Opublikowano 23 grudnia 20186 l Ja od 2 dni napierdalam w northgard dzięki forumowiczowi. Kurde kozak gierka. A tu jeszcze mam inne prezenty do sprawdzenia a nawet nie biorę udziału Widzę niektórzy już mają kredyty wzięte na okazję prezentów bo takie bomby latają. Pięknie się to wszystko czyta:)
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Ja Panowie, mamy zwycięzce konkursu na największego świra, po(pipi)a i s(pipi)iela na forumku i jeszcze gra zamknięta @Dr.Czekolada
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Neverwinter Nights Enchanced Edition od Velsu i Age Of Empires 3 od Wolfveto... Dwa wariaty Edytowane 27 grudnia 20186 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Wariat za wariatem, co tu sie dzieje. Człowiek szykuje sie na nocke, marudzi bo wolałby w domku posiedzieć a tu nagle leci torpeda na poprawe humoru jezusku najsłodszy ja już chyba zaraz w porty puszce przez te emocje. dziękuje bardzo, wszystkim, tyle dobra tutaj się roznosi. już mi prawie całe WL wyczyściliście wariaty
Opublikowano 23 grudnia 20186 l @Dr.Czekolada co odyebał, brak słów. Pieknie Hurracana pozamiatał i wyjasnil. Nie moge sobie wyobrazic nawet jego miny, bezcenne. Co za piekny event Jak to bylo? W tym roku spokojniej COOCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCC COOOO SIE STALO PODCZAS PISANIA ZARZ WKLEJE SCFEENA BOZE CZEKOLADA
Opublikowano 23 grudnia 20186 l @Homer S nasze karty kredytowe w tym roku są ostro gwałcone widzę... brak mi słów, mój mózg już nie daje rady Panowie.... Jest mi ciepło w sercu, dziękuje... nie to i tak za mało
Opublikowano 23 grudnia 20186 l CO SIE ODYEBALO NIe wiem co napisac, lacze sie w "bólu" z Hurracanem @Dr.Czekolada wariat szajbus (pipi) ALE BEDZIE GIERCOWANEEEE. Dziekuje przyjacielu, ale bomba na swieta
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Autor @Dr.Czekolada Velsu ojcem inicjatywy, ale ja w tym roku ją hostuję, just sayi'n
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Teraz, Velius napisał: W tym roku spokojniej mogę tylko od siebie dodać, bójcie się wigilii hyhyhy
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Nawałnica ogniowa @Dr.Czekolada złapała także i mnie To się nazywa mocne uderzenie wieczorową porą
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Autor no i po co sie odzywałem xddd dzięki wielkie @Dr.Czekolada, ale muszę odrzucić [*]
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Prosto z krainy czekoladą płynącej uderzyło we mnie to: Dziękuję Pan @Dr.Czekolada Rozumiem, żeś doktor psychologii i dlatego taki mieszający w głowie prezent!
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Prawdziwy Doktor Czekolada. Gifty mieszaja w głowie a i gacie zmieniaja kolor na brązowy.
Opublikowano 23 grudnia 20186 l No ewidentnie za spokojnie dzisiaj było Co ten czekolada to ja nawet nie