PiPoLiNiO 784 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Jestem gotowy na jutro na 10 rano Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 15 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Jestem gotowy na jutro na 10 rano Nie wiem czy to ma znaczenie, ale czy zamiana miejscami Bonucci z Mirandą oraz Icardi z Ciro nie będzie lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Czysto teoretycznie bo kolor się zrobi zielony. Ale tak jak są teraz grają dobrze. W ogóle dziś odpalam mecz, ładuje, a tam koleś 2 ikony, cr7 i kilku innych... Skład za 5 mln. Myślę sobie dostanę 10 jak nic... Dostał w pi zde 5:1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Gra ktoś z Was na one? Można by jakiegoś spara zagrać przed jutrem Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Panowie wytłumaczy ktoś o co chodzi z tym że kupiłem zawodnika za 13500 a teraz max cena jaką mogę za niego wołać to 10000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Widełki się zmieniły pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 W dniu 2018-10-03 o 01:25, PlastikowySmalec napisał: Panowie mam problem z SBC "Właściwa pozycja" oraz "Lojalność w cenie" Na FUTHEAD są jakieś składy ale same fejki wg komentów... 1. wystarczy 3 bronze grajków, ale LW i RW musza mieć wrzucone zmiany pozycji na RF LF żeby starczyło chem 2. np. 3 anglików każdy z innej ligi np. 2 3 4ta i najlepiej żeby wszyscy pochodzili z paczki (pkt w loyalty) bo jak nie to musisz wbić tymi grajkami 10meczy żeby loyalty podskoczyło każdemu +1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 1. Czyli ze skrzydłowych zmienić na lewy i prawy napastnik ? 2. A to nie wiedziałem że 10 meczy trzeba 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Widełki się zmieniły pewnie. no to kaplica bez sensu... kupię kogoś za 50000 i widełki się zmienią na 20000... Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) 1. nie wiem jak to po polsku xd ale karta zmiany pozycji to LW>LF i RW>RF, po polskiemu pewnie LS>LN 2. pojawia się ikonka przy karcie taka zielona tarcza jak ma wbite loyalty (min 10meczy), ewentualnie jak karta pochodzi z paczki to już ma loyalty Edytowane 4 Października 2018 przez nero2082 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) 8 minut temu, nero2082 napisał: 1. nie wiem jak to po polsku xd ale karta zmiany pozycji to LW>LF i RW>RF, po polskiemu pewnie LS>LN 2. pojawia się ikonka przy karcie taka zielona tarcza jak ma wbite loyalty (min 10meczy), ewentualnie jak karta pochodzi z paczki to już ma loyalty no i uj, zrobiłem lewego i prawego napastnika, wszystko się zgadza a mają tylko 3 chemistry i tylko kasę straciłem na karty pozycji... Za zrobienie całego drzewka z tymi dwoma wynalazkami sbc jest coś konkretnego czy to niewarte ? Edytowane 4 Października 2018 przez PlastikowySmalec Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Jakim cudem gosc w squad battles mial taki skład? Nie byly to wypożyczenia... do tego gosc sredni, męczył sie ze mną Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 A co w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 nie no nic, zupełnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Dziś grałem z typem który miał 2 ikony, cr7 i jeszcze kilka hitów. Więc wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Są goście, którzy płacą grube tysiące za paczuszki w ultimate i czasami właśnie tak wyglądają składy twoich przeciwników xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 A mnie dopadło to samo co w Fifie 18. Pograłem chwilę i znudziła mnie ta gra Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Przecież każdy pro player (można obadać np. streamy na twitchu) ma już w składzie po kilka ikon + c.ronaldo, neymar itp. Standard jak co roku, sponsorowani gracze wydają w (pipi) i pierwszy sezon w FUT jak nie wydasz X hajsu to bez mega farta sobie na skład 90+ i ikony nie możesz pozwolić. Trzeba ciułać powoli. Mi sie udało takie coś złożyć za 2200FP + troche farta w paczkach (Van Dijk, Kovacic). Ale pewnie jutro będzie ciężko coś ugrać sensownie. Z 10/30 już będę w miare zadowolony. https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=f2ofv3p9nOmfB:FFA19PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Pierwszy mecz turnieju. Typ grał średnio. Oddał 7 strzałów, trafił 6. Moje wszystko z kilku metrów słupek albo kosmos.Jak tak ma wyglądać gra turniejowa to pie dole.... Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 To normalka, ale dziwne bo taka sama sytuacja w PES spowodowała by rzut padem o ścianę a w FIFIE chyba mam w głowie że to taka gra i jakoś na luzie to przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 5 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 10 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Jakim cudem gosc w squad battles mial taki skład? Nie byly to wypożyczenia... do tego gosc sredni, męczył sie ze mną Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka No tylko ze squad battles to gra na bota gosciu. A sklady czesto sa z dupy + wypozyczone karty wyswietlane sa jako normalne. A sklady za setki tysiecy fifa poinstow maja glownie jutuberzy i pro gracze. Juz ci pierwsi maja niezlego skilla przez czas jaki spedzaja przy konsoli, nie mowie nawet o tych drugich. Dwa razy trafilem na pro playera, jeden gosc byl zawodnikiem esportowym w broendby kopenhaga i naprawde nawet jakby gral brazowymi a ja ikonami to wynik pewnie by sie nie zmienil xD I moja rada dla tych co graja dzisiaj pierwsze fut champions - odkladajcie granie na jak najpozniej. W piatek najwczesniej powinno grac sie po 16 albo jeszcze pozniej zeby ci lepi poszli juz w wyzsze rangi, bo tutaj dolosowuje przeciwnika po randze. Najlepiej zostawiac sobie najwiecej spotkan na niedzielny wieczor gdzie wszyscy ogarniajacy mocno granie maja juz rozegrane wszystkie mecze. W poprzednich edycjach to sie gralo max 10 w pt, 10 w sob i 20 w niedziele. Ja narazie nawet nie odpalam, sprawdze po poludniu jaki jest poziom i zagram z 2-3 mecze, reszte poznym wieczorem pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 3 minuty temu, schabek napisał: No tylko ze squad battles to gra na bota gosciu. A sklady czesto sa z dupy + wypozyczone karty wyswietlane sa jako normalne. A sklady za setki tysiecy fifa poinstow maja glownie jutuberzy i pro gracze. Juz ci pierwsi maja niezlego skilla przez czas jaki spedzaja przy konsoli, nie mowie nawet o tych drugich. Dwa razy trafilem na pro playera, jeden gosc byl zawodnikiem esportowym w broendby kopenhaga i naprawde nawet jakby gral brazowymi a ja ikonami to wynik pewnie by sie nie zmienil xD I moja rada dla tych co graja dzisiaj pierwsze fut champions - odkladajcie granie na jak najpozniej. W piatek najwczesniej powinno grac sie po 16 albo jeszcze pozniej zeby ci lepi poszli juz w wyzsze rangi, bo tutaj dolosowuje przeciwnika po randze. Najlepiej zostawiac sobie najwiecej spotkan na niedzielny wieczor gdzie wszyscy ogarniajacy mocno granie maja juz rozegrane wszystkie mecze. W poprzednich edycjach to sie gralo max 10 w pt, 10 w sob i 20 w niedziele. Ja narazie nawet nie odpalam, sprawdze po poludniu jaki jest poziom i zagram z 2-3 mecze, reszte poznym wieczorem pewnie. Wiem że na bota ale raczej ikon nie widziałem na wypożyczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 5 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 1 minutę temu, PlastikowySmalec napisał: Wiem że na bota ale raczej ikon nie widziałem na wypożyczenie... tak ale sklady do sb wrzuca ea i rzekomo bierze je od graczy. Tylko ze nikt nigdy tych skladow nie widzial poza sb A paczki z wypozyczniem 3 ikon tez juz widzialem u niektorych ale nie wiem jak mozna je dostac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 13 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Jakim cudem gosc w squad battles mial taki skład? Nie byly to wypożyczenia... do tego gosc sredni, męczył sie ze mną Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Credit Card F.C. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Cóż, póki co 8 porażek, 5 zwycięstw. Ogólnie drażnią typy z tymi kartami wypożyczenia. Wstawi cr7 i lata jak głupi po boisku. Jeszcze żadnej drużyny z ikoną nie trafiłem, więc bez tragedii. Mecze raczej wyrównane. 2 były takie srogie lania w sumie. Bardzo na plus, że zapisuje punkty do klasyfikacji Rivals automatycznie, więc nie będzie trzeba grać osobno aby dostać nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 5 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Latwiej jest niz w division rivals (3 liga). Narazie bilans 4-0 i wszystkie mecze na lajcie wiec gitara. Z kazda ranga wyzej bedzie gorzej ale jak zakladalem sobie gold 3 to moze uda sie cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi