowano

Fajnie, że niedługo gc, microsoft znów przypomnij jaką mają biedacką ofertę dla tych swoich bezpanskich kundli. 

Opublikowano

Wszyscy wiemy, ze bedziesz ogladal i klaskal stopami.

Opublikowano

Wróć, już wychudzone kundle przypomnieli. 

wygląda na to że będzie:

-dodatek do Sea of Thieves

-PUBG

-Metro: Exodus

-Forza Horizon 4

-Fallout 76

-Shadow of Tomb Raider

-Devil May Cry 5

-nowa zawartość do State of Decay 2

-The Division 2

Microsoft znów skupi się na grach na PS4 i na nowej zawartości do dwóch najlepszych i jedynych gier na x-śmieciarke w tym roku ze średnią 68-69 xDddddddddddddddddd

Kolejne wygrane targi na świetlicy w Choroszczy. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

wygląda na to że będzie:

-dodatek do Sea of Thieves

-PUBG

-Metro: Exodus

-Forza Horizon 4

-Fallout 76

-Shadow of Tomb Raider

-Devil May Cry 5

-nowa zawartość do State of Decay 2

-The Division 2

Niby tylko GC a 3x lepiej niż namiot Tyskiego u $ony na E3  :banderas:

Opublikowano

RashUnhappyAlpaca-max-1mb.gif

Spoiler

929600f45188ccd3c1813ed05ce5e4a2.jpg

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Moment, czy boty śmieją się z Spider-Mana, Death Stranding, Ghost of Tsushima i Mesjasza Generacji Part II?

Zupełnie jak typowy polski Janusz, który przez całe życie dorobił się starego Passata, gdzie na widok Mercedesa cls sąsiada mówi, pewnie ukradł i pali 4 razy więcej. 

Wy zielone prostaczki, do końca generacji nie dostaniecie chodźby jednej gry na poziomie tych 4 klejnotów generacji. Jedynie to spencer rzuci wam garść ziemniorow do chlewu jak przez ostatnie 5 lat, a jak szczęście się do was usmiechnie, to dostaniecie coś na poziomie myszy w VR. 

Opublikowano

Jeszcze PS5 wymien, nie krepuj sie.

Opublikowano
22 minuty temu, YETI napisał:

Moment, czy boty śmieją się z Spider-Mana, Death Stranding, Ghost of Tsushima i Mesjasza Generacji Part II?

ubigierka o szukaniu 100 plecakow, druga o noszeniu paczek w Bieszczadach, trzecia assassin w japonii no i na końcu bezpieczny sequel z lesbijkami

can't wait xd

Opublikowano

PS5? Pieniążki już odlozone w skarbonce z podpisem "kolejna generacja pełnej dominacji i najlepszych gier". 

Opublikowano

pająk, lesby i magazynier pocztexu to były te bomby $ony?  plejsztejszon4 [*]

yeti śmieje się z passata sąsiadów a dalej pod kocem gra na szrocie4 amator żeby go nikt nie przyłapał.

1 minutę temu, YETI napisał:

PS5? Pieniążki już odlozone w skarbonce z podpisem "kolejna generacja pełnej dominacji i najlepszych gier". 

miło że są jeszcze osoby na świecie które z góry zakładają żeby wspierać przegrany sprzęt ;)

Opublikowano
Teraz, kermit napisał:

ubigierka o szukaniu 100 plecakow, druga o noszeniu paczek w Bieszczadach, trzecia assassin w japonii no i na końcu bezpieczny sequel z lesbijkami

can't wait xd

Ja wiem, że wy wolicie crapy na 6 na których nie poznał się świat, niż jedne z wyżej ocenianych gier w całej generacji. Tylko te psychotropy kiedyś odbiją wam się na zdrowiu i skończycie jak daddy. 

Opublikowano

Im presenting to you

The new xbox

xbox 68

xD

Opublikowano
27 minut temu, kermit napisał:

can't wait xd

No w sumie xbox będzie miał lepsze exy. A NO TAK TEN PYEROLONY ŚMIEĆ NIE MA GIER :nosacz3:

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

milan nintendozboczkiem? a szkoda bo już chciałem kupić sobioe switcha :/

Kupił dla Okami i Crasha, także myślę do marca sprzeda. Bez obaw możesz kupić.

Opublikowano

Bayonetka 3 na horyzoncie, a ponoc jak na nintendo coś zapowiadają to wychodzi w rok!

Zrobiłem sobie liste, będę kupował pojedynczo, zeby nie zrobic akcji jak na ps4

okami

mario odyssey

bayonetka 1i2

zelda

coś marianowego

crash

bayonetka 3

W 2021 nikt już tego nie kupi.

Żadnych czerstwych rogali dla hipsterów.

Opublikowano

Fire Emblem wypatruj, bo ostatnio coś tam o advance wars pisałeś.

Opublikowano
37 minut temu, YETI napisał:

Ja wiem, że wy wolicie crapy na 6 na których nie poznał się świat

Bez obaw, raczej sie poznał o czym swadczy sprzedaz i liczba graczy ;) zreszta gra dzisiaj dostalaby pewnie inne recenzje, po ostatnim patchu spokojne 7+/10

Edytowane przez oni

Opublikowano
6 minut temu, oni napisał:

po ostatnim patchu spokojne 7+/10

premiera teraz zawartosc za dwa lata, czyli witajcie Early Accesy za 200zl.

To ja juz wole te Sony.

13 minut temu, milan napisał:

okami

mario odyssey

bayonetka 1i2

zelda

coś marianowego

crash

bayonetka 3

Odejmij porty i zostaje Bayo, Mario i Zelda. Switch to potega.

Opublikowano
20 minut temu, ragus napisał:

Fire Emblem wypatruj, bo ostatnio coś tam o advance wars pisałeś.

te three houses?

Wygląda super, ale chyba zdecydowanie bardziej skomplikowane niż advance  wars, a jak bardziej wsysa to pewnie zamiast rozgrywki na pół h będzie trzeba yebac pare h. Ale będę obserwował.

Opublikowano
17 minut temu, aphromo napisał:

Odejmij porty i zostaje Bayo, Mario i Zelda. Switch to potega.

Odejmij porty gierek na inne platformy i plejstulejszyn zostaje z drwalem i TLoU2 :)

Opublikowano
7 minut temu, milan napisał:

te three houses?

Wygląda super, ale chyba zdecydowanie bardziej skomplikowane niż advance  wars, a jak bardziej wsysa to pewnie zamiast rozgrywki na pół h będzie trzeba yebac pare h. Ale będę obserwował.

No co ty. Dla mnie AW zawsze było bardziej skomplikowane, bo trzeba było co turę jednostki tworzyć xd. A tutaj masz stałe party.

Gameplay taki sam. Przecież to jedno studio.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.