August 11, 20187 yr Author E tam, nie samymi igrzyskami człowiek żyje. Są jakieś sukcesy w Berlinie, to chuj nikogo, bo piłki nie kopią albo na nartach nie skaczą ;D
August 11, 20187 yr Oj, bo zaraz dojdziemy do niebezpiecznie odważnej tezy, że świat jest niesprawiedliwy. Co to za mistrzostwa, jak w konkurencjach siłowych nie ma wychowanych na stejkach Amerykanów i nakoksowanych Chińczyków, a w szybkościowych Afryki i Karaibów. To tak, jakby MP w kopaną miał grać z drużyną z Luksemburga.
August 11, 20187 yr 1 godzinę temu, Okie from Muskogee napisał: to chuj nikogo, bo piłki nie kopią dokładnie tak. i niech tak zostanie.
August 11, 20187 yr Emocje jak podczas transmisji ze sklejania modeli samolotów z jak największą precyzją.
August 11, 20187 yr ME w lekkoatletyce i pływaniu to jak paraolimpiada. Dobre najwyżej dla polskich mediów do leczenia kompleksów.
August 11, 20187 yr Jak trafię w telewizji to chętnie obejrzę, jakieś biegi czy skoki, fajnie się ogląda, bo mało czarnoskórych bierze udział.
August 11, 20187 yr 2 godziny temu, Il Brutto napisał: ME w lekkoatletyce i pływaniu to jak paraolimpiada. Dobre najwyżej dla polskich mediów do leczenia kompleksów. Oczywiście jest to totalną bzdurą. Ja często oglądam, ale interesują mnie głównie biegi. Dziś wieczorem finał na 800m, a w nim 3 Polaków.
August 11, 20187 yr Author Mi się tam wszystko jakoś dobrze ogląda. Pasuje mi ten tradycyjny, sportowy duch widocznie.
August 11, 20187 yr No tam przynajmniej naprawdę kontrolują doping, to też atut. Dziś po 20 4-5 wydarzeń biegowych, więc będzie co pooglądać.
August 11, 20187 yr Author Przepraszam, zapomniałem dodać, że Kszczot ma chujowy zarost. Chyba można się było spodziewać trochę więcej po sztafecie ;/ Edited August 11, 20187 yr by Okie from Muskogee
August 11, 20187 yr Ale kobitki nie zawiodły Niesamowite emocje. I mam wyebane w to, że to tylko Mistrzostw Europy. Edited August 11, 20187 yr by chris85
August 11, 20187 yr Author No pięknie roz(pipi)aliśmy dziś. Jutro jeszcze poprawić generalkę i możemy wracać.
August 11, 20187 yr 2 godziny temu, Okie from Muskogee napisał: Przepraszam, zapomniałem dodać, że Kszczot ma chujowy zarost. Chyba można się było spodziewać trochę więcej po sztafecie ;/ zabrakło Krzewiny na ostatniej zmianie, co on tutaj zrobił... i to na mistrzostwach świata
August 12, 20187 yr Jezu ale te lekkoatletki maja ciala Warto dla nich ogladac te ME oczywiście same finały bo eliminacje to nudy. Nie mam namyśli ofc babochlopow co rzucają .
August 12, 20187 yr Murzynka w biegu na 5000 m się zaje.bała i zeszła po 4600 m, bo myślała, że to już finisz, a była druga. Chryste, co za smutny obrazek, ostatecznie skończyła na 4. pozycji.
August 12, 20187 yr Author Pewne złotko od Anity, ale teraz niezłe ciśnienie na tyczkach jest. Ajj, kurwa ;// Co te szwedziątko zrobiło ;D Edited August 12, 20187 yr by Okie from Muskogee