Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Odpaliłem pierwszy filmik i nie wiem, kiedy ostatnio słyszałem tak okropny dubbing.Ale dodam do wishlisty. Jeśli kiedykolwiek zagram, to pierwsze co zrobię, to zmienię VA...Trochę design postaci średnio do mnie przemawia, ale to tam szczegół. No i faktycznie, warto wesprzeć samą ideę przerabiania gachy na pełnoprawne gry. Oby było to bardziej powszechne, bo czasem faktycznie szkoda, kiedy to wszystko umiera, niezależnie od tego, co się sądzi o samej idei gachy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Generalnie AE jest fajne, taki troszeczkę nowoczesniejszy (ale systemem walki bardziej prostacki) Chrono Trigger, bo w końcu twórca ten sam, no i fabuła jest mocno oparta na podobnych motywach. I to jest w tym super. Ciekawe, czy bedzie gdzieś kolekcjonerka do kupienia (liczę na Czezkiego).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 41 minut temu, Szwed napisał(a):Generalnie AE jest fajne, taki troszeczkę nowoczesniejszy (ale systemem walki bardziej prostacki) Chrono Trigger, bo w końcu twórca ten sam, no i fabuła jest mocno oparta na podobnych motywach. I to jest w tym super. Ciekawe, czy bedzie gdzieś kolekcjonerka do kupienia (liczę na Czezkiego).2017 main story Part 1, character stories pulled from 2017-2018 (and up to 2023 for DLC characters), may or may not include more DLC storylines from 2017-2018 if announced later.Niewiele tego jeśli to prawda, ciekawe co dalej, jak się sprzeda to płatne dlc z resztą story, czy kolejne części wydane jako samodzielne gry