Opublikowano 25 grudnia 20186 l Panowie cały dzień człowiek z teściami w Braniewie. Wraca po nocy do domu i siada z drinkiem przy tv sprawdzą maile a tam. Wpierw atak przypuścił Stona i to podwójny Drugi screen nie wiem czemu bez grafiki ale jest to gra halycon 6 Dziękuję pięknie! Potem atak przypuścił kes. Akurat o tą grę pytałem się kilka tygodni temu na pw. Byłem ciekaw a widziałem że gra. Dodałem na wish listę po rozmowie z kolegą forumowiczem a dzisiaj taka bomba. Ja nie wiem nawet co powiedzieć. Żal mi że nie brałem zbyt czynnie udziału w tym roku. Dziękuję za zrobienie mi świąt i zapowiadam przy świadkach że za rok choćby nie wiem co odłożę trochę rubli na zakupy.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Nie ma co, tutaj jest Irak pierwszego stopnia Edytowane 25 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Jak to było? Nikt nie daje Obra Dinn, bo bez promocji? Widać niektórych to nie powstrzymuje
Opublikowano 25 grudnia 20186 l A po co komu promocje, patrzcie jak tomzacz zaraz sie wyłoży Edytowane 25 grudnia 20186 l przez Velius
Opublikowano 25 grudnia 20186 l JEZU TUŻ PO POŚCIE NAGLE WYSKAKUJE OKIENKO I VELIUS POZAMIATAŁ W TYM MOMENCIE, JESTEM BEZ SŁÓW 1 minutę temu, Velius napisał: A po co komu promocje, patrzcie jak tomzacz zaraz sie wyłoży Velius jasnowidz po prostu
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Dobra czyli mamy tu prawdziwych Mikołajów, człowiek ledwo co pomyśli w jaką grę chciałby zagrać a tu już mu się prezent materializuje.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Teraz, Dante napisał: Dobra czyli mamy tu prawdziwych Mikołajów, człowiek ledwo co pomyśli w jaką grę chciałby zagrać a tu już mu się prezent materializuje. No ale powiedz mi kumpel, po co się rozdrabniać jak można robić wspólnie naloty dywanowe?
Opublikowano 25 grudnia 20186 l To jest jakieś szaleństwo niesamowite - rozmawiam z Kubusiem o Fajnalu, bang -za chwilę bang, in your face, rozmawiam z Oktawianem o Naruto - za chwilę bang, IN YOUR FACE, rozmawiam ze swoją kobietą o Ikarudze - bang, in your face... MIKOŁAJE na 100%
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Trzeba przestać gadać o gierkach, bo jeszcze wszyscy skończą z kredytami w Providencie
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Najpierw doktorat ma zrobić, sama mówiła NARUTOOOOOOOOOOOOOO! SASUKEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 19 minut temu, tomzacz napisał: Trzeba przestać gadać o gierkach, bo jeszcze wszyscy skończą z kredytami w Providencie Ja tam latam bez kredytu, Tak jest Panowie, tak jest teraz u mnie w domu
Opublikowano 25 grudnia 20186 l CO ODYEBAL @raven_raven matko bosko czestochowsko reeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaa Po 3 latach na wishlist czy tam 2 nareszcie muv luv skompletowane i bedzie grane jezzuu dziekuje Edytowane 25 grudnia 20186 l przez Velius
Opublikowano 25 grudnia 20186 l @raven_raven jedzenie? Rachunki? yebac, jest forumek... Ludzie, ja mam pracę, życie, doktorat do zrobienia a Wy mi tak bibliotekę wybebeszacie, że wezmę chyba indywidualne nauczanie <3 i będę nayerdalał w reklamy w necie, jako pracownik zdalny
Opublikowano 25 grudnia 20186 l śmiem twierdzić, że nie ma śladu po zeszłorocznym rozmachu i w tym roku nasza "skromność jest godna podziwu
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 3 minuty temu, Bzduras napisał: O jak gruchnął yebaniutki u nas się na to bliztkrieg mówi zaczyna się równie gwałtownie, co się kończy
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Dobrze się to czyta jak cholera Obiecałem sobie rok temu, że wezmę udział w tym roku, ale życie chciało inaczej Mimo wszystko gratuluję każdemu wielkiego serducha. PS. Miałem dołożyć coś od siebie, ale mnie ktoś ubiegł
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Teraz, Matriks_1111 napisał: PS. Miałem dołożyć coś od siebie, ale mnie ktoś ubiegł Może to i lepiej