Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie moge sie doczekac az zieloni early szambiarze kupia to go.wno na premiere a potem beda wpisy "poki co ogrywam te 10 letnie gierki z paczami na 4k, nie jest zle, sprzet mocarny ale nie miesci mi sie pod telewizorem, ma ktos pozyczyc pilke do drewna?".

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie musisz czekać to już się dzieje od początku generacji. Teraz znowu zapłacą 2,5 tpln za to samo co mieli przes ostatnie 7 lat

Opublikowano
12 minut temu, Mejm napisał:

Nie moge sie doczekac az zieloni early szambiarze kupia to go.wno na premiere a potem beda wpisy "poki co ogrywam te 10 letnie gierki z paczami na 4k, nie jest zle, sprzet mocarny ale nie miesci mi sie pod telewizorem, ma ktos pozyczyc pilke do drewna?".

Jak komuś XSX nie zmieści się pod telewizorem i kupi z tego powodu PS5 to chyba będzie targać cały tartak do salonu, żeby przygotować go pod tę kobyłę wyglądającą jak podrzedny oczyszczacz powietrza :)

Opublikowano

Jak sie nie zmiesci, to kupie drugie mieszkanie lepiej umeblowane.

Opublikowano

To dobrze że PS5 jest tak duże, bo dzięki temu nie będzie miejsca na inne konsole, które mogłyby odciągać uwagę od sprzętu $ony. Szukajmy pozytywów :)

Opublikowano

Czekam na porownania tego quasimodo do series S i X

Opublikowano

Wy zielone ludki macie naprawde tone argumentów. Najpierw konsole ma sprzedawać XGP za 4 PLN a teraz o wyborze konsoli ma decydować wygląd... Je (pipi)ie co za chora sekta. 

Opublikowano
1 godzinę temu, teddy napisał:

Auć

78 tysięcy ludzi zdecydowalo o wygranym. Czy ktoś może zadzwonić do Sony i powiedzieć, że już nie muszą nic wypuszczać bo i tak wygrali? 

Opublikowano

Myślę że oni już to wiedzą

Opublikowano

Pamiętajcie panowie, nie liczy się już która konsola jest mocniejsza i lepiej wykonana, jaką ma bibliotekę gier, ile ma dobrych tytułów i czy ma Gamepassa. Od dziś liczy się kto wygrał ankietę na Twitterze

roll-safe-black-guy-pointing-at-his-head

Opublikowano

2 minuty czystej za(pipi)istości. :banderas:

Opublikowano

No fajna projekcja ale ja nie opłacam gamepassa

Opublikowano

Fajny jest ten argument, że jedyną zaletą xboxa jest game pass. Natomiast jako główna zaleta podawana przez psychofanów ps to wyłączność gierek na systemie. Zwłaszcza w czasie jak sony coraz bardziej rozgląda się za rynkiem pc i swoim płatnym abonamentem. Ludzie gotowi ginąć za markę nie widzą, że ich ukochana firma ma ich totalnie w dupie bo liczy się kabza i jak będzie opcja zarobić 2 razy więcej to korpo nawet nie mrugnie okiem, żeby porzucić swoich graczy corowych (przynajmniej w ich mniemaniu są nimi). 

Sam swoją ps4 opchnąłem za cenę niecałych 3 nowych gierek bo tak bez kitu to gdybym jej kiedyś nie kupił dla tych kilku exów to za wiele bym nie stracił. To tak o niesamowitości tych gier. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
31 minut temu, lpcl napisał:

Ludzie Boty gotowi ginąć za markę nie widzą, że ich ukochana firma ma ich totalnie w dupie bo liczy się kabza i jak będzie opcja zarobić 2 razy więcej to korpo nawet nie mrugnie okiem, żeby porzucić swoich graczy corowych (przynajmniej w ich mniemaniu są nimi).

Opublikowano

Czyli Teddy to kolejny teoretyk gamingu?

Tymczasem:

Opublikowano

Gwałtowny wzrost liczby samobójstw gwarantowany. 

Opublikowano

Niech wydaja gry na PC, ja nie mam nic przeciwko. PS mam bo Sony jest odwazniejsze i lepiej zarządza swoimi konsolami bez wciskania kitów w stylu XGP. Sony od 96 roku miało swoje gry które tą konsole wyróżniały i ponad dwie dekady później nadal Sony robi swoje gry. A to że wrzzucają później na rynek PC - super więcej ludzi zagra, więcej kasy więcej gier. Inna sprawa że omijają X z tymi portami ale to chyba dlatego że to chuyowa konsola. 

Opublikowano

Śmieć nawet nie był nominowany :yao:

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Śmieć nawet nie był nominowany :yao:

Jak nie był nominowany? przecież z tego tweeta wychodzi na to że nawet wygrał...

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

xgp za(pipi)ista usługa, ostatnio ograłem kiwami 2, w życiu bym tego nie kupił a to spoko gierka się okazała, teraz gram w darksiders genesis, kolejna której bym nie kupił, na PC w te gry nawet nie gram, za mało czasu, więcej grania niż w czasach piratów, faktycznie jaki zły ten ms i wciska kit tym biednym ludziom. 

Dobrze, że sony wydaje te 2 gierki rocznie, to każdy kto chce ograć może to zrobić w krótkim czasie (o ile da radę tyle tych ubi gierek przejść pod rząd) i pozbyć się szrotu jak ja. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Najlepszy w gamepassie jest ból dupy klapów.

Opublikowano

U psychofanów pesa są 2 typy, ci co grają na swoich przepotężnych blachach w gierki z xboxa i śmieją się z xbotów oraz ci co tak nienawidzą ms, że nazywają xgp gównem z (pipi)owszymi gierkami niż ich wspaniałe 5 letnie gierki z ps plusa. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.