Opublikowano 30 czerwca30 cze Albo spaczują. U mnie to było pierwsze zadanie w tym sezonie które zrobiłem a filmik zobaczyłem później. I przyszło robić 2 mosty a wpierw zwozić drewno na deski to była dłuuuuga przygoda z wyprawą na drugą mapkę gdzie dodatkowo nie ma w ogóle asfaltu. Mapki ogólnie super, dużo skrótów itp. Nowy Mercer bardzo fajny, drugi truck kategoria highway więc wiadomo jak z użytecznością mimo że ten ma nawet opcję awd.
Opublikowano 2 sierpnia2 sie Druga paczka dlc Mercedesów przeniesiona na początek września. A maszyny takieMercedes-Benz NG3850: A heavy-duty powerhouse built for the toughest jobs. With its powerful engine, rugged chassis, and proven reliability, this time-tested workhorse is made to haul massive loads and tackle demanding terrain.Mercedes-Benz LG1519 6x6 "Mamute": A rugged off-road truck built for the harshest environments. Equipped with a special suspension system, outstanding pulling power, and a durable transmission, the Mamute delivers exceptional stability and thrives where other machines struggle. Liczyłem na Arocsa 8x8 i przeniesienie Unimoga z Expeditions a tu kolejne 2 6x6 no ale pewnie i tak się sprawdzi.