Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 19 Ultimate Team

Featured Replies

• Odpowiedzi 448
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I co leszcze? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

• Rozyebalem juz 3 pady odkad wprowadzili fut champions w 17stce  ostatnio kupilem nowego i obicalem sobie ze juz nigdy wiecej.  A denerwuja mnie w sumie tylko dwie rzeczy. Jak mam mega pecha i obi

• Ten pressing jest podkrecony w tej fifie ale zrobili to po to zeby ukrocic gre na czas. Jak w fut champions ktos prowadzil 1-0 i gral od 60min na czas i nie dalo rady mu odebrac pilki to doprowadzlo t

Opublikowano
15 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Jestem gotowy na jutro na 10 rano :Df670eb21395cc0d9c1b055f440365f2c.jpg

Nie wiem czy to ma znaczenie, ale czy zamiana miejscami Bonucci z Mirandą oraz Icardi z Ciro nie będzie lepsza?

Opublikowano

Czysto teoretycznie bo kolor się zrobi zielony. Ale tak jak są teraz grają dobrze.

W ogóle dziś odpalam mecz, ładuje, a tam koleś 2 ikony, cr7 i kilku innych... Skład za 5 mln. Myślę sobie dostanę 10 jak nic... Dostał w pi zde 5:1 [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Opublikowano
W dniu ‎2018‎-‎10‎-‎03 o 01:25, PlastikowySmalec napisał:

Panowie mam problem z SBC "Właściwa pozycja" oraz "Lojalność w cenie"

Na FUTHEAD są jakieś składy ale same fejki wg komentów...

1. wystarczy 3 bronze grajków, ale LW i RW musza mieć wrzucone zmiany pozycji na RF LF żeby starczyło chem

2. np. 3 anglików każdy z innej ligi np. 2 3 4ta i najlepiej żeby wszyscy pochodzili z paczki (pkt w loyalty) bo jak nie to musisz wbić tymi grajkami 10meczy żeby loyalty podskoczyło każdemu +1

Opublikowano

1. Czyli ze skrzydłowych zmienić na lewy i prawy napastnik ?

2. A to nie wiedziałem że 10 meczy trzeba

10 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Widełki się zmieniły pewnie.

no to kaplica bez sensu... kupię kogoś za 50000 i widełki się zmienią na 20000...

Opublikowano

1. nie wiem jak to po polsku xd ale karta zmiany pozycji to LW>LF i RW>RF, po polskiemu pewnie LS>LN

2. pojawia się ikonka przy karcie taka zielona tarcza jak ma wbite loyalty (min 10meczy), ewentualnie jak karta pochodzi z paczki to już ma loyalty

Edytowane przez nero2082

Opublikowano
8 minut temu, nero2082 napisał:

1. nie wiem jak to po polsku xd ale karta zmiany pozycji to LW>LF i RW>RF, po polskiemu pewnie LS>LN

2. pojawia się ikonka przy karcie taka zielona tarcza jak ma wbite loyalty (min 10meczy), ewentualnie jak karta pochodzi z paczki to już ma loyalty

no i uj, zrobiłem lewego i prawego napastnika, wszystko się zgadza a mają tylko 3 chemistry i tylko kasę straciłem na karty pozycji... 

Za zrobienie całego drzewka z tymi dwoma wynalazkami sbc jest coś konkretnego czy to niewarte ?

Edytowane przez PlastikowySmalec

Opublikowano

Są goście, którzy płacą grube tysiące za paczuszki w ultimate i czasami właśnie tak wyglądają składy twoich przeciwników xd

Opublikowano

Przecież każdy pro player (można obadać np. streamy na twitchu) ma już w składzie po kilka ikon + c.ronaldo, neymar itp. Standard jak co roku, sponsorowani gracze wydają w (pipi) i pierwszy sezon w FUT jak nie wydasz X hajsu to bez mega farta sobie na skład 90+ i ikony nie możesz pozwolić. Trzeba ciułać powoli. Mi sie udało takie coś złożyć za 2200FP + troche farta w paczkach (Van Dijk, Kovacic). Ale pewnie jutro będzie ciężko coś ugrać sensownie. Z 10/30 już będę w miare zadowolony.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=f2ofv3p9nOmfB:FFA19PS4

Opublikowano

Pierwszy mecz turnieju. Typ grał średnio. Oddał 7 strzałów, trafił 6. Moje wszystko z kilku metrów słupek albo kosmos.

Jak tak ma wyglądać gra turniejowa to pie dole....

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, PlastikowySmalec napisał:

Jakim cudem gosc w squad battles mial taki skład? Nie byly to wypożyczenia... do tego gosc sredni, męczył sie ze mną

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

ef8c0bb8f1ccc5c59c8def521943c70e.jpg

No tylko ze squad battles to gra na bota gosciu. A sklady czesto sa z dupy + wypozyczone karty wyswietlane sa jako normalne.

A sklady za setki tysiecy fifa poinstow maja glownie jutuberzy i pro gracze. Juz ci pierwsi maja niezlego skilla przez czas jaki spedzaja przy konsoli, nie mowie nawet o tych drugich. Dwa razy trafilem na pro playera, jeden gosc byl zawodnikiem esportowym w broendby kopenhaga i naprawde nawet jakby gral brazowymi a ja ikonami to wynik pewnie by sie nie zmienil xD

I moja rada dla tych co graja dzisiaj pierwsze fut champions - odkladajcie granie na jak najpozniej. W piatek najwczesniej powinno grac sie po 16 albo jeszcze pozniej zeby ci lepi poszli juz w wyzsze rangi, bo tutaj dolosowuje przeciwnika po randze. Najlepiej zostawiac sobie najwiecej spotkan na niedzielny wieczor gdzie wszyscy ogarniajacy mocno granie maja juz rozegrane wszystkie mecze. W poprzednich edycjach to sie gralo max 10 w pt, 10 w sob i 20 w niedziele. Ja narazie nawet nie odpalam, sprawdze po poludniu jaki jest poziom i zagram z 2-3 mecze, reszte poznym wieczorem pewnie.

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

No tylko ze squad battles to gra na bota gosciu. A sklady czesto sa z dupy + wypozyczone karty wyswietlane sa jako normalne.

A sklady za setki tysiecy fifa poinstow maja glownie jutuberzy i pro gracze. Juz ci pierwsi maja niezlego skilla przez czas jaki spedzaja przy konsoli, nie mowie nawet o tych drugich. Dwa razy trafilem na pro playera, jeden gosc byl zawodnikiem esportowym w broendby kopenhaga i naprawde nawet jakby gral brazowymi a ja ikonami to wynik pewnie by sie nie zmienil xD

I moja rada dla tych co graja dzisiaj pierwsze fut champions - odkladajcie granie na jak najpozniej. W piatek najwczesniej powinno grac sie po 16 albo jeszcze pozniej zeby ci lepi poszli juz w wyzsze rangi, bo tutaj dolosowuje przeciwnika po randze. Najlepiej zostawiac sobie najwiecej spotkan na niedzielny wieczor gdzie wszyscy ogarniajacy mocno granie maja juz rozegrane wszystkie mecze. W poprzednich edycjach to sie gralo max 10 w pt, 10 w sob i 20 w niedziele. Ja narazie nawet nie odpalam, sprawdze po poludniu jaki jest poziom i zagram z 2-3 mecze, reszte poznym wieczorem pewnie.

Wiem że na bota ale raczej ikon nie widziałem na wypożyczenie...

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, PlastikowySmalec napisał:

Wiem że na bota ale raczej ikon nie widziałem na wypożyczenie...

tak ale sklady do sb wrzuca ea i rzekomo bierze je od graczy. Tylko ze nikt nigdy tych skladow nie widzial poza sb

A paczki z wypozyczniem 3 ikon tez juz widzialem u niektorych ale nie wiem jak mozna je dostac

Opublikowano
13 godzin temu, PlastikowySmalec napisał:

Jakim cudem gosc w squad battles mial taki skład? Nie byly to wypożyczenia... do tego gosc sredni, męczył sie ze mną

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

ef8c0bb8f1ccc5c59c8def521943c70e.jpg

Credit Card F.C.

Opublikowano

Cóż, póki co 8 porażek, 5 zwycięstw.

Ogólnie drażnią typy z tymi kartami wypożyczenia. Wstawi cr7 i lata jak głupi po boisku. Jeszcze żadnej drużyny z ikoną nie trafiłem, więc bez tragedii. Mecze raczej wyrównane. 2 były takie srogie lania w sumie.

Bardzo na plus, że zapisuje punkty do klasyfikacji Rivals automatycznie, więc nie będzie trzeba grać osobno aby dostać nagrody [emoji4][emoji4]

Opublikowano
  • Autor

Latwiej jest niz w division rivals (3 liga). Narazie bilans 4-0 i wszystkie mecze na lajcie wiec gitara. Z kazda ranga wyzej bedzie gorzej ale jak zakladalem sobie gold 3 to moze uda sie cos wiecej