Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Gdybys był typem, którego wylosowalem, wolalbys dostac prezent dzisiaj, jutro czy w sobote? :yao:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 70 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Czekam do gwiazdki tak jak pan Jezus powiedzial

Opublikowano
4 minuty temu, Velius napisał:

Gdybys był typem, którego wylosowalem, wolalbys dostac prezent dzisiaj, jutro czy w sobote? :yao:

Ja bardziej chcę dawać niż dostawać :lapka:

W sumie i tak dopiero 27 grudnia wrócę do kompa, więc nawet po świętach mogę odebrać gifta.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

"Skromnie bedzie" "ja skromnie" "skromiutko" czy was poyebalo do reszty wariaty? :obama::obama:

Boje sie juz na steama patrzec bo widze jak ludzie przeze mnie staja sie biedniejsi. Alez sztosy, bedzie ostre granie, moj RTX 2070 juz czeka. Nie wiem co powiedziec, pieknie dziekuje Panowie, ale masakra dzisiaj :banderas:

ConsciousNauticalBird-small.gif

EHrg8Tu.png

Nm0t8eQ.png

Opublikowano

Sunset :fsg: ujrzysz dobro najwyższe

Opublikowano

Mam zawał. Wezcie sie uspokojcie juz. @Rayos dobra robota, zrobiles jak prosilem, dales moj nick wszystkim na PW i zgarniam gifty jak bandzior haracz od spożywczaków :banderas:

Nie wiem co powiedziec, pieknie dziekuje. Dobre uczucie wywalic 250 głupich gier z wishlist i zostawic same sztosy, co gift to czapka spada.

Kurna no pozamiatane, jestem na ziemi juz :obama: Alez bedzie pedzlowane i granie w klasyka.

iRZuwUz.png

Edytowane przez Velius

Opublikowano

@Homer S mordo Ty moja, gierka od Platynowych :obama:

bbqry0k.png

@Orzeszek moja kobieta zerknęła znad ramienia... bać się teraz czy dopiero po odpaleniu gierki? :kaz:

PhUORa9.png

Opublikowano

Nie biorę udziału... No tak znowu mnie ten wir dawania i dostawania wkręcił.  Błagam nie mówcie mojej żonie jak w ciągu najbliższych dni znowu wydam za dużo.  Postaram się ograniczyć strzały. Na pewno będzie skromniej ale obiecuję kilka osób zaskoczyć;)

AnZEXfc.jpg

Opublikowano

Spokojnie sobie robię kolację i nagle...

76VUll8.png

giphy.gif?cid=3640f6095c1c01a271792e6849

Nie wiem co powiedzieć :obama:

Opublikowano

bzduras.png?width=400&height=225

Dzięki bzduras :obama:

Opublikowano

No ja tu sobie też parówki zjadam, przeglądam sobie innych co by tu jeszcze zaskoczyć (xd) a tu nagle taka atomówa wleciała:

QkTh3eE.png

jezusku kochany no mało co się nie udławiłem z wrażeń :obama: dziękuje drogi kolego @Bzduras ! będzie grane w sztosiwo.

Opublikowano

AAAAAAAAAAAAAAAAAA

KDVam3I.png

cauvvpZ.png

JESTEM BEZ SŁÓW PANOWIE

DZIĘKUJĘ

Opublikowano

Niech się dobrze ciacha pomiot piekielny :shotgun:

Wnoszę o zwiększenie limitu reakcji na czas akcji :frog: @Rayos, ogarnij coś jak możesz, bo za mało serduszek mam.

Opublikowano

No zaraz, właśnie się Vanquish ściąga :kaz:

Jeeeeezuuuu, gierka mojej młodości z Deceka :banderas: Dziękuję @Frantika!

wIbtIUp.png

I następny świr, @Starh :obama: Chore wariaty, dziękuję!

YeMnr6V.png

Opublikowano

0fFJYuh.png

Z każdą grą coraz dalej :obama: Będzie grane zdecydowanie

Opublikowano

kotor2.jpg?width=400&height=225

Bez_tytuu.jpg

zaczynają sie duble xd :*

Opublikowano

Oj Zbysiu, ależ będę szarpał tę perełkę :banderas: Taki mój czarny koń WL

Święta już lepsze (będę je spędzał poza domem),a jeszcze się nawet nie zaczęły :)!

QmKLJic.png