Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Może jakieś noworoczne zawieszenie broni? Nikt przecież nie chce oberwać bombą jak strzelają fajerwerki. A już tym bardziej atomówką czyli jedynką z listy życzeń. 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 70,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Dobra, wraz z giftem do Veliusa myślę, że chyba już wyczerpałem gifty na ten rok xd

W przyszłym roku trzeba przygotować znacznie więcej kasy, bo już takie bomby latają że :obama: i aż trudno nadgonić

Opublikowano
15 minut temu, Mild_smoker napisał:

Piękny kontratak:)

Ranny Wilk gryzie najmocniej, zapamiętaj! :D

Opublikowano

Bawię się w gierkowe podsumowanie roku a tu @WolfVeto z kolejną bombą

hurr.png

Żeście mi bajeranckie świętą i nowy rok sprawili  i teraz na piecu mam już prawie wszystkie Finale. Normalnie magia

Opublikowano

Oficjalnie nie mam za co jesc, jutro msza noworoczna to sie posiedzi pod kosciolem moze ktos bułke da.

Opublikowano

giphy.gif

Trzymajcie mnie, bo schodzę na zawał. Velius jakbyś potrzebował pieniędzy na czynsz to pomogę :D

ft83uBF.jpg

giphy.gif

Opublikowano
  • Autor

grunt to dobra lokalizacja, moj kartonowy domek umieszczony jest między dwiema żabkami i piekarnią, co jakiś czas ktoś mi ktoś coś przyniesie :banderas: dobrzy ludzie są na moim osiedlu, z głodu nie umrę, gorzej, że leje i mi lekko kartonowy dach przecieka :/ a niedługo fajerwerki i petardy.... 

Opublikowano
5 minut temu, Rayos napisał:

grunt to dobra lokalizacja, moj kartonowy domek umieszczony jest między dwiema żabkami i piekarnią, co jakiś czas ktoś mi ktoś coś przyniesie :banderas: dobrzy ludzie są na moim osiedlu, z głodu nie umrę, gorzej, że leje i mi lekko kartonowy dach przecieka :/ a niedługo fajerwerki i petardy.... 

To uważaj, żeby petarda nie rozwaliła ci domu :kaz:

Opublikowano

Tez mi wpadlo whos Your santa od @Kymel dziekuje bardzo :D

YsYRl1M.png

Wklepalem tez kodzik ciekawy co tam jest

dX5sEd6.png

tenor.gif?itemid=5364610

COOOOOOOOOOOOOOO :obama: LITOSCI PODDAJE SIE JUZ. NO CO SIE STALO KURŁAAAAA

Obesrałem gacie, których nie zalozylem wiec trzeba kupic nowy fotel. No co za wariat jakis jeden :banderas:

Opublikowano

@Kymel czekał aż wszyscy będą osłabieni na ostatnich nogach i dorzuca taką bombę, wow

A Monster Hunter świetny i warto ograć.

Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

@Velius a miałem Ci sprawić Monstera :( Ehh... Nie udała mi się niespodzianka :(

Uspokój się tam facet :D

Opublikowano
Teraz, Matriks_1111 napisał:

No co? Zostawiłem ostrzał na sam koniec żeby nikt się już nie mógł obronić :D

No i sprowokował...