Opublikowano 8 listopada 20186 l Normalnie na front. Połowa na lewo kalendarz a na prawo grafika. Plus z drugiej strony można rzucić jakaś grafikę tez Wyobraź sobie wiszący kalendarz tylko ze ostatnie strony są połączone ze sobą kawałkiem tektury ba której może kalendarz stać. Mam coś w ten deseń małego w mieszkaniu z tańców, to podrzucę
Opublikowano 9 listopada 20186 l Pewnie to logistycznie problematyczne, ale proponuję, żeby numery "kalendarzowe" też ukazywały się w dwóch opcjach: z dodatkiem lub bez. Dla mnie to jest całkowicie zbędny gadżet, a zabulić trzeba więcej. inb4 "to tylko parę złotych, nic wielkiego dla pracującego". No i tak zwyczajnie osobiście to dziwi mnie, że w ogóle decydujecie się na taki dodatek. To tak jakby wróciły plakaty z gierek (abstrahując od tego, że numery są klejone): można, pewnie ktoś byłby nawet zainteresowany, ale czy faktycznie jest to aż tak oczekiwane ? Chyba, że faktycznie sprzedaż numerów styczniowych od wprowadzenia kalendarza wzrosła, to rozumiem.
Opublikowano 9 listopada 20186 l Autor Logistycznie problem by to nie byl, zeby podzielic np. na pol przy druku, ale juz przy kolportazu zamieszanie by bylo, zeby sensownie to rozwiezc. A sam numer z kalendarzem zawsze sprzedaje sie lepiej od "zwyklego" numeru i to mimo wyzszej ceny, stad wracamy z tym co roku.
Opublikowano 9 listopada 20186 l @Perez a może taki kalendarz jaki był na 2017 rok w CDAction. On był na grubym papierze, więc był wisząco stojący. Karta formatu pisma, albo ciut większa. Więc można było wieszać, oprzeć o ścianę, albo postawić jako /\. A karta wyglądała tak:
Opublikowano 9 listopada 20186 l Wspomnial ktos ze w recenzji CoD Black Ops IIII tekst na lewej stronie jest za bardzo przesuniety do srodka numery i przez to lekko nie czytelny.
Opublikowano 22 listopada 20186 l W dniu 9.11.2018 o 18:29, Luk248 napisał: Wspomnial ktos ze w recenzji CoD Black Ops llll <- ? Tak, też źle mi się to czytało.
Opublikowano 23 listopada 20186 l Ide do kiosku po nowy numer, no mysle sobie ale bedzie za(pipi)ista okladka, juz rece zacieram ,nowy RDR 2 po 8 latach,! wreszcie. Idealna gra jakikolwiek kadr z gry na okladke. Patrze ja pierd..ale wiwineliscie mi numer, Wiedzmin na okladce. Wszystkiego moglem sie spodziewac tylko nie Wiedzmina przy premierze RDR 2. Z takom politykom wróżę wam świetlanom prszyszłość. Chcialbym poznac ktory madry wpadl na pomysl z tą ochydną okładkom.Ale bede mial pamiątke. Edytowane 23 listopada 20186 l przez Mędrzec
Opublikowano 23 listopada 20186 l 1 godzinę temu, Mędrzec napisał: Z takom politykom wróżę wam świetlanom prszyszłość Mam nadzieje, że nie jesteś jasnowidzem takim samym jak polonistą.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Roger, zmniejszycie ten dział Listy, please. Czytam extrima od deski do deski, wchodzę na „listy” i znowu mi się odechciewa. Po co wrzucać na 1/3 strony jakieś bzdury z rodzyn, których się nie da czytac? 1/3 strony na jakiś shit, tyle samo co recenzja gier-pasków. Naprawde, dwie strony to max, no i może już hiva odstawić od listów i dać tam Monike?:) pisałem już o tym, Hiva teksty, przemyślenia już dobrze znamy, a tak zawsze to jakiś powiew świeżości.