Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Ja od 2 dni napierdalam w northgard dzięki forumowiczowi. Kurde kozak gierka. A tu jeszcze mam inne prezenty do sprawdzenia a nawet nie biorę udziału ;)

Widzę niektórzy już mają kredyty wzięte na okazję prezentów bo takie bomby latają:obama:. Pięknie się to wszystko czyta:)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 77,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Wariat za wariatem, co tu sie dzieje. Człowiek szykuje sie na nocke, marudzi bo wolałby w domku posiedzieć a tu nagle leci torpeda na poprawe humoru

XWTOKBq.png

jezusku najsłodszy ja już chyba zaraz w porty puszce przez te emocje. dziękuje bardzo, wszystkim,  tyle dobra tutaj się roznosi. :fsg: już mi prawie całe WL wyczyściliście wariaty

Opublikowano

@Dr.Czekolada co odyebał, brak słów. Pieknie Hurracana pozamiatał i wyjasnil. Nie moge sobie wyobrazic nawet jego miny, bezcenne. Co za piekny event :banderas:

Jak to bylo? W tym roku spokojniej COOCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCC

COOOO SIE STALO PODCZAS PISANIA ZARZ WKLEJE SCFEENA BOZE CZEKOLADA

Opublikowano

@Homer S nasze karty kredytowe w tym roku są ostro gwałcone widzę... E9f8fBZ.jpg brak mi słów, mój mózg już nie daje rady Panowie....

Jest mi ciepło w sercu, dziękuje... nie to i tak za mało 

Opublikowano

CO SIE ODYEBALO

excited5.gif

liQYWp1.png

NIe wiem co napisac, lacze sie w "bólu" z Hurracanem

tenor.gif?itemid=4721064

@Dr.Czekolada wariat szajbus :obama::obama::obama: (pipi) ALE BEDZIE GIERCOWANEEEE. Dziekuje przyjacielu, ale bomba na swieta :banderas:

Opublikowano
Teraz, Velius napisał:

W tym roku spokojniej :sapek:

mogę tylko od siebie dodać, bójcie się wigilii hyhyhy :D

Opublikowano

Prosto z krainy czekoladą płynącej uderzyło we mnie to:

wDgcWHu.jpg

Dziękuję Pan @Dr.Czekolada Rozumiem, żeś doktor psychologii i dlatego taki mieszający w głowie prezent!

Opublikowano

Prawdziwy Doktor Czekolada. Gifty mieszaja w głowie a i gacie zmieniaja kolor na brązowy.

Opublikowano

unknown.png?width=1081&height=671giphy.gif?cid=3640f6095c1fddb86b48384745

Brak mi słów po prostu na to co ten Czekolada robi :obama: 

Opublikowano

No ewidentnie za spokojnie dzisiaj było :obama: Co ten czekolada to ja nawet nie :hi:

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia czy da się jeszcze "spokojniej" :yao:

Opublikowano

Ja tam wystrzał planuje jutro :shotgun: