Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Ale nocna rozróba :obama: Zawijam sie spać bo strach tu siedziec, co za nocny nalot, nie wiem czy zasne.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 78,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

29qfr10.jpg

Coś odjebało i wykręciło. Pijemy i dajemy ( nie dupy, tyko gifty)!

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Wspólna kolęda u Gabena o 0230? Tylko na FPE :yakubu:

Opublikowano

0oSW1B.png

Zajrzałem na Steama a tam @Velius zostawił niespodziankę :D Dziękuję! Musisz przyjechać na następny lubelski zlot koniecznie! 

Opublikowano

@Shankor przyjąłem jak się obudziłem czyli teraz - może to i lepiej. Miłość i tak się rozniosła <3 W ogóle, też chciałbym porzucać, a ni mo już czym :(

Opublikowano

Zrób to co 90% ludzi tutaj - dzwoń pod 600 200 200

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
18 minut temu, Bzduras napisał:

Zrób to co 90% ludzi tutaj - dzwoń pod 600 400 012

Awersję mam, kiedyś wzięliśmy bodaj pięć stów to przychodził taki prosiak - były ZOMO-wiec i problemów ze spłatą nie było ale odrzucał mnie wyglądem i zachowaniem jakiegoś Janusza. I tak jakoś mam uprzedzenia  

Opublikowano

Velsu wczoraj wieczorem na odchodnego jeszcze mi podrzucił

L7lqFI7.jpg

No wariat no. Miałem gierkę na liście życzeń. Dobre rzeczy słyszałem. Będzie płakane.

Dzięki ponownie. :s159:

Opublikowano

@ireniqs, Se zagadał i rzucił snNYFX3.jpg a potem kontynuując dialog dał od siebie jeszcze CFZ8Phs.jpg

Myślałem, że będę sobie spokojnie patrzył tylko a tu proszę, miłość nie oszczędza także mnie <3

Opublikowano

@WolfVeto Zagadał o psychologii i pobudzaniu w sobie dziecka, po czym wypalił z gnata że aż kapcie spadły. 
PYK6Chx.png

Opublikowano

Siedze, pracuje, koniec swiat przeciez dzien jak codzien i nagle @Bzduras wjezdza z prezentem w najmniej spodziewanym momencie.

be79ac1c7e580ee7c807f7da06dedae7.gif

xzu74vB.png

Alez bedzie grane w podrobke danganronpa, dziekuje, co za wariat :banderas:

Opublikowano

Mówiłem, że provident był łaskawy ;) Lepiej tak niż jakbym miał wydać na jakieś głupoty.

Opublikowano

Jeszcze nie zamknąłem paszczy :yakubu: Zobaczymy kiedy wypłata wpadnie.

Opublikowano

Ten gif xDDDDDDDDDD  Idealny pod koment. Szanuję.

(Leslie Nielsen [*])

Opublikowano

@Kymel siedział w krzakach i jak trzasnął z dwururki tak tylko kacze pióra poleciały :obama: Odpowiadając na Twoje pytanie: teraz to już wszystkie, jeszcze DLC do czwórki i ta nowa część, a będzie wszystko z Naruto w tytule :)

DZIĘKI!

u6xu0MI.png

No kurła, piękny widok <3

9eGBQJL.png

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Dzieki za poprawe humoru w trakcie roboty chłopaki, super sie to czyta :banderas: