Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Ja od 2 dni napierdalam w northgard dzięki forumowiczowi. Kurde kozak gierka. A tu jeszcze mam inne prezenty do sprawdzenia a nawet nie biorę udziału ;)

Widzę niektórzy już mają kredyty wzięte na okazję prezentów bo takie bomby latają:obama:. Pięknie się to wszystko czyta:)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Wariat za wariatem, co tu sie dzieje. Człowiek szykuje sie na nocke, marudzi bo wolałby w domku posiedzieć a tu nagle leci torpeda na poprawe humoru

XWTOKBq.png

jezusku najsłodszy ja już chyba zaraz w porty puszce przez te emocje. dziękuje bardzo, wszystkim,  tyle dobra tutaj się roznosi. :fsg: już mi prawie całe WL wyczyściliście wariaty

Opublikowano

@Dr.Czekolada co odyebał, brak słów. Pieknie Hurracana pozamiatał i wyjasnil. Nie moge sobie wyobrazic nawet jego miny, bezcenne. Co za piekny event :banderas:

Jak to bylo? W tym roku spokojniej COOCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCC

COOOO SIE STALO PODCZAS PISANIA ZARZ WKLEJE SCFEENA BOZE CZEKOLADA

Opublikowano

@Homer S nasze karty kredytowe w tym roku są ostro gwałcone widzę... E9f8fBZ.jpg brak mi słów, mój mózg już nie daje rady Panowie....

Jest mi ciepło w sercu, dziękuje... nie to i tak za mało 

Opublikowano

CO SIE ODYEBALO

excited5.gif

liQYWp1.png

NIe wiem co napisac, lacze sie w "bólu" z Hurracanem

tenor.gif?itemid=4721064

@Dr.Czekolada wariat szajbus :obama::obama::obama: (pipi) ALE BEDZIE GIERCOWANEEEE. Dziekuje przyjacielu, ale bomba na swieta :banderas:

Opublikowano
Teraz, Velius napisał:

W tym roku spokojniej :sapek:

mogę tylko od siebie dodać, bójcie się wigilii hyhyhy :D

Opublikowano

Prosto z krainy czekoladą płynącej uderzyło we mnie to:

wDgcWHu.jpg

Dziękuję Pan @Dr.Czekolada Rozumiem, żeś doktor psychologii i dlatego taki mieszający w głowie prezent!

Opublikowano

Prawdziwy Doktor Czekolada. Gifty mieszaja w głowie a i gacie zmieniaja kolor na brązowy.

Opublikowano

unknown.png?width=1081&height=671giphy.gif?cid=3640f6095c1fddb86b48384745

Brak mi słów po prostu na to co ten Czekolada robi :obama: 

Opublikowano

No ewidentnie za spokojnie dzisiaj było :obama: Co ten czekolada to ja nawet nie :hi:

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia czy da się jeszcze "spokojniej" :yao:

Opublikowano

Ja tam wystrzał planuje jutro :shotgun: