Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Tak, dwójka. Podobno zacna gierka od Mikamiego bez smyczy Capcomu i inwestorów nad nim ;)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 78,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Ja po re7 robię znowu przerwe od horrorów na 2 lata. Jeden horror raz na 2 lata to dla mnie max. :)

Pytanie jak ktoś nie zaakceptował gifta to refund z automatu idzie i ja nic nie muszę robić?  Kasa wraca na konto?

Opublikowano

Ja w swieta glownie pracuje i to wychodzi na to ze za darmo. Stawka godzinowa, co godzine leci jakis gift :kaz:

Opublikowano
Teraz, Velius napisał:

Ja w swieta glownie pracuje i to wychodzi na to ze za darmo. Stawka godzinowa, co godzine leci jakis gift :kaz:

Dej mię tę robotę :D

Opublikowano

Nie dam, dzieciak na utrzymaniu. Przedszkole, zarcie, zabawki, zachcianki. Pol Steam Store'a by wykupil za to :obama:

Opublikowano
49 minut temu, blantman napisał:

Pytanie jak ktoś nie zaakceptował gifta to refund z automatu idzie i ja nic nie muszę robić?  Kasa wraca na konto?

Tutaj też jest dziwnie, bo kasa za jeden dubel trafiła do mnie z automatu, natomiast na zwrot za drugi nadal czekam. Jak wróci to ostatkiem sił cos jeszcze ustrzelę :kaz:

Co to za smutna reakcja? Cieszyć się trzeba z ostatniego kapiszona ;)

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Evil Within 2  to dobry familijny horrorek o tym jak rodzina mocno się kocha itp. W sam raz na święta.

Opublikowano

Jak juz wspominalem, za malo mam gaci na takie atrakcje. Pamietam jak kiedys gralem w Silent Hill 2 to co chwila musialem zapalic na chwile swiatlo jak gralem po nocy bo mnie schiza łapała.

Opublikowano

SH2 na PC można tak odpicować, że ta wersja z Silent Hill HD Collection to jest przy niej jak maluch przy Pagani Zonda. Jakis czas temu odswieżałem sobie dwójkę i trójkę, po kilkunastu latach to nadal horrory doskonałe :fsg:

Gdyby ktoś chciał zrobić sobie SH2 HD na jakie zasługujemy to zaglądajcie tutaj: http://www.enhanced.townofsilenthill.com/SH2/

Opublikowano

3cb775711b3279ecb8bd800a2b155e44.gif

happiness-gif-4.gif

YXcxi3X.png

JA PYEEERDOLEEEEEEEE :mog:

@UberAdi Ty chory wariacie, alez bomba na morde, gierka z 1 pozycji. Juz wszystko jedno czy evil within 2 czy inny horror. Gacie mam pełne kupy :obama: Nie wiem co powiedziec, dziekuje :fsg:

Opublikowano

Veliusowi powinni zablokować dostęp do Steama. Nie biorę udziału w tym roku dlatego, że ma mam nadal tytuły jeszcze z poprzednich świąt do ogrania a nie chciałem żeby ktoś hajsy jeszcze na mnie wydawał jak nie nadążam z nadrabianiem tego a tu (pipi) wjeżdza to

2AGYNCp.png

Obrazek mi się nie ładuje, ale tytuł z kodu to Owlboy :obama:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Siedzę sobie generalnie i popijam herbatkę bo gorączka mnie nawiedziła i oglądam jakiś tam film, nagle widzę że mam coś zaległego na steamie, otwieram, widzę @Velius i to UC0Jg1A.jpg No Panowie, w tym roku nie ma pieszczot widzę :o :D

Dziękuję, jestem wzruszony, zważywszy, że są to... najcichsze święta jakie pamiętam. Jesteście kochani, łzy wzruszenia mi lecą :(

Opublikowano

Siostrzenica lat 4 na kolanach bawi się z wujkiem, coś wibrzy w kieszeni - jak zobaczyłem co dostałem to młoda prawie na suficie wylądowała, tak podskoczyłem :obama: Dobrze, że siostra tego nie widziała ;)@Krzysztof Tomczak, świr z natury, dziękuję Ci ukłonem! hqMSTFS.png

Opublikowano
5 minut temu, WolfVeto napisał:

Co tu się......

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Bzduras jak sie ucieszyl. Za(pipi)iscie sie to czyta wszystko i wyobraza wasze reakcje :banderas:

Opublikowano

Łasy na emocje człowiek ze mnie, a ten temat dostarcza ich najwyższej jakości sort - jak to się skumuluje i rzuca się we mnie atomówką to... Jak się nie cieszyć? :banderas:

Opublikowano

Świetna gra, bardzo niedoceniona seria.

Opublikowano

Pojechalem do Tesco, kolejki, przepychanki z ludzmi, czlowiek sie umordowal, wraca do domu i prosto w twarz takie cos:

7D3Eypw.png

tenor.gif?itemid=5149876

@Krzysztof Tomczak wariacie, dziekuje, slyszalem duzo dobrego o gierce i ostatnio kilka osob ja nawet kupowalo. Narazie nie odpalam bo mozna sie w jeden dzien wciagnac na 15 godzin podobno a musze pracowac, ale po swietach jak najbardziej :banderas:Ale prezentowy rozpyerdol :fsg:

I jeszcze @easye sie przełamał i podrzucil mi cos pod chodzinke, bardzo dziekuje za piekny gest i swietna gierke:

yr36VD2.png

Edytowane przez Velius