Opublikowano 19 czerwca 20195 l Czasem niektóre posty stają się memami: https://www.psxextreme.info/topic/102486-dual-shock-4/page/46/?tab=comments#comment-4448092 no nie wiem, ale mnie śmieszą takie rzeczy
Opublikowano 19 czerwca 20195 l 34 minuty temu, Perez napisał: Zajawka numeru bedzie tradycyjnie w piatek, aczkolwiek wrzuci ja Konrad, ktory ten temat bedzie ogarnial z racji zmiany wydawca. Ja natomiast jak najbardziej dalej bede sie platal po forumku i jak najbardziej jestem w redakcji (teraz czeka mnie rozkmina, jak lekko przemodelowac Glos Ludu, zeby zastapic te elementy powiazane z PPE, czyli glownie chodzi o najbardziej plusowane/minusowane wypowiedzi - propozycje mile widziane :)). A okladka tym razem szybciej w sieci z racji posta na Fejsie, w ktorym Lapusz wspomnial o gifcie dla prenumeratorow :). @Mendrek