Opublikowano 22 października 20186 l Okej, Gold 3 znowu wbity. Pro trip. Zostawcie kilka meczy na poniedziałek rano jak macie czas. Drugi tydzień z rzędu sprawdzone. Typ dostanie 1-2 gole i ucieka z meczu bo coraz mniej czasu do końca turnieju, więc względnie łatwo nadrobić wygrane. Dziś 2 jumbo + 2 rzadkie mega paczki i syf taki, że głowa boli. Chyba po Maradonie już nic mi w tej edycji nie wyleci...
Opublikowano 22 października 20186 l Kurde nie mowcie ze zeby dostac nagrody to trzeba 30 meczy zagrac a nie mozna mniej bo nie zaliczy...Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 października 20186 l No to mialem 26 meczy a nie dostalem nic terazWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 października 20186 l Squad Battle poniedziałek 2 w nocyDivision Rivals czwartek 9 ranoFut Champion czwartek 20
Opublikowano 23 października 20186 l Sprzedałem ikonę Gattuso. Jakoś nie czułem wartości 600 tys. Poluje na Dybale z LM ale cena też powyżej 600 tys. Edit : wpadł i dybala [emoji16][emoji16][emoji16]
Opublikowano 23 października 20186 l Autor To chyba najbardziej przeplacony sklad ever xD btw dzisiaj pewnie wychodza sbc waznych meczy z LM i karty z LM straca na wartosci wiec tez mogles zaczekac xd edit; sa i sbc o pilkarzy z LM xD Ale czemu do ciezkiej kur wy serwery na ps4 leza i kwicza od paru godzin. Z tego co czytalem na reddicie to grubsza awaria bo wiekszosc gier o ea sie wywalila, nie tylko fifa Edytowane 23 października 20186 l przez schabek
Opublikowano 23 października 20186 l Czemu przepłacony? Na co miałem czekać? Paczki z 2 z LM są nie wymienne. A paczki z meczy LM nie mają zawodników LM. Więc Dybala nie stanieje.
Opublikowano 23 października 20186 l Ale ten Immobile na N albo ŚN jest daremny... Belotti go przykrywa czapką
Opublikowano 23 października 20186 l Lepsze to niz 99% składu przeciw ktorym sie gra to Lucas, Sane i obesrane Yebac pileczke, "gram tymi co silnik pyerdoli grę i pozwoli zdobyc paczuszki".
Opublikowano 23 października 20186 l E tam, miałem Balotelli scream i to takie drewno, że głowa boli. Typem ciężko w bramkę trafić. Gram ze strzełem ustawionym na częściowy manual. Icardi i Immobile to inna liga.Faktycznie ostatnio Lucas, Sane i Neymar to niemal w każdym składzie [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Słabe to w ch uj.
Opublikowano 24 października 20186 l I przy okazji spyerdoli co innego. Co to EA mówiło? Ze patchy nie bedzie? Październik dopiero a tu juz dwa
Opublikowano 24 października 20186 l Nie, że nie będzie tylko, że nie będą zmieniać rozgrywki. A przewrotki są przesadzone, więc dobrze.
Opublikowano 24 października 20186 l Jeżeli chodzi o przepłacony skład, to schabkowi chyba chodziło o tych zawodników UCL. W obecnej formie uważam, że kompletnie nie są warci swojej ceny. Leciutko podbite statystyki, a sporo kart jest wartych kilkaset tysięcy więcej niż podstawowe wersje.
Opublikowano 24 października 20186 l No pewnie, że nie są warte swojej ceny. Ale ładnie wyglądają[emoji16][emoji16] Mi skład musi się też podobać wizualnie, a złote są pospolite [emoji3526][emoji3526] Zresztą to, że nie są warte, nie zmienia faktu, że po tyle chodzą, więc dużo się nie traci.
Opublikowano 25 października 20186 l Czy Wy też widzicie jakąś manię w tej edycji na ligę włoską, piłkarzy włoskich i Juventus? 70-80% meczów gram z takimi typami
Opublikowano 25 października 20186 l Ja niestety często na angielską trafiam z tymi kozakami po 90 kilka... Jak wyszedł piłkarz miesiąca z Niemiec w sbc to też zacząłem na niemieckie trafiać. Więc to raczej kwestia przypadku
Opublikowano 25 października 20186 l Ależ epicki szajs z paczek z nagród za DR i FutC... 3 mega, 2 rzadkich piłkarzy i 2 złote jumbo i nic! No nie wierzę...
Opublikowano 25 października 20186 l W takim razie chyba powinienem się cieszyć, że moich nagród nie mogę otworzyć bo w klubie czeka na sprzedaż około 400 kart 84.. Lepiej pożyć dłużej nadzieją.