Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, 20inchDT napisał:

Znowu wojowanie soulsami. Ktory mamy rok?

Sam BB pozamiatał tak zielony obóz że później to już było dobijanie leżącego. 

Zieloni, przecież żeby przyznać się do błędu to ttrzeba mieć charakter. Rodzina Playstation z przyjemnościa Was przyjmie. Będa ułatwienia dla nowych graczy na PS5, tzw "bot mode". Będzie sporo gier po przejściu których będziecie mogli powiedzieć że gracie w dobre gry. Nie będziecie musieli chodzic z głowami spuszonymi w dół po ulicy. Jeszcze może być pięknie tylko przejrzyjcie na oczy.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W sumie po tych postach nie ma co się dziwić, ze Myszaq i reszta odcięli gościa od prowadzenia Game Time

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

W sumie po tych postach nie ma co się dziwić, ze Myszaq i reszta odcięli gościa od prowadzenia Game Time

To było w chvj słabe. Ale jak się siedzi i czeka aż jakaś gra wyjdzie na tą żenującą konsole gvwno się wie. Ja przynajmniej coś próbowałem stworzyć a Ty ?

Opublikowano

Nie słabsze od twojego cwingu :) Tak, co prawda w formie pisano-mówionej, ale dopadła mnie dorosłość i mi się znudziło. Nie przejmuj się, klaperstwo można leczyć, są na to maści, eksperymentalne terapie i któraś w końcu zadziała

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Nie słabsze od twojego cwingu :) Tak, co prawda w formie pisano-mówionej, ale dopadła mnie dorosłość i mi się znudziło. Nie przejmuj się, klaperstwo można leczyć, są na to maści, eksperymentalne terapie i któraś w końcu zadziała

z Bycia botem też można się wyleczyć wystarczy kupić właściwą konsolę i grać w gry. 

Pisano - mówionej? No to k.u.r.w.a kozak jesteś.

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

z Bycia botem też można się wyleczyć wystarczy kupić właściwą konsolę i grać w gry. 

Te same gry całą generację, do tego jeszcze czekać na nie po 5 lat? To niezłe granko.

3 minuty temu, ListuniO napisał:

Pisano - mówionej? No to k.u.r.w.a kozak jesteś.

Czy ja gdzieś twierdzę, że jestem? Nie bierz tego do siebie, chłopaki pewnie wyczuli opary szaleństwa i w porę wyciągnęli wtyczkę - potem mogło być za późno.

Opublikowano

Nie, co najwyżej mentalnie. Chyba Sony sflashowało ten sam BIOS dwóm różnie wyglądającym androidom, jednemu ucięli palec dla pewności i puścili w świat

Opublikowano

Listunio i jego rady pokroju: kup PS, graj w bliźniaczo do siebie podobne gry na jedno kopyto wydawane raz na dwa lata. :pawel: Jakbym siedział tę generację tylko na PS4 to dawno wyleczyłbym się z grania, poziom PS3 to to nie jest ale dosłownie depcze jej po piętach.

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

Czy ja gdzieś twierdzę, że jestem? Nie bierz tego do siebie, chłopaki pewnie wyczuli opary szaleństwa i w porę wyciągnęli wtyczkę - potem mogło być za późno.

Spencer Ci powiedział że tak było? Nie wierz mu on chce tylko żebyś kupił xboxa w wersji mocnej bez gier i głośnik z GP. 

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Listunio i jego rady pokroju: kup PS, graj w bliźniaczo do siebie podobne gry na jedno kopyto wydawane raz na dwa lata. :pawel: Jakbym siedział tę generację tylko na PS4 to dawno wyleczyłbym się z grania, poziom PS3 to to nie jest ale dosłownie depcze jej po piętach.

Wezyr, miałem X360 całą generacje i z rok Xone - wiem co to shit

Opublikowano

XSX :banderas: Najmocniejsza konsola w cenie dwóch bułek z Lidla, do tego tona gier w abonamencie vs DLC do Spidermana i dmuchanie w pada - prosty i klarowny wybór dla każdego rozumnego człowieka.

Opublikowano

Ogarnij emoty najpierw, później możesz coś spróbowac pograć:banderas:

Konsola tania - to plus. Ale tona gier w które już wszyscy grali? I Ty mi mówisz o szaleństwie. Odklejasz się stary.

Opublikowano
2 minuty temu, ListuniO napisał:

Konsola tania - to plus. Ale tona gier w które już wszyscy grali?

ile z tych gier ty masz ogranych?

Opublikowano

Ten Game Pass widze to taki mokry sen kolekcjonera. Boty zawsze chciały miec kolekcje na półce ale za szybno gryy sprzedawały.teraz mają kolekcje coverów na ekranie telewizora. Dechy!

Teraz, ASX napisał:

ile z tych gier ty masz ogranych?

Większość wartych ogrania. 

Opublikowano

Nie moja wina, że forum nie nadąża po zmianie silnika :lapka: Tak samo, jak PS5 nie nadąży za resztą generacji. Ale przynajmniej Spotify w superhiper 3D audio będzie!

Opublikowano
8 minut temu, ListuniO napisał:

Większość wartych ogrania. 

to znaczy ile? podaj gamertaga

bo wyczuwam tutaj kolejnego teoretyka gejmingu, który więcej pisze o Xboxie niż na nim grał.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Ma ustawione tak, żeby nie mozna było sprawdzić :reggie: Pewnie kolejny bajkopisarz, który się wstydzi w co gra.

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

Jak Ci powiem że nie mam danych GT to pewnie od razu napiszesz że pyerdole głupoty. 

Przestałem grać w gry na Xbox jak się skn?zyły Gearsy - tej serii mi szkoda. Nic więcej do mnie z tej konsoli nie przemawia. Większość w GP to multi gry które skończyłem na PS.

Gry ze wstecznej? Sporo ale gram w nie na lapku ponownie. 

Gram w gry od 95 roku regularnie, nie musze udowadniać że biblioteka gier w które grałem jest argumentem do zakupu konsoli. Przecież to chore, kuzwa. 

A do tego wszystkiego dochodzi jeszcze najbardziej zrypany interfejs/dashboard jaki można było wymyślić. Dalej są te avatary dla dzieci?

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
8 minutes ago, ListuniO said:

Jak Ci powiem że nie mam danych GT to pewnie od razu napiszesz że pyerdole głupoty. 

Przestałem grać w gry na Xbox jak się skn?zyły Gearsy - tej serii mi szkoda. Nic więcej do mnie z tej konsoli nie przemawia. Większość w GP to multi gry które skończyłem na PS.

Gry ze wstecznej? Sporo ale gram w nie na lapku ponownie. 

Gram w gry od 95 roku regularnie, nie musze udowadniać że biblioteka gier w które grałem jest argumentem do zakupu konsoli. Przecież to chore, kuzwa. 

Opublikowano
8 minut temu, ListuniO napisał:

nie musze udowadniać że biblioteka gier w które grałem jest argumentem do zakupu konsoli

Przecież ciągle piszesz, że xbox śmieć, bo nie ma gier z ps4. To biblioteka gier jest argumentem czy nie :pechowiec:

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Przecież ciągle piszesz, że xbox śmieć, bo nie ma gier z ps4. To biblioteka gier jest argumentem czy nie :pechowiec:

Pisze ze Xbox śmieć bo swój linę up opiera na grach w które już większość grała. Ja chce next gena z własnymi grami i własna tożsamością. Xbox tego nie oferuje

12 minut temu, Czoperrr napisał:

No botom trzeba powtarzać 

Opublikowano

Po co Ci jakaś tożsamość? To przeciez kawałek plastiku.

Opublikowano

PRZEPRASZAMY ZA LISTUNIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.