Jump to content

Komą ę Kąker

Mejm

Recommended Posts

Posted

...jak mawial Pan Kuraś (aka. K.K.).

Seria nie ma dedykowanego tematu na forumie (chyba) wiec zakladam, a przy okazji bedzie gdzie wrzucac info o nadchodzacych remakeach cc i ra.

No, to juz mozna dyskutowac czemu dwie pierwsze czesci to zloto, a generalsy parujace go.wno prosto z pieca EA i co po udanym cc3 stalo sie z cc4. I jak w ogole oni chca zremasterowac przerywyniki filmowe.

Posted

W pupie mam całe EA i ich odgrzewane kotlety. Generalsy były według mnie całkiem przyjemne. Jeśli mieli by coś w tej formule robić to poproszę nowego RTSa w świecie Dune, z klimatem części z roku 1998 czyli Dune 2000.

Guest Orzeszek
Posted

ostatnio kupiłem na originie paczke za 80zł c&c i zgadnijcie, żadna część nie działa na windowsie od win 7 w góre, zwrócić sie nie da. yebać ich.

Posted
9 godzin temu, grzybiarz napisał:

Taka dziwna nazwa tematu, myślałem ze to jakaś nowa płyta hiphopowa (jest już Kękę), a tu widzę dział PC.

A bo Secret Service'u nie czytywales. Kto czytal ten wie.

9 godzin temu, Grabek napisał:

Wyszlo cos lepszego od czasow drugiego Red Alerta?

CC3 byl bardzo dobry, takie cc1 w 3d.

W sumie wolalbym zeby te remakei zostawili w 2d, troche pomalowali, moze nowy silnik (tylko blagam nie ten z tiberian sun).

Posted

Red Alert 3 było całkiem przyjemne chociaż robione pod konsole i już nie ta sama klasa co wcześniejsze odsłony. Za to wstawki video nadal świetne.

No i postarali się o kobiety

Posted

No to zgodnie z prawda.

Mnie troche nosi. Nie mam czasu ale bym sobie oje.bal cc1 gold po stronie nodow. Przeszedlem dawno temu gdi ale zaczalem nodow i nie moglem przejsc drugiej misji :reggie: Mialem wrazenie jakby w tej wersji poziom trudnosci dla tej frakcji polecial w gore w stosunku do wersji dos'owej.

• 1 month later...
  • 9 months later...
  • 4 months later...