Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Autor E tam, nie samymi igrzyskami człowiek żyje. Są jakieś sukcesy w Berlinie, to chuj nikogo, bo piłki nie kopią albo na nartach nie skaczą ;D
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Oj, bo zaraz dojdziemy do niebezpiecznie odważnej tezy, że świat jest niesprawiedliwy. Co to za mistrzostwa, jak w konkurencjach siłowych nie ma wychowanych na stejkach Amerykanów i nakoksowanych Chińczyków, a w szybkościowych Afryki i Karaibów. To tak, jakby MP w kopaną miał grać z drużyną z Luksemburga.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l 1 godzinę temu, Okie from Muskogee napisał: to chuj nikogo, bo piłki nie kopią dokładnie tak. i niech tak zostanie.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Emocje jak podczas transmisji ze sklejania modeli samolotów z jak największą precyzją.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l ME w lekkoatletyce i pływaniu to jak paraolimpiada. Dobre najwyżej dla polskich mediów do leczenia kompleksów.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Jak trafię w telewizji to chętnie obejrzę, jakieś biegi czy skoki, fajnie się ogląda, bo mało czarnoskórych bierze udział.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Il Brutto napisał: ME w lekkoatletyce i pływaniu to jak paraolimpiada. Dobre najwyżej dla polskich mediów do leczenia kompleksów. Oczywiście jest to totalną bzdurą. Ja często oglądam, ale interesują mnie głównie biegi. Dziś wieczorem finał na 800m, a w nim 3 Polaków.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Autor Mi się tam wszystko jakoś dobrze ogląda. Pasuje mi ten tradycyjny, sportowy duch widocznie.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l No tam przynajmniej naprawdę kontrolują doping, to też atut. Dziś po 20 4-5 wydarzeń biegowych, więc będzie co pooglądać.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Autor Przepraszam, zapomniałem dodać, że Kszczot ma chujowy zarost. Chyba można się było spodziewać trochę więcej po sztafecie ;/ Edytowane 11 sierpnia 20186 l przez Okie from Muskogee
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Ale kobitki nie zawiodły Niesamowite emocje. I mam wyebane w to, że to tylko Mistrzostw Europy. Edytowane 11 sierpnia 20186 l przez chris85
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Autor No pięknie roz(pipi)aliśmy dziś. Jutro jeszcze poprawić generalkę i możemy wracać.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Okie from Muskogee napisał: Przepraszam, zapomniałem dodać, że Kszczot ma chujowy zarost. Chyba można się było spodziewać trochę więcej po sztafecie ;/ zabrakło Krzewiny na ostatniej zmianie, co on tutaj zrobił... i to na mistrzostwach świata
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Jezu ale te lekkoatletki maja ciala Warto dla nich ogladac te ME oczywiście same finały bo eliminacje to nudy. Nie mam namyśli ofc babochlopow co rzucają .
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Murzynka w biegu na 5000 m się zaje.bała i zeszła po 4600 m, bo myślała, że to już finisz, a była druga. Chryste, co za smutny obrazek, ostatecznie skończyła na 4. pozycji.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Autor Pewne złotko od Anity, ale teraz niezłe ciśnienie na tyczkach jest. Ajj, kurwa ;// Co te szwedziątko zrobiło ;D Edytowane 12 sierpnia 20186 l przez Okie from Muskogee