Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

+++ CHCESZ KUPIC/ZMODERNIZOWAC KOMPA?

Featured Replies

Opublikowano

Sabertooth x79 i zasilacz 850W wystarcza zeby zrobic upgrade do 970 co nie? [emoji14]

Na pewno nie. [emoji14]
  • Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 853,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ktoś chciał abym podrzucił złożonego kompa oto i on:         Muszę ogarnąć sterowniki, rgb i inne duperele jeszcze. Tak świeci się bo to dziewczyny, ja mam swojego czar

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

• Przyszło, wydaje mi się że kiedyś pudełka były większe. Czekam tylko dzisiaj na obudowę i zacznę składać.    

Opublikowano

Ta karta msi jest dobra, bo podobno OC robi sie w 2 sekundy w razie potrzeby.

Jest dobry sofcik.

Opublikowano

Tak, ściągasz msi afterburner, ustawiasz 3 suwaki i koniec

Opublikowano

Jest dobry sofcik.

Na każdej 970 robi się OC w 2sek, bo używa się z reguły softu od msi właśnie, albo od evgi. Wydajność po OC sięga 980, więc :banderas:. Do tego 90% tych kart osiąga bez zajakniecia 1500mghz. Zabawa w oc po kupnie to mus. Dawno nie było tak dobrych kart do kręcenia. :)
Opublikowano

Nagroda w postaci myszy komputerowej zostanie przyznana 50 pierwszym osobom, które zarejestrują tutaj zakup płyty głównej lub karty graficznej MSI.

Jest dobry sofcik.

Na każdej 970 robi się OC w 2sek, bo używa się z reguły softu od msi właśnie, albo od evgi. Wydajność po OC sięga 980, więc :banderas:. Do tego 90% tych kart osiąga bez zajakniecia 1500mghz. Zabawa w oc po kupnie to mus. Dawno nie było tak dobrych kart do kręcenia. :)

kurfa to chyba wezme, moze odzyskam troche srodkow z tej promocji.

Najpierw chcialem konsole sprzedac ;/

Opublikowano

no ale co ci szkodzi spróbowac? nie kazdego stać na karte za 1600zł i nie kazdy wie o konkursie

Opublikowano

No wlasnie, ale mnie psychologicznie przycisneli :(

Tylko nigdzie nie widze ile konkretnie zwroca.

edit: nie ma ani slowa o kwocie zwrotu :pawel:

jakas sciema

Przecież miałeś nagłówek, że do 210zł można odzyskać. 

Opublikowano

Dave skontaktuj się jeszcze z jakimś sprzedawcą tego sklepu i dowiedz się ile będą niby oddawać.

Opublikowano

Racja :)

Ale plyta glowna chyba odpada, nie ma wyjscia optycznego :(

No wlasnie, ale mnie psychologicznie przycisneli :(

Tylko nigdzie nie widze ile konkretnie zwroca.

edit: nie ma ani slowa o kwocie zwrotu :pawel:

jakas sciema

Przecież miałeś nagłówek, że do 210zł można odzyskać. 

Ta, to pewnie w opcji plyta glowna za 1500 i karta za 3000 ;)

Opublikowano

Sabertooth x79 i zasilacz 850W wystarcza zeby zrobic upgrade do 970 co nie? [emoji14]

Na pewno nie. [emoji14]

Upewniam sie, zasilacz to domyslam sie ze spokojnie da rade ale plyte kupowalem dawno temu, ale z tego co widze nadal jest uznawana za dobra i wystarczajaca :)

Smieszne bo kupilem tego kompa jakos w 2011 roku i jedyne co musze upgradowac to karta graficzna za okolo 1400zl i mam znowu dobry sprzet, nie jest zle.

Czezky moze kup sobie jeszcze karte dzwiekowa jak masz dobre glosniki/sluchawki :music:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Velius jaki masz proc? Rodzina Sandy czy Ivy od Intela? Bo coś mi się zdaje że w podobnym czasie kupowałem u siebie jednostkę. Ostatnio tylko kartę graficzną zmieniłem.

Opublikowano

Nigdy w życiu nie wezmę już nic w morele. Jeżeli w kompie coś ci się przepali to przygotuj się na 2-3 miesiące czekanie , masę rozmów telefonicznych no i w ostateczności składanie pism. Najgorszy sklep internetowy jaki istnieje i do tej pory żałuje że składałem tam komputer. Nowsze części dokupuje już na agito gdzie reklamacja i obsługa klienta jest na najwyższym poziomie.

Opublikowano

też tak teraz patrze to jak swojego składaka mam z początku 2013 to nawet jeszcze bebechy biorą udział w rankingach kart i procków i jeszcze tabeli nie zamykają, także wow.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Velius jaki masz proc? Rodzina Sandy czy Ivy od Intela? Bo coś mi się zdaje że w podobnym czasie kupowałem u siebie jednostkę. Ostatnio tylko kartę graficzną zmieniłem.

Moja specyfikacja z 2011-2012 roku:

Sabertooth x79 >> THE ULTIMATE FORCE << ( :D)

Intel i5 3570k Ivy

SSD Samsung 250gb

GTX 670

Corsair AX 850

RAm 8gb, zapomnialem tylko marke

Obudowa Corsair Obsidian 650D

Titanium HD

Cooler Noctua NH-D15

Dorzucilem jeszcze dyski HDD ze starych kompów ale musze kiedys zainwestowac w jeden duzy bo wiecznie malo miejsca, myslalem ze 1,5 TB styknie a jestem ciagle na krawedzi.

Osobiscie dalem kompa do zlozenia bo nie lubie sie bawic z coolerami i ich montować, zawsze cos odpada, cos nie równo, cos mnie zdenerwuje i jeszcze rozwale o sciane...

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Sabertooth x79 >> THE ULTIMATE FORCE << (  :D)

Intel i5 3570k Ivy

To nie pasuje do siebie. 

Opublikowano

Yaczes to co moze w niedziele rano na giełde na batorego pojedziemy :fsg:

Opublikowano

I see what you did there!

Opublikowano

Ja wszystko sam zawsze składam.

Mój komp trochę podobny, ale jednak trochę starszy [emoji14]:

Procek: Intel i7 2600K oc 4,5ghz Sandy

Płyta: Msi Z77A-GD65

Pamięci: 16GB DDR3 Corsair Vengeance

Zasilacz: SuperFlower Leadex Gold 750W

Obudowa: NZXT Phantom

SSD: Samsung 128gb Pro

Cooler: Noctua NH-D14

Karta graficzna: GTX 970

Karta dźwiękowa: Audiotrak Prodigy 7.1e X-Fi ze zmienionym opampem (na LME49990)

Też mam z dyskiem problem bo tylko 1TB i już tylko 100gb wolnego. Będzie trzeba w przyszłości kupić coś większego. Do tego planuję też zmienić moją mychę, ale cały czas nie wiem na co, bo wszystkie są jakieś takie za bardzo świecące i odpustowe. Chodzi o jakąś gamingową.

Opublikowano

Razer Deathadder :fsg: taka dobra i niedroga

Opublikowano

No i wlasnie mi przypomniales ireniqs jakie mam ramy :) Corsair Vengeance

@UP

Owszem Razer Deathadder najlepsza myszka, do tego blackwidow mam bo lubie klawki mechaniczne.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Razer Deathadder :fsg: taka dobra i niedroga

Razery nie odpowiadają mi kształtem,testowałem bo brat ma Deathaddera. Czaję się na jakąś od Logitecha w cenie 200-250zł. Do tej pory mam G9, ale jest już w sumie bardzo wysłużona.

@UP: Wygląda ok, może tą? Ktoś już miał z nią do czynienia? Podobny kształt do G9 z tego co widzę.

Klawa u mnie też mechaniczna Logitech G710+. Świetny sprzęcik. :)

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

ja mam logitech g300, idealnie pasuje do łapki, można makrować, i ustawiać kolorki diody <3