Opublikowano 12 sierpnia12 sie Nowe zabawki z sezonu 15 zgarnięte. Wcale nie taki trudny jak się z początku wydaje gdzie nie wiadomo z której strony nawet zaczynać, pierwszy most pontonowy się postawi potem centralny przez mapkę i idzie już z górki z resztą odbudowy. Z każdym etapem coraz mniej musimy jeździć przez lód i jak zrobimy wszystkie Spoiler5 mostów i tunel robi się sielankowo jak w Austrii. ELEPHANT ten z tyłu super koks, drugi Mercer odblokowany ale zadań dla niego tutaj narazie nie ma żadnych. Będzie testowany w nadchodzącym sezonie 16. Jak średnio lubię zimowe mapy tak tutaj bardzo fajnie się robi, kilka kontraktów jeszcze machnę bo dużo $ wpadnie za dość proste zadania.
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Kto ogrywa na bieżąco ten z pewnością poczuł smak Quebecu i głębokich śniegów, oraz rzek pokrytych grubym i cienkim lodem. Messer tam działał wręcz książkowo budując mosty i autostrady, ja natomiast wbiłem bezpośrednio po zdobycz, jak łowczy, jak Predator do betonowej, concrete dżungli! Lodowej przypomnijmy.O ile z Mercerem było trochę pierdolenia, tak z Elefantem i przeciągnięciem po lodzie naczepy budowlanej nie uznaję za trudność powyżej średniej. Edytowane 16 sierpnia16 sie przez Boomcio
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Fajno, ja nadal zmagam się z zadaniami dookoła zamku, jeszcze troszkę zejdzie. Czasem teren potrafi zaskoczyć Jest to pierwsza mapa gdzie wywinąłem dzwona Mastodonem. Ogólnie bardzo spoko ale i tak Plad z Zikzem605R wiodą prym bo wspomniany Plad przejeżdża przez kamienie i głazy jakby ich tam wogóle nie było. No i na co komu mody(cheaty) skoro vanilla pojazdy są tak dokokszone?
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Widać, że nie ujeżdżałeś jeszcze Słonia :) Mastodonty sronty. Edytowane 16 sierpnia16 sie przez Boomcio .
Opublikowano 17 sierpnia17 sie Quebec miałem robić tylko dla pojazdów a trzaskam sobie kontrakty, jednak bardzo fajny sezon.Po tego PLADa sie wybrałem też ostatnio do Kazachstanu ale zabrałem go na Quebec właśnie i tak średnio się spisuje w śniegach. A mapka z Kazachstanu również bardzo fajna klimatyczna ale po wyciągnięciu obu pojazdów i upgrade do nich jakoś nie mam ochoty robić tam więcej rzeczy.
Opublikowano 17 sierpnia17 sie Ja na niej latam z przerwami na Kolumbię Brytyjską. I tu i tu świetne mapy, ale u Kazachów bardzo klimatyczna, kojarzy mi się z miejscówkami z pierwszych odsłon Rambo :)
Opublikowano 27 sierpnia27 sie Póki co Karolina jest systematycznie eksploatowana i świetna dla drajwera.
Opublikowano 28 sierpnia28 sie Nowy sezon i ciężarówka zapowiadają się ciekawie. Wjeżdża oczywiście na premierę.
Opublikowano czwartek o 19:263 dni Spoko, będzie grane!Ale ten AI lektor z filmiku powyżej irytuje niemiłosiernie. Jakim trzeba być pyerdolonym leniwcem aby zamiast ludzkiego żywego głosu używać tej abominacji z AI.
Opublikowano czwartek o 19:343 dni Autor Spoko, będzie grane!Ale ten AI lektor z filmiku powyżej irytuje niemiłosiernie. Jakim trzeba być pyerdolonym leniwcem aby zamiast ludzkiego żywego głosu używać tej abominacji z AI.To jest zyebana funkcja YouTube. Oni robią normalny filmik z lektorem, a potem przy wysyłaniu zaznaczają, żeby YT robił auto dubbing i taki jest efekt. Z tego co wiem to można przełączyć język w oficjalnej apce przy ustawieniach filmu. Ja używam Revanced to musiałem kilka opcji zmienić, żeby leciało zawsze w oryginale.
Opublikowano czwartek o 19:403 dni Po pierwszej mapce już pojeździłem, fajna i ładna. Billert zgarnięty naprawi się coś trochę i wjeżdżam na drugą mapę bo tam zadanie z ciekawszym nowym pojazdem.
Opublikowano czwartek o 21:183 dni Ja mam na liczniku 40h i dalej siedzę w michigan. Na swoje usprawiedliwienie dużo się męczyłem z bagnami nie mając odpowiednich ciężarówek i ciągle się topiłem rzucając kurwami. Tyle jest teraz mapek, że mi starczą do końca życia. A tu jeszcze doszedł Roadcraft w game passie.
Opublikowano piątek o 04:053 dni Na pierwszej mapie to każdy tak miał ucząc się, nie mając jeszcze odblokowanych opon itp. Jak grasz na konsoli to przygotuj się na potężny downgrade grafiki jak odpalisz RC po SR. Świat jest bardziej żywy, wiatr kołysze drzewkami ale kosztem rozdzielczości.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Gram na series S także jak odpalę Roadcrafta na PC na full detalach to pewnie będzie kosmos