Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

To jest potwierdzone info, że series X ma niższą rozdziałkę, niż zwykłe ps4 i sporo niższą od ps4pro?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Na series S podany tryb fps, a na pozostałych resolution. Na series S będzie 1440p, tępy chuyu :usmiech:

Opublikowano

@LiŚciu - dałbym Ci minusa za szerzenie nieprawdy, dramy i kwasu, ale mi się na dziś skończyło. Jutro dam wszystkie na losowe posty.

Opublikowano

aha i na ps4pro jest 1080p 30fps, oczywiscie nie stałe.

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Yakuza na S,ce chodzi w 1440p, 900p jest dla 60fps.

Gdybyś był chociaż troszkę mądrzejszy....ale jak mówi mądre przysłowie, z guwna bata nie ukręci.

Opublikowano

Skąd on i Yeti znajdują takich baiciarzy fanbojów na twitterze?

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

To jest potwierdzone info, że series X ma niższą rozdziałkę, niż zwykłe ps4 i sporo niższą od ps4pro?

Przecież jest napisane że XSS ma 900p a nie XSX

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Przecież jest napisane że XSS ma 900p a nie XSX

Jako tryb do 60fps, bakłażanie. Resolution to 1440/30.

Opublikowano

No kuzwa super ze w 2020 jaramy się trybem 30 fps - bakłażanie. 

Opublikowano

No chyba nie chcecie powiedzieć że powyższa wyliczanka trybów nie jest prawdziwa? Kreowanie rzeczywistości ciąg dalszy. 

Opublikowano

Właśnie ci to napisałem, kłamstwo na kłamstwie. Ps4pro 1080 i nawet nie trzyma tych 30.

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

No chyba nie chcecie powiedzieć że powyższa wyliczanka trybów nie jest prawdziwa? Kreowanie rzeczywistości ciąg dalszy. 

Jest prawdziwa jak prawdziwe jest beztalencie chińczyków z segi. Potem wchodzi Rockstar, cały na biało, i na XSS tworzy grafikę wyjaśniającą Plejśmiecia raz dwa. :pawel: 

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jest prawdziwa jak prawdziwe jest beztalencie chińczyków z segi. Potem wchodzi Rockstar, cały na biało, i na XSS tworzy grafikę wyjaśniającą Plejśmiecia raz dwa. :pawel: 

To się okaże. 

Opublikowano

Liściu ma rację, nie ma sensu bawić się w 1440/30 na konsoli za 1349zł jak za cały tysiąc więcej można mieć to samo, ale z duszą i w duchu tradycji.

Opublikowano

Pozatym to chyba logiczne że skoro XSS w 60fps będzie wyświetlał 900P to nowe gry żeby miały 60 fps będa musiały być też obniżane mocno w rozdziałce. Czy to nie hamowanie? 

Minusujecie mnie za tweeta który ma w cholere respondów i nikt tam nie podważa tych informacji jak znafffcy z forumka PE.

Opublikowano

Pozatym to chyba logiczne że skoro XSS w 60fps będzie wyświetlał 900P to nowe gry żeby miały 60 fps będa musiały być też obniżane mocno w rozdziałce.

Czy ty jesteś ku,rwa upośledzony czy tylko udajesz?

aha, debil którego wstawiłeś to hardy fanboy PS, nie dziwię się że linkujesz takie gó,wno warte źródła.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Minusujecie mnie za tweeta który ma w cholere respondów i nikt tam nie podważa tych informacji jak znafffcy z forumka PE.

Też ci dam bo juz mnie wkurzasz. Debil.

Opublikowano
1 minute ago, LiŚciu said:

Pozatym to chyba logiczne że skoro XSS w 60fps będzie wyświetlał 900P to nowe gry żeby miały 60 fps będa musiały być też obniżane mocno w rozdziałce. Czy to nie hamowanie? 

Jeśli te info jest 100% prawdziwe, to zasługujesz na przeprosiny. 

Chlopaki jednak sugerują, że to manipulacja i info jest podane z różnych trybów gry i różnej wartości fps. 

Sam teraz nie mam jak sprawdzić, bo pracuję i na telefonie mam forum otwarte. 

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Jeśli te info jest 100% prawdziwe, to zasługujesz na przeprosiny. 

Chlopaki jednak sugerują, że to manipulacja i info jest podane z różnych trybów gry i różnej wartości fps. 

Sam teraz nie mam jak sprawdzić, bo pracuję i na telefonie mam forum otwarte. 

facepalm-head.jpg

Tobie to mozna wszystko wcisnąć, co nie? Masz w domu jakieś garnki od akwizytora?

Opublikowano

Dobra, sorry za tweeta. Nie wiedziałem że typ to choory fanboy. Wszędzie się przewija XSS 900p ale to wszystko. My bad. (pipi)

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

Naiwny bo chcę samemu potwierdzić szczegóły? 

i martwi Cię 900p w grze rodem z PS3, ale Gearsy 5 w 120 klatkach to żaden dowód że to małe pudło jest zaskakująco mocne?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Dobra, sorry za tweeta. Nie wiedziałem że typ to choory fanboy. Wszędzie się przewija XSS 900p ale to wszystko. My bad. (pipi)

Luz, po prostu weryfikuj, co wrzucasz. Gość od tweeta pewnie już wysłał CV do PPE, poziom podobny.

Opublikowano

@Paolo de Vesir - mało mnie martwi. Zaintrygowało mnie. Chciałem potwierdzić info, ale już chyba nie muszę, bo okazało się szybko ściemą. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.