Opublikowano 17 czerwca17 cze 5 minut temu, Marcin_wawa napisał(a):C9 ma 2.1. Mam ten tv od stycznia 2020 i będę się czaił jesienią na 77" G6. Niestety C9 nie chce paść, nie pojawiają się żadne wypalenia ale już chyba nie chcę czekać. Poza oczywiście jakością obrazu w G6, to ciekaw jestem tej powłoki antyrefleksyjnej.Ta powłoka to może być strzał w 10.
Opublikowano 17 czerwca17 cze 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Ta powłoka to może być strzał w 10.Imo już mój G4 radzi sobie świetnie z promieniami słońca, aczkolwiek w moim biurze ich za dużo nie ma jak gram xD.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja jak zobaczyłem ceny nowych Oledów, to w koncu zdecydowałem się na wymianę. Wziąłem wczoraj Samsung S90F 77 za 6666 zł, bo takie ceny za Oleda 2025 może się już nie powtórzyć.