Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ja tylko profilaktycznie upewniam niezdecydowanych, aby nie wybierali Xboxa ponad PlayStation czy Switcha. Xbox to najgorsza konsola tej generacji. Ktoś jednak przypadkiem by się nabrał i co potem? Miałby gorszy czas przeznaczany na swoje hobby. Są bowiem tutaj jednostki zielono-patologiczne, przez których ktoś niewinny mógłby ucierpieć kupując Xboxa zamiast PlayStation. Wolałbym aby tak się nie stało, bo szkoda mi każdego gracza. Wiem, niby to oczywiste, że najlepszą rozrywkę oferuje obecnie PlayStation 4 i trudno tego nie zauważyć, ale no mimo wszystko wolę trzymać rękę na pulsie i na bieżąco wskazywać tą "oczywistą oczywistość", jak ten mój post powyżej ;)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Z jednej smutno, że Mendrek nie zazna wyśmienitego Ori, ale z drugiej to definicja anty-gracza, casuala pozującego na hardcora, który wiedzę o grach czerpie z jedynegoo sprzętu na jakim gra i średnich ocen, a nie osobistych doświadczeń. Pozostaje z pożałowaniem pokiwać głową i iść dalej.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
43 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Z jednej smutno, że Mendrek nie zazna wyśmienitego Ori, ale z drugiej to definicja anty-gracza, casuala pozującego na hardcora, który wiedzę o grach czerpie z jedynegoo sprzętu na jakim gra i średnich ocen, a nie osobistych doświadczeń. Pozostaje z pożałowaniem pokiwać głową i iść dalej.

polecam funkcje ''ignore''.

Opublikowano

Pupcio ty jarasz sie yakuza i mangoz(pipi)stwem, wiec wiadomo, że twoje zdanie sie nie liczy :reggie:

Opublikowano

czaicie być weebem w 2020? xD

Opublikowano

Polecam temat Yakuza 0. Jako multiplatforma jest oczywiście do znalezienia w dziale... playstation. Wracajac do rzeczy - co za wylęgarnia stulej tam jest xD Te ich "smieszne questy" to taki "one trick pony", bo wszystko jest o nieruchaniu, ale byciu perwersyjnym zbokiem xD. "Chcesz grac godzine dziennie? Co ty qurwa, nie jesteś godny tego dzieła", "Przed zagraniem musisz koniecznie obejrzec filmografię mistrza Mijagiego".

Opublikowano

Przepraszam, ale klapy (tfu Mendrek) Ori obrażają.

Opublikowano

Nie no fajny indyk 2d te Ori, ale na platformy, które są generalnie porażką, więc co komu po tym? Żaden też z niego deal breaker. Pewnie wyjdzie na Switch jak Cuphead, to przynajmniej na wartej zakupu konsoli będzie.

Szkalowanie Yakuzy z kolei świadczy o byciu zj*bem bez gustu i godności...

Opublikowano
34 minuty temu, Mendrek napisał:

Pewnie wyjdzie na Switch jak Cuphead.

Biorąc pod uwagę dropy do 20+fps na łoniaku to raczej nie. No i Switch w tym momencie nie jest warty zakupu.

Edytowane przez aph

Opublikowano

A no tak, zapomniałem że studia Microsoftu to już ósma woda po kisielu, po tym jak zarżnęli kreatywność swoich 1st party i ludzie pouciekali, przez co potem nawet indyki się dławią na tym xszrocie. No cóż, po prostu bardziej będę nie kupował xboxa i innym także tak radzę ;)

Opublikowano

Ori to nie indyk przecież. Gra najwyraźniej nie radzi sobie z lateralnymi ruchami gracza. 

Devi ms? No nie jest najlepiej ale i tak nieźle się podnieśli z początku generacji.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Jak nie indyk to co? Praca dyplomowa wrzucona w early access, ale MS rucha klientów i promuje to jako pełnoprawny tytuł?

Hm, w sumie to nie takie głupie. Gierka wygląda jak na szybko sklecony projekt w Dreams ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano
51 minut temu, Mendrek napisał:

Nie no fajny indyk 2d te Ori, ale na platformy, które są generalnie porażką, więc co komu po tym? Żaden też z niego deal breaker. Pewnie wyjdzie na Switch jak Cuphead, to przynajmniej na wartej zakupu konsoli będzie.

Szkalowanie Yakuzy z kolei świadczy o byciu zj*bem bez gustu i godności...

Fan Saints Row przemówił. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie jestem fanem Saints Row. Jestem dumnym fanem Saints Row. Za(pipi)ongo seria, każdy powinien zagrać i przyznać mi rację. Grać do skutku, a jak nie zatrybi, to skoczyć z mostu żeby wymazać swoje popsute geny z puli gatunku ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

Jak nie indyk to co?

Gra 2nd party.

Opublikowano
Teraz, aph napisał:

Gra 2nd party.

No formalnie nie jest indykiem, bo wiadomo że stoi za tym potężny korpo-śmieć z Redmont. Technicznie, cóż. Jaki koń każdy widzi ;)

Opublikowano
8 minut temu, suteq napisał:

Fan Saints Row przemówił

A co to ma do tematu? Po drugie, to nie jest wada bo tak samo śmiać się można z fanów celeste xdd to dopiero złodziejstwo yebane i pompowanie balonika, ori i saints row przynajmniej coś sobą reprezentują ;)

Opublikowano

cweleste jedna z bardziej przehajpowanych gierek na forumku 

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

Technicznie, cóż. Jaki koń każdy widzi ;)

Hm, akurat ori nie zarzucam budzetowosci po reckach.

3 minuty temu, suteq napisał:

cweleste

Przypominam, że mówiłeś że szybciej ograsz exy sony niż ja, z nioh2 chyba nie pyklo:)

Opublikowano

A gdzie pisałem, że ja w ogóle czekam na Nioh 1.5?

14 minut temu, aph napisał:

saints row przynajmniej coś sobą reprezentują ;)

no reprezentuje bezguście fanów tej serii :) 

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

A gdzie pisałem, że ja w ogóle czekam na Nioh 1.5?

Tak jak mówiłem, widać rękę insa:turned:

Najpierw xdddd i mocarstwowe zapowiedzi, później "ja?nie, wcale" xdddd

Odwal się od saints row i fanów, gów.no masz do gadania w tej materii :cool2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.