Opublikowano 12 sierpnia12 sie Nowe zabawki z sezonu 15 zgarnięte. Wcale nie taki trudny jak się z początku wydaje gdzie nie wiadomo z której strony nawet zaczynać, pierwszy most pontonowy się postawi potem centralny przez mapkę i idzie już z górki z resztą odbudowy. Z każdym etapem coraz mniej musimy jeździć przez lód i jak zrobimy wszystkie Spoiler5 mostów i tunel robi się sielankowo jak w Austrii. ELEPHANT ten z tyłu super koks, drugi Mercer odblokowany ale zadań dla niego tutaj narazie nie ma żadnych. Będzie testowany w nadchodzącym sezonie 16. Jak średnio lubię zimowe mapy tak tutaj bardzo fajnie się robi, kilka kontraktów jeszcze machnę bo dużo $ wpadnie za dość proste zadania.
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Kto ogrywa na bieżąco ten z pewnością poczuł smak Quebecu i głębokich śniegów, oraz rzek pokrytych grubym i cienkim lodem. Messer tam działał wręcz książkowo budując mosty i autostrady, ja natomiast wbiłem bezpośrednio po zdobycz, jak łowczy, jak Predator do betonowej, concrete dżungli! Lodowej przypomnijmy.O ile z Mercerem było trochę pierdolenia, tak z Elefantem i przeciągnięciem po lodzie naczepy budowlanej nie uznaję za trudność powyżej średniej. Edytowane 16 sierpnia16 sie przez Boomcio
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Fajno, ja nadal zmagam się z zadaniami dookoła zamku, jeszcze troszkę zejdzie. Czasem teren potrafi zaskoczyć Jest to pierwsza mapa gdzie wywinąłem dzwona Mastodonem. Ogólnie bardzo spoko ale i tak Plad z Zikzem605R wiodą prym bo wspomniany Plad przejeżdża przez kamienie i głazy jakby ich tam wogóle nie było. No i na co komu mody(cheaty) skoro vanilla pojazdy są tak dokokszone?
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Widać, że nie ujeżdżałeś jeszcze Słonia :) Mastodonty sronty. Edytowane 16 sierpnia16 sie przez Boomcio .
Opublikowano 17 sierpnia17 sie Quebec miałem robić tylko dla pojazdów a trzaskam sobie kontrakty, jednak bardzo fajny sezon.Po tego PLADa sie wybrałem też ostatnio do Kazachstanu ale zabrałem go na Quebec właśnie i tak średnio się spisuje w śniegach. A mapka z Kazachstanu również bardzo fajna klimatyczna ale po wyciągnięciu obu pojazdów i upgrade do nich jakoś nie mam ochoty robić tam więcej rzeczy.
Opublikowano 17 sierpnia17 sie Ja na niej latam z przerwami na Kolumbię Brytyjską. I tu i tu świetne mapy, ale u Kazachów bardzo klimatyczna, kojarzy mi się z miejscówkami z pierwszych odsłon Rambo :)