Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, lpcl napisał:

Jak na ten rocznik to trochę słabo jak w gierki zacząłeś w 95 dopiero. 

Miałem 13 lat. W tamtych czasach więcej się biegało po podwórku niż grało. Inna sprawa ze mama mi nie mogła kupic konsoli wiec musiałem sam zarobić handlując elektronika na giełdzie we Wroc. Wcześniej trochę amiga i pegasus ale to było raczej jak sprzęt pożyczyłem.

Co do GT @Paolo de Vesirto miałem dwa (poszukam żebyś mógł sobie zwalić) jeden do rrod drugi po rrod - taka to konsola była 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
4 minuty temu, ListuniO napisał:

Miałem 13 lat. W tamtych czasach więcej się biegało po podwórku niż grało. Inna sprawa ze mama mi nie mogła kupic konsoli wiec musiałem sam zarobić handlując elektronika na giełdzie we Wroc. Wcześniej trochę amiga i pegasus ale to było raczej jak sprzęt pożyczyłem.

Co do GT @Paolo de Vesirto miałem dwa (poszukam żebyś mógł sobie zwalić) jeden do rrod drugi po rrod - taka to konsola była 

Akurat o czasach mi mówić nie musisz, bo jestem z podobnych ale zacząłem grać w wieku 7 lat, na początku u kuzyna, potem Atari 65, Commodore c64 itd. 

W napierdalaniu w gałę czy kosza jakoś mi to nie przeszkadzało. 

Tyle tylko, że pozowałeś na weterana gierkowego a zacząłeś grać jako nastolatek, dlatego o tym wspomniałem. 

Opublikowano
8 minut temu, lpcl napisał:

Akurat o czasach mi mówić nie musisz, bo jestem z podobnych ale zacząłem grać w wieku 7 lat, na początku u kuzyna, potem Atari 65, Commodore c64 itd. 

W napierdalaniu w gałę czy kosza jakoś mi to nie przeszkadzało. 

Tyle tylko, że pozowałeś na weterana gierkowego a zacząłeś grać jako nastolatek, dlatego o tym wspomniałem. 

Znam typów którzy grają kilka lat a maja więcej platyn i zaliczonych gier niż niejeden user z tego tematu. 

Opublikowano

Jak typ gra ćwierć wieku, to chyba jest weteranem. Zresztą w jakim wieku można w miarę świadomie grać? 7-8 lat? Wcześniej, to chyba klikanie w guziczki, no chyba, że dzisiejsze cyfrowe pokolenie napierdala zaraz po urodzeniu.

Opublikowano
5 minut temu, SlimShady napisał:

Jak typ gra ćwierć wieku, to chyba jest weteranem. Zresztą w jakim wieku można w miarę świadomie grać? 7-8 lat? Wcześniej, to chyba klikanie w guziczki, no chyba, że dzisiejsze cyfrowe pokolenie napierdala zaraz po urodzeniu.

Czyli dzieciak co idzie do pierwszej klasy to ulung co tylko potrafi wciskać guziczki? Co ty (pipi)isz. 

Teraz to dzieciaki zaczynają sporo wcześniej. 

No jak gram tak że 31 lat to chyba więcej, cnie? Więc jakoś wrażenia to na mnie nie robi, a po prostu typ się tutaj wymądrzał jaki z niego przekot. 

6 minut temu, ListuniO napisał:

Znam typów którzy grają kilka lat a maja więcej platyn i zaliczonych gier niż niejeden user z tego tematu. 

No i co z tego? Platyny, weź przestań. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem, bo widzę, że te 31 lat granie zrobiło małe spustoszenie w głowie.

Opublikowano
9 minut temu, SlimShady napisał:

Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem, bo widzę, że te 31 lat granie zrobiło małe spustoszenie w głowie.

Tak można grać świadomie, tak jak świadomie można oglądać tv, uczyć się na lekcjach itd., wystarczy, czy chcesz mnie przekonać, że nie. 

A i życzę Ci żeby twoja bania była w twoim wieku w tak dobrym stanie jak jest moja. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

dorosłe dziady licytujace sie w CW kto jest głupszy:pawel:

Opublikowano

Spoko znam, starszych, nawet w halo grałem kiedyś z jakimś dziadkiem koło 60. :)

Ej ja się nie spieram, w dupie mam kto ile gra a nawet na czym ale typ wcześniej mi o tym pisał a okazało się, że gra sporo krócej ode mnie. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
23 minuty temu, lpcl napisał:

Spoko znam, starszych, nawet w halo grałem kiedyś z jakimś dziadkiem koło 60. :)

Ej ja się nie spieram, w dupie mam kto ile gra a nawet na czym ale typ wcześniej mi o tym pisał a okazało się, że gra sporo krócej ode mnie. 

No sporo krócej gram od Ciebie. Jesteś z a j e b i s t y

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

No sporo krócej gram od Ciebie. Jesteś z a j e b i s t y

No nadal nie tak za(pipi)isty jak ty. 

Tylko czemu w co drugim poście musisz pisać, że xbox to (pipi), ale skoro masz taką potrzebę. 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

No nadal nie tak za(pipi)isty jak ty. 

Tylko czemu w co drugim poście musisz pisać, że xbox to (pipi), ale skoro masz taką potrzebę. 

To jest CW. W temacie o Xbox bym tego nie pisał. Tam siedzą ludzie którzy lubią X-a ? Proste czy czekamy aż dobijesz z 40 letnim stażem w graniu?

Opublikowano

ej ten listerine to jakiś debil nie? w co ty tam grasz W CO TY KU,RWA GRASZ na tym plejsmieciu? 722356888930615336.png?v=1

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

To jest CW. W temacie o Xbox bym tego nie pisał. Tam siedzą ludzie którzy lubią X-a ? Proste czy czekamy aż dobijesz z 40 letnim stażem w graniu?

Dobra ale tutaj już każdy o tym wie, a ty ciągle dostajesz wylewów, jak ktoś coś napisze o xboxie i napierdalasz te same teksty chłopcze. 

A i oczywiście niby tak dla beki ale jakbyś pisał dla beki to tak jak wspomniałem nie byłbyś taki zawzięty w swojej kruciacie. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Tylko nie debil @bluber, posralo Cię ?

1 minutę temu, lpcl napisał:

Dobra ale tutaj już każdy o tym wie, a ty ciągle dostajesz wylewów, jak ktoś coś napisze o xboxie i napierdalasz te same teksty chłopcze. 

Bo w kwesti Xboxa nadal nic się zmieniło to i teksty te same. A nie , pojawił się głośnik (pipi) jako objawienie gamingu. Idz Typie

Opublikowano
2 minuty temu, ListuniO napisał:

Tylko nie debil @bluber, posralo Cię ?

Bo w kwesti Xboxa nadal nic się zmieniło to i teksty te same. A nie , pojawił się głośnik (pipi) jako objawienie gamingu. Idz Typie

Ja (pipi)e, nie chcę mi się z tobą gadać, szkoda czasu. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Ja (pipi)e, nie chcę mi się z tobą gadać, szkoda czasu. 

:lapka: 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Listunio, to dajesz te GamerTagi czy dalej będziesz robil z gęby cholewę?

Sprawdź Lisciu - to chyba pierwszy zanim konsola umarła 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie, nie. Mnie ten z tej generacji interesuje. Chcę zobaczyć co Ty na tym XO ograłeś, żę tak ochoczo się wypowiadasz o nim. ;) 

*dźwięk świerszczy*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.