Opublikowano 12 grudnia 20186 l No ten rok nie będzie taki bogaty napewno jak zeszły, ja też na oparach będe jechał wiec od razu zaznaczam że w tym roku z mojej strony bedzie troche biedniej Panowie... chyba że dostane jakąś premie świąteczną.
Opublikowano 12 grudnia 20186 l Autor No w tym roku to chyba każdy głosi, że będzie skromniej, może to w sumie lepiej bo rok temu zdecydowanie przesadziliśmy
Opublikowano 12 grudnia 20186 l Nie chodzi o ilość wydanej kasy. Liczy się pozytyw, który czuje community
Opublikowano 14 grudnia 20186 l U mnie też budżet sztywno ustalony w tym roku i będę starał się go nie przekroczyć. Jak na razie też chyba mniejsza liczba uczestników zadeklarowała udział, niż rok temu. No ale, jak wyżej powiedziano, nie liczą się cyferki, a ilość serca włożonego od siebie
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Bez znaczenia jest ilosc uczestników, liczy sie kogo mam na friendlist
Opublikowano 17 grudnia 20186 l 19.12 zamykamy zapisy i bedzie losowanko. Przypominam zeby ludzie zaktualizowali swoje wishlisty i wywalili niepotrzebne rzeczy.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Autor @Velius co się rządzisz? ;p w 1 poście napisane, że zapisy są do DZIŚ
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Może chciał dać ostatnią szansę tym jeszcze nie pewnym czy dostaną świąteczną premie itp
Opublikowano 17 grudnia 20186 l 1 godzinę temu, Rayos napisał: @Velius co się rządzisz? ;p w 1 poście napisane, że zapisy są do DZIŚ A propos pierwszego postu, to Blantman zrezygnował, a nie jest wykreślony No i w ogóle jest teraz chyba nieparzyście - @ireniqs, jak decyzja?
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Nie musi byc parzyscie. I bez znaczenia kto sie zapisuje a kto nie, jak juz mowilem. Rok temu tez bylo bez znaczenia jak sie okazalo xD
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Ja odpuszczam w tym roku o czym informowałem szefa Velsa. Bawcie się dobrze.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Dobra sprawdziłem portfel i wydatki na najbliższe dni i wychodzi, ze będę miał trochę kasy na podarunki. Można mnie dopisać tylko jeszcze będę musiał zmienić konto z mojego lokalnego na polskie żeby prezenty przechodziły.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Wszystkie requesty o usuwanie ludzi, dodawanie itp do @Rayos . Z tego co wiem Grabek musi sie wypisac bo z hajsem slabo, wiecie co z nim zrobic.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Mój steamowy portfel jest gotowy Mam to szczęście, że dużo pieniążków uzbierało mi się w tym roku ze skinów CS'owych , także uważajcie na bomby z mojej strony
Opublikowano 18 grudnia 20186 l U mnie budżet zbliżony do ostatniego roku, z tym, że mentalnie jestem gotowy i od początku ujmowałem Sale w wydatkach Sit tight, bo będzie się działo!
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Autor Zapisy zamknięte! Jutr/pojutrze dostaniecie na PW swoje wylosowane pary
Opublikowano 18 grudnia 20186 l To już chyba pora świątecznych porządków na wishliscie Spośród gier które wyszły w tym roku na PC myśle że warto zwrócić szczególną uwagę na: - Sunset Overdrive - Yakuza 0 - Return of the Obra Dinn - Dusk - Below - Gris - Project Warlock Dajcie jeszcze inne mniej lub bardziej oczywiste propozycje na wzbogacenie wishlisty na pewno wielu z nas się przyda.
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Into the Breach Book of Demons (wyszło z EA) Mutant Dead Cells (wyszło z EA) Monster Hunter World killer7 Moonlighter coś jeszcze się nazbierało przez te miesiące https://store.steampowered.com/curator/34012763/
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Dodałbym: Celeste (absolutna bomba, ale możecie akurat dorwać na wszystkich konsolach) The Messenger (a to tylko Switch i PC, więc jeśli nie macie konsoli Nintendo to ) Minit CrossCode Dandara Crossing Souls Kenshi (że ta gra faktycznie wyszła z EA to ) La-Mulana 2 Guacamelee! 2 Monster Boy and the Cursed Kingdom Omensight Edytowane 18 grudnia 20186 l przez tomzacz
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Rekomendacje ode mnie: Pod multiplayer: - Insurgency: Sandstorm - bo ogólnie gra się w pyteczkę - Hunt Showdown - za świeżość i ogólnie dobrze rozwijany EA, w który bez obaw można zainwestować Singlowe: - Tsioque - polska przygodówka point&click z ręcznie rysowaną i animowaną grafiką - Green Hell - również polski projekt w EA. Singlowy survival, zbliżony dość mocno chociażby do The Long Dark, z tą różnicą, że zamiast post-apokaliptycznej zimy, mamy amazońską dżunglę z fauną, florą, a nawet dzikusami. Kampania fabularna na razie w formie prologu. Poza tym jest tryb free-roam - Agony UNRATED - nadal może nic wybitnego, ale generalnie wszystko, co było zepsute w oryginale, poprawiono w wersji unrated. Można sprawdzić przy chęciach na mocno po(pipi)oną wizję piekła Edytowane 19 grudnia 20186 l przez Frantik